Şimdi Ara

EFSANELERİN EFSANESİ 331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76.187
Cevap
37
Favori
2.185.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şubene göre değişiyor, genelde askeri hastaneye veya bulundugun yerdeki askeriyenin doktoruna, bir defasında muayenenin şubenin arka bahçesindede yapıldığına şahit olmuştum.
  • hatta size bir anımı anlatayımda gülün :D

Şubedeki tanıdıkla beraber çay içiyorduk gel gel bak izle dedi bir baktım arka bahçede muayene yapılıyormuş herkesi sıraya dizdiler herkes iç çamaşırıyla kalsın dendi, bizde izliyoruz tabi herkes soyundu yanlızca bir çocuk kaldı, komutan oğlum çıkarsana dedi, şeyyyy komutanım deyip duruyordu, olum gel bakalım anlat bana dedi gayet anlayışlı bir şekilde çocuk eğildi kulağına birşeyler söyledi. O anda komutan buna bir tokat attı sesi hala kulaklarımda, arkadaşım askere sordurdu ne oldu diye, askerde; ''Altına don giymemiş'' dedi... Öldüm gülmekten o gün, arada bir aklıma tokat gelince duruyordum sonra tekrar gülmeye devam ediyordum...
  • yaw iyi de niye tokat atmış
    adam resmen asker değil niye don giymiyorsun diyemezsin ya
    asker olsa don renginden bile adam dövülür ama komutan resmen sivil birini dövmüş
  • quote:

Orjinalden alıntı: paşa 76

hatta size bir anımı anlatayımda gülün :D

Şubedeki tanıdıkla beraber çay içiyorduk gel gel bak izle dedi bir baktım arka bahçede muayene yapılıyormuş herkesi sıraya dizdiler herkes iç çamaşırıyla kalsın dendi, bizde izliyoruz tabi herkes soyundu yanlızca bir çocuk kaldı, komutan oğlum çıkarsana dedi, şeyyyy komutanım deyip duruyordu, olum gel bakalım anlat bana dedi gayet anlayışlı bir şekilde çocuk eğildi kulağına birşeyler söyledi. O anda komutan buna bir tokat attı sesi hala kulaklarımda, arkadaşım askere sordurdu ne oldu diye, askerde; ''Altına don giymemiş'' dedi... Öldüm gülmekten o gün, arada bir aklıma tokat gelince duruyordum sonra tekrar gülmeye devam ediyordum...

koptum yine paşa abi sen çok yaşa..ama adam belki donsuz daha rahat ediyodur niye tokat attıki..
  • Ya alemsiniz adam muayeneye gidiyor altına don giymez mi O değilde o adam askerde ne dayak yemiştir bu kafayla
  • iyi ki tanga falan giymemiş yinedahada kötü bi görüntü olabilirdi....
  • o zaman herhalde çürüğe ayırırlardı tangalıları
  • hemen verirlerdi rengi bozuk teskereyi....
  • pembe tezkere
  • quote:

Orjinalden alıntı: jonywayt

Bişi sormak istiyorum. 1 ağustosta basvurular baslıyor. Ama muayene veya gata ya sevk işlemlerini daha once yapabılıyormuyuz ?

Şu konuyu açıklığa kavuşturabilirsek sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: paşa 76

Ya alemsiniz adam muayeneye gidiyor altına don giymez mi O değilde o adam askerde ne dayak yemiştir bu kafayla

ne olursa olsun dövmeye yetkisi yok
    öyle bi durumdan haberi yok adamın olsa donlu gelirdi zaten
    ha yok biliyordu da bilerek donsuz geldiyse o zaman tokat iyi olmuş
  • Amma ciddiye aldınız ya gidenlerin söylediğine göre askerde böyle olaylar çok oluyormuş:D (dayak değil tabi, bu anlattıgım olay en az 10 senelik bir olay) Son zamanlarda gidip gelenlerden dayak yiyen duymadım. Arada 1-2 tokat yiyenlerde yok değil tabi
  • askerde dayak var ama hakkaten kaşınana atıyorlar
    resmen gel beni döv demeden dayak yemezsin
    ama öyle bi ceza veriyorlarki dayak at diye yalvarırsın
    bizim ora öyleydi yani
    komutanına göre değişir tabii

ayrıca atladığın nokta dayak yiyen adam sivil
    asker olsa don renginden bile dayağını seve seve yer ve orda gül bile biter
  • quote:

Orjinalden alıntı: uchihaitachi

askerde dayak var ama hakkaten kaşınana atıyorlar
    resmen gel beni döv demeden dayak yemezsin
    ama öyle bi ceza veriyorlarki dayak at diye yalvarırsın
    bizim ora öyleydi yani
    komutanına göre değişir tabii

ayrıca atladığın nokta dayak yiyen adam sivil
    asker olsa don renginden bile dayağını seve seve yer ve orda gül bile biter

• Bu konularda pek bilgim yok. AÖF' ten bu yıl mezun oluyorum. Diplomayı temmuz ayı içinde alacağım sanırım. Başvuracağım dönem 331. dönem mi oluyor? Yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakaboli

Bu konularda pek bilgim yok. AÖF' ten bu yıl mezun oluyorum. Diplomayı temmuz ayı içinde alacağım sanırım. Başvuracağım dönem 331. dönem mi oluyor? Yardımcı olursanız sevinirim..

Evet sende Paşa abin gibi 331. Dönemde gideceksin (Aralık)
  • Teşekkürler paşa abi. O zaman senin açmış olduğun diğer konuda uğrak mekanım olacak. Biraz önce okudum konuyu. Mersin' de ikamet ediyorum. Adana' da gireceğim sınava.
  • hadi bakalım adanada görüşürüz o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibo_seba

quote:

Orjinalden alıntı: KD ÇAVUS

Günaydın Torunlar sorular varsa alayım burdayım

ya dede..ben geçen günde sordum muayene için neden asker hastanesine gönderiyolar şubelerde olmuyomu bu muayane.

Torun şubelerde oluyo ama sizin ciddi bir rahatsızlıgınız varsa askeri hastaneye sevk ederler
  • Bende 331.dönemde gidiyorum. Muayenede nelere dikkat edersen iyi olur. ben 1.90 boy 120 kg yim. Beni doğuya gönderirlermi acaba? Apandist ameliyatı geçirmiştim birde kranik bronşitim var. Güçlü kuvvetlileri gönderiyolar diye duydum doğrumu.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.