Şimdi Ara

EFSANELERİN EFSANESİ 331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76.187
Cevap
37
Favori
2.185.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 329. dönem gidince burası yavaş yavaş toparlanmaya başlar... Paşa abiniz hep burada sorularınızı cevaplamak için... Benimle aynı birliğe düşün gerisi yalan...
  • gata da tanıdıgı flan olan var mı :P kilodan dolayı spor yapamaz flan alabılırmıyız acaba :D malum 190 boy 130 kg :D belde t3-t4 de sorun var. sol topugum kilodan dolayı batıyor. birde 2 koldada biceps rahatsızlıgı var :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogansc

bide benim gözlük var yaa, camları sürekli kirlenecek orda temizlemeyle uğraş dur artık

quote:

Orjinalden alıntı: 35_burak

bende de var gözlük

Arkadaşlar tahminimce çoğu kişide olacak gözlük, bunlardan biride benim...

Zaten benim gözlüğüm çizik içinde, camları yenileyip giderim diyordum, ama sanırım yenilememek daha iyi... Gözlüklerle spor yapmak hakikaten işkence olacak.

quote:

Orjinalden alıntı: jonywayt

gata da tanıdıgı flan olan var mı :P kilodan dolayı spor yapamaz flan alabılırmıyız acaba :D malum 190 boy 130 kg :D belde t3-t4 de sorun var. sol topugum kilodan dolayı batıyor. birde 2 koldada biceps rahatsızlıgı var :D

Arkadaşım yanlış bilgilendirmiş olmayayım. Ama en azından askere alma konusunda okuduğum kilo sınırı "boy+30 kilo"ydu. Bence sıkı bir diyete girmelisin. Devrelerimin kilo problemi var sanırım, bende aynıyım.

Açıkçası çoğu kişinin anlattığına göre kilo falan takmıyorlarmış, hatta daha fazla yüklenmeleri olası... Şu anda kardeşim askerde, "Kilom var yırtarım diye düşünme, herkes ne yapıyorsa aynısını yaptırıyorlar." diyor. Elbette bir başkası çıkıp benim duyduğum kilosu olanlara dokunmuyorlar diyebilir. Buradan sonuçla düştüğün yere göre değişir diyebiliriz.

Ben şu an sıkı bir diyete girdim, spor yapıyorum ve bisiklet aldım, uzun uzun turluyorum. Askerlikte birden yüklenilmektense, vücudumu uzun bir süreçte hazırlarım ve minimum zorlanma ile atlatırım.
  • tam anlamıyla kacmak sayılmaz spordan flan. sadece normal bır ınsan atıyorum 2-3 km kosabılırse ben bu fizikle 1 den yukarı cıkamam heralde :D kılo+30 u bende duydum ama boy olarak uzun oldugumdan pek gostermıyorum sadece gobek var :D
  • quote:

tam anlamıyla kacmak sayılmaz spordan flan. sadece normal bır ınsan atıyorum 2-3 km kosabılırse ben bu fizikle 1 den yukarı cıkamam heralde :D kılo+30 u bende duydum ama boy olarak uzun oldugumdan pek gostermıyorum sadece gobek var :D

Kardeşimden ve çevremden aldığım bilgiler doğrusunda şöyle diyeyim, o 3km koşulacak...

Kiloyu gösterip göstermediğine bakmazlar, askere alınırken tartılacaksın. Askere gideceğim derken geri yollamasınlar, askerlik ileri tarihe atılırda atılır. Senide diyete davet ediyorum.

Açıkçası bende kiloluyum, boyum öyle çok uzun değil, ama eskiden kaslıydım, kasların üstünde yağ bindirmesi nasıl gözüküyorsa, öyle gözüküyorum. Kilom her yerime eşit dağılmış durumda ve hayvan gibi gözüküyorum.

Koşmak bana koymazda, şınav, mekik ve barfiks olayını nasıl çözeceğim bilmiyorum. Eskiden olsa bunları yapma oranım, canım ne kadar isterse o kadardı. Şu an tek şınavda iptal oluyorum. Rahat hayatın sonuçları…
  • 3 günde faln koşarım pardon yururum heralde 3 km yı :P valla gerı yollama işi yaş gibi geliyor bana yaş 29 olmuş mezun olmusum valla bilmiyorum. ama diyet konusunda sana eşlik edebilirim fakat max. 125 flan düşebildim şimdiye kadar 135-125 arası oynuyorum :D
  • quote:

gata da tanıdıgı flan olan var mı :P kilodan dolayı spor yapamaz flan alabılırmıyız acaba :D malum 190 boy 130 kg :D belde t3-t4 de sorun var. sol topugum kilodan dolayı batıyor. birde 2 koldada biceps rahatsızlıgı var :D

tanıdığa gerek yok... muayenede bildir bunları... gerisi kendiliğinden gelir...
  • quote:

