Şimdi Ara

EFSANELERİN EFSANESİ 331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76.187
Cevap
37
Favori
2.185.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: zaferyilmazz

Bildiğiniz kaliteli ama öyle çotka pahalı olmayan mp3 çalar markaları varmı? 40-75tl arası falan

Askerde mp3 player şart. Şöyle birşey alabilirsin. Radyo olmasin dersen daha ucuza da var.Ben de alacağim ama daha erken..
  • 325'ler bir efsaneydi,o biraz zor.Sayfa sayısı 1118,buyrun geçin.

quote:

Orjinalden alıntı: paşa 76

Bakın 329. Dönem kardeşlerimiz bizim için ne dediler;

quote:

Orjinalden alıntı: ramcofb

331. dönem efsane olacak gibi. daha şimdiden toplanmaya başladılar aralık'a kadar epey yazarlar. 325. dönemi kesin geçerler:)

Efsanelerin efsanesi olacagız...

Paşa Abi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snakeeyes

İzmir de askerlik kararını aldırabilen varmı
    Eylülün ilk haftası dedi konak şubesi,
    Bornova şubesini aradım agustosun ilk haftası ile 28 i arası dedi
    her şube başka tarih söylüyo bugün gitmeyi düşünüyodum oysa

Aralıkta gitmek istiyorsan sakın ama sakın eylüle bırakma askerlik kararını aldırmayı yoksa nisan yada daha geç bir celp döneminde gidersin askere...

Temmuz sonlarına doğru askerlik kararını aldır en geç ağustosta aldır çünkü askerlik kararını aldırdıgın zaman büyük ihtimalle nisan celbine atacaklar seni o zaman erken sevk dilekçesi (01 AĞUSTOS-25 EKİM) vereceksin aralık ayında askere gidebilmek için... Daha fazla sorun olursa cevaplayabilirim seve seve...

Paşa Abi...
  • abi sinirli adamım ben ben şimdi gidince bu şu tarihte geliceksin die geri gönderirse ne yapacağım elimde kalır walla
    şimdi bugün gitsem kesin geri gönderecekler gidecektim ne güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: FENOMEN_FB

325'ler bir efsaneydi,o biraz zor.Sayfa sayısı 1118,buyrun geçin.

quote:

quote:

331. dönem efsane olacak gibi. daha şimdiden toplanmaya başladılar aralık'a kadar epey yazarlar. 325. dönemi kesin geçerler:)

Paşa Abi...

325. Dönem 16 temmuzdaki mesaj sayısı 5-10 mesajdı, 23 temmuzda 1. sayfaları yeni bitmişti... Ben şu an msj sayımızı bilmiyorum ama 16 temmuz itibarıyla 21. sayfamız bitmek üzere... sonucu hep beraber görecegiz... şu anda kayıtlı 25 kişi var listede, daha henüz kayıt olmamış bir o kadar kişi daha var ve henüz 329. dönemler yeni yeni sevk evraklarını alırken...

Paşa Abi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snakeeyes

abi sinirli adamım ben ben şimdi gidince bu şu tarihte geliceksin die geri gönderirse ne yapacağım elimde kalır walla
    şimdi bugün gitsem kesin geri gönderecekler gidecektim ne güzel

Öncelikle sakin olmayı öğrenmelisin, yoksa askerde zorluk çekersin... Sonrasında eğer bir şube olmuyorsa daha sakin şubeleri denemelisin, ama yinede olmassa 1 ağustosta gider askerlik kararını aldırırsın ardındanda hemen erken sevk için dilekçeni gönderirsin...

Paşa Abi...
  • Şu ağustos gelsede göndersek dilekceleri. Kargoyla göndereceğim 1 adet kayseri asala 1 adet niğde askerlik şb ye bir adette ankara asal a göndermeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey@zıt -- 16 Temmuz 2009; 12:49:18 >
  • Bizim rekorumuz kırılacaksa bari siz yani has torunlarımız(Aralık 2009) kırsın,önemli değil ama ben yine de kırabileceğinizi düşünmüyorum.İlerleyen zamanda görürüz birlikte.

quote:

quote:

quote:

quote:

Paşa Abi...

325. Dönem 16 temmuzdaki mesaj sayısı 5-10 mesajdı, 23 temmuzda 1. sayfaları yeni bitmişti... Ben şu an msj sayımızı bilmiyorum ama 16 temmuz itibarıyla 21. sayfamız bitmek üzere... sonucu hep beraber görecegiz... şu anda kayıtlı 25 kişi var listede, daha henüz kayıt olmamış bir o kadar kişi daha var ve henüz 329. dönemler yeni yeni sevk evraklarını alırken...

Paşa Abi...
  • quote:

Bizim rekorumuz kırılacaksa bari siz yani has torunlarımız(Aralık 2009) kırsın,önemli değil ama ben yine de kırabileceğinizi düşünmüyorum.İlerleyen zamanda görürüz birlikte.

quote:

quote:

quote:

quote:

Paşa Abi...

Paşa Abi...

inşallah kırıcak kardeşimmm... (bir gaz vereyim ben foruma...)

Arkadaşlar 325. Dönem bizi geçemezsiniz diyorrrrrrrrr...

Şaka bir yana rekorlar her zaman Aralık dönemi tarafından kırılmıştır, yodunlugun en yüksek olduğu dönem Aralık dönemi oldugu için... bakalım herşeyin hayırlısı...
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben de geçen gün diplomamı aldım okuldan haftaya pazartesi günü şubeye gidip başvurucam. Yazılanları az çok okumaya çalıştım, okuduğum kadarıyla bir sıkıntı çıkmaması için yanımda götürüceğim şeyler şunlar;

Diplomanın aslı + 5 fotokopi
    Nüfus Cüzdanı aslı + 5 fotokopi
    8 Fotoğraf
    Siyah tükenmez kalem
    İkametgah belgesi
    1.25 TL

Kütüğüm kadıköy de olduğundan dolayı Üsküdardaki askerlik şubesine gidicem sanırım yerli olduğum için daha hızlı işlem yaparlar ama ben yinede sabah erkenden gitmeyi düşünüyorum. Söylediğinizden anladığım kadarıyla benden dilekçeleri alıcaklar ama Nisan'a vericekler. Ben Aralıkta gitmek için Ağustos'ta bir dilekçe daha vermem gerekicek. Ağustosta dilekçeyi kütüğüm burda olduğu için elle götürsem olur sanırım. Dilekçeyi verdikten ne kadar zaman sonra nezaman gidiceğim belli olur ?

Bir sorum daha var. Ben Görsel İletişim Tasarım bölümü mezunuyum, yani TSK'nın işine yaramam diye düşünüyorum :D Ve tabii Kısa dönem istiyorum. Şimdi eğer erken sevkim kabul olmazsa, Nisan için tarih verirlerse, söylediğinize göre Uzun Dönem gitme riski en fazla olan tarihmiş. Görsel İletişim Tasarım mezunu adamı Nisan'da Yedek Subay olarak alma şansları nedir ?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
  • abi daha kaç ay var herkes günde 2 msj yazsa bile kasmdan geçerz ayrıca imzanın yazıları pek okunmuyo gibi koyalımmı paşa abi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: theshiver

Merhaba arkadaşlar,
    Ben de geçen gün diplomamı aldım okuldan haftaya pazartesi günü şubeye gidip başvurucam. Yazılanları az çok okumaya çalıştım, okuduğum kadarıyla bir sıkıntı çıkmaması için yanımda götürüceğim şeyler şunlar;

Diplomanın aslı + 5 fotokopi
    Nüfus Cüzdanı aslı + 5 fotokopi
    8 Fotoğraf
    Siyah tükenmez kalem
    İkametgah belgesi
    1.25 TL

Kütüğüm kadıköy de olduğundan dolayı Üsküdardaki askerlik şubesine gidicem sanırım yerli olduğum için daha hızlı işlem yaparlar ama ben yinede sabah erkenden gitmeyi düşünüyorum. Söylediğinizden anladığım kadarıyla benden dilekçeleri alıcaklar ama Nisan'a vericekler. Ben Aralıkta gitmek için Ağustos'ta bir dilekçe daha vermem gerekicek. Ağustosta dilekçeyi kütüğüm burda olduğu için elle götürsem olur sanırım. Dilekçeyi verdikten ne kadar zaman sonra nezaman gidiceğim belli olur ?

Bir sorum daha var. Ben Görsel İletişim Tasarım bölümü mezunuyum, yani TSK'nın işine yaramam diye düşünüyorum :D Ve tabii Kısa dönem istiyorum. Şimdi eğer erken sevkim kabul olmazsa, Nisan için tarih verirlerse, söylediğinize göre Uzun Dönem gitme riski en fazla olan tarihmiş. Görsel İletişim Tasarım mezunu adamı Nisan'da Yedek Subay olarak alma şansları nedir ?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Öncelikle aramıza hoşgeldin kardeşim, gördüğüm kadarıyla gayet bilinçlisin bu konuda... KD veya YD subay olma işin gerçekten içinden çıkılmayan bir muamma... Ama dediğin gibi Aralık ayında KD giden daha fazla, erken sevk dilekçeni verdigin taktirde %90 kabul ediliyorum, umarım sende bizlerle beraber gidersin askere, bir sorun olursa elimden geldigi kadar cevaplamaya çalışırım...
  • Başka birşey buluruz imza için bak grafiker arkadaşımız katıldı aramıza o bize jan janlı bir imza hazırlar...

Dediğinde haklısın onları geçmeye en yakın dönem bizim dönemdir...

quote:

Orjinalden alıntı: erkanerler

abi daha kaç ay var herkes günde 2 msj yazsa bile kasmdan geçerz ayrıca imzanın yazıları pek okunmuyo gibi koyalımmı paşa abi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoNTurQ

Şu ağustos gelsede göndersek dilekceleri. Kargoyla göndereceğim 1 adet kayseri asala 1 adet niğde askerlik şb ye bir adette ankara asal a göndermeyi düşünüyorum.

Kardeşim sende amma sağlamcıymışsın...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SoNTurQ

Şu ağustos gelsede göndersek dilekceleri. Kargoyla göndereceğim 1 adet kayseri asala 1 adet niğde askerlik şb ye bir adette ankara asal a göndermeyi düşünüyorum.

Kardeşim sende amma sağlamcıymışsın...

Bu arada Asal'a göre ;

Grupları itibarıyla emsallerinin sevk edileceği celp döneminden önce erken askere alınmak isteyen yedek subay aday adayı yükümlüler, askerlik şubesinden aldıkları askerlik durum belgesi aslı veya bir sureti ve örneği Bkz: EK-7 bulunan dilekçe ile; kayıtlı bulundukları askerlik şubelerinin bağlı olduğu askerlik dairesi başkanlıklarına (Tıp doktorları kayıtlı bulundukları askerlik şubelerine) gitmek istedikleri celp dönemlerine göre aşağıda TABLO-1’de yazılı tarihlerde müracaat edebilirler.
  • İnternette gezerken buldugum ileriye dönük bilgiler sizlerle paylaