Şimdi Ara

EFSANELERİN EFSANESİ 331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76.187
Cevap
37
Favori
2.185.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu beğendiyseniz linkini vereyim sizlere...

EFSANELERİN EFSANESİ 331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAŞA -- 15 Temmuz 2009; 19:08:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: paşa 76

EFSANELERİN EFSANESİ 331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI

Bence gri on numara abi...
    grinin linkini versen abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferyilmazz -- 15 Temmuz 2009; 19:10:18 >
  • [simage]...[/simage]

http://img9.imageshack.us/img9/4701/mydogtagca.png (... yerine link'i koyacaksınız)

işte link'i budur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAŞA -- 15 Temmuz 2009; 19:14:33 >
  • vayy be çok fiyakalı oldu saol paşa abi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zaferyilmazz

vayy be çok fiyakalı oldu saol paşa abi..

bende aynısını yaptım farklı olmasın diye, Paşa Abiniz havayı sevmez, anca beraber kanca beraber...
  • Hocam künye değilde başka bişey yapsak daha iyi olurdu sanki. Nacizane fikrim. .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weezer

Hocam künye değilde başka bişey yapsak daha iyi olurdu sanki. Nacizane fikrim. .

Mesela Weezer örnek olarak: ?
  • quote:

Hocam künye değilde başka bişey yapsak daha iyi olurdu sanki. Nacizane fikrim. .

ne yapalım onu söyle onu deneyelim kardeşim her türlü fikre saygım var...
  • Akşama görüşürüz arkadaşlar, ben çıktım, isterseniz başka birşey koyarız istrseniz bunun rengini değiştirebiliriz...
  • 321. Dönemdeki İmza mesela. Giriş sayfasi da resim olarak koymuşlar gidenleri. Boyle bir calisma olabilir?http://resim.donanimhaber.com/m_19219470/tm.htm
  • quote:

Akşama görüşürüz arkadaşlar, ben çıktım, isterseniz başka birşey koyarız istrseniz bunun rengini değiştirebiliriz...

Hade görüşürüz abi...
  • quote:

321. Dönemdeki İmza mesela. Giriş sayfasi da resim olarak koymuşlar gidenleri. Boyle bir calisma olabilir?http://resim.donanimhaber.com/m_19219470/tm.htm

Aslında bende güzel bi atatürk resmi var o olabilir 321.döneminkide güzelmiş
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ibo_seba

listeye bakıyorumda.çoğumuz bekar,a.ö.f mezunu ve ortalama 24 yaşlarındayız....yani askerliğin tam zamanı...

Ben ortalamayı biraz yükseltiyorum ama...

76 dan yola çıkarak 76lıysan benle aranda bayaa yaş var dostum :)
  • Sık kullanılanlara ekledim listeyi ama bazen hatta şu anda da girmeye calistigimda gmail'in ana sayfasi cikiyor liste gelmiyor..Niye böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 15 Temmuz 2009; 19:45:04 >
  • quote:

Sık kullanılanlara ekledim listeyi ama bazen hatta şu anda da girmeye calistigimda gmail'in ana sayfasi cikiyor liste gelmiyor..Niye böyle?

gOOGLE'A KAYIT OLMAN GEREKİYOR BEN OLDUM ARTIK ÇIKMYO
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skaarj

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ibo_seba

listeye bakıyorumda.çoğumuz bekar,a.ö.f mezunu ve ortalama 24 yaşlarındayız....yani askerliğin tam zamanı...

Ben ortalamayı biraz yükseltiyorum ama...

76 dan yola çıkarak 76lıysan benle aranda bayaa yaş var dostum :)

Boşuna Paşa Abi demiyorlar bana 76 lıyım...
  • quote:

Sık kullanılanlara ekledim listeyi ama bazen hatta şu anda da girmeye calistigimda gmail'in ana sayfasi cikiyor liste gelmiyor..Niye böyle?

çıkan sayfayı bir kez kapat sonra tekrar tıkla açılacaktır, illa gmaille kayıt olman gerekmiyor...
  • künyemizde var kim tutar 3-31 leri bundan sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkarakus

künyemizde var kim tutar 3-31 leri bundan sonra

kimse tutamaz...
  • çevremizdeki bütün aralıkta askere gidecekleri buraya toplayalım... toplanalımda millet efsane dönem görsün...
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.