3 günde faln koşarım pardon yururum heralde 3 km yı :P valla gerı yollama işi yaş gibi geliyor bana yaş 29 olmuş mezun olmusum valla bilmiyorum. ama diyet konusunda sana eşlik edebilirim fakat max. 125 flan düşebildim şimdiye kadar 135-125 arası oynuyorum :D

maaşallahhhhh kardeşlerin daha 5-6 ayımız var normal bir diyetle formunuza kavuşabilirsiniz, yaşa gelince dert etmeyin bana neden Paşa Abi diyorlar sanıyorsun forumda...
  • Selam bende agustos için basvuru kaçıranlardanım ..aralık kaçta asker oluyoruz ? kasımda yok mu ?
    Bu yıl 4 yıllık fakülteden mezun oldum saygılar
  • arkadaşlar bu gece bir rüya gördüm inş. ters çıkmaz..-askerliğe başlar başlamaz bize çok iyi karşılama yapıyolar.çok iyi davranıyorlar.komutanlar arkadaş gibi.ve içimden diyorum..-bilseydim daha önce gelirdim....
    hayır olsun inş.. paşa abi tabirlerini bekliyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibo_seba

arkadaşlar bu gece bir rüya gördüm inş. ters çıkmaz..-askerliğe başlar başlamaz bize çok iyi karşılama yapıyolar.çok iyi davranıyorlar.komutanlar arkadaş gibi.ve içimden diyorum..-bilseydim daha önce gelirdim....

327. dönem giden bir arkadaşım anlattıda girişte olsun kayıt esnasında olsun gerçekten çok iyi muamele yapıyorlarmış. okul okumanın farkı her zaman vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozzyouz

Selam bende agustos için basvuru kaçıranlardanım ..aralık kaçta asker oluyoruz ? kasımda yok mu ?
    Bu yıl 4 yıllık fakülteden mezun oldum saygılar

Arkadaşım forum daha çok ilerlemiş değil, şöyle bir gözden geçirirsen sorularının bütün cevaplarını hatta fazlasını bulabilirsin, aramıza hoş geldin...

Paşa Abi...
  • paşa abi sen ne iş yapıyosun
  • quote:

arkadaşlar bu gece bir rüya gördüm inş. ters çıkmaz..-askerliğe başlar başlamaz bize çok iyi karşılama yapıyolar.çok iyi davranıyorlar.komutanlar arkadaş gibi.ve içimden diyorum..-bilseydim daha önce gelirdim....

Arkadaşım sanırım gcın açıkta kalmış... şaka bir yana gerçekten okul mezunu olmanın farkını orada göreceksin, rütbeliler sağını solunu bilmeyenlerden o kadar usanmışki, aklı başında sözden anlar birisi olunca karşısında ona göre davranıyorlar. Hayra yoralım hayır olsun...

Paşa Abi...
  • quote:

paşa abi sen ne iş yapıyosun

Paşa Abinde iş çok... İthalat-ihracaat vs vs vs, Aslında çok yoğunum ayrılamıyorum işlerimin başından ama mecburi 5,5 ay zorunlu tatil yapacağım...
  • Sizler ne iş yapıyorsunuz arkadaşlar? Nerde yaşıyorsunuz, memleket neresi? (doğum yeri, askerlik şubenin olduğu yer)...

Paşa Abi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: paşa 76

quote:

Paşa Abinde iş çok... İthalat-ihracaat vs vs vs, Aslında çok yoğunum ayrılamıyorum işlerimin başından ama mecburi 5,5 ay zorunlu tatil yapacağım...

PAŞA ABİ ihracatı hangi ülkelere gerçekleştiriyorsun...bizimde birkaç bağlantı var ukrayna ile bakalım belki olur...
  • quote:

Sizler ne iş yapıyorsunuz arkadaşlar? Nerde yaşıyorsunuz, memleket neresi? (doğum yeri, askerlik şubenin olduğu yer)...

Paşa Abi...

se&ba ticaret doğalgaz,kalorifer,mühendislik,inşaat abimle birlikte işletiyoruz...inegöl/bursa...www.seba-ticaret.com
    bu kısa ayrılık benide iş açısından biraz gerecek...
  • quote:

quote:

quote:

PAŞA ABİ ihracatı hangi ülkelere gerçekleştiriyorsun...bizimde birkaç bağlantı var ukrayna ile bakalım belki olur...

Çin,Irak, Arap ülkeleri vs...
  • quote:

Sizler ne iş yapıyorsunuz arkadaşlar? Nerde yaşıyorsunuz, memleket neresi? (doğum yeri, askerlik şubenin olduğu yer)...

Paşa Abi...

ben 1984 Kayseri doğumluyum Kayseriliyim. son 2.5 yıldır fiatta otomobil ve hafif ticari araç (lcv) satış sorumlusuydum aslında çocuklugum bu sektörün içinde çıraklık yaparak geçti yani yaz tatillerinde başlayan çalışma serüvenimin temelleri ilkokulda başladı. şirketimiz bugün itibariyle faaliyetine son vermesi dolayısıyla suresiz izne çıktım. askere gidene kadar çalışırmıyım diye bi kaç farklı firmayla görüştüm. onlarda haklı olarak askerliği 2 yıl veya daha fazla tecil etmemi istiyolar ama ben bunu tabiki yapmayacağım. aralıkta askerim :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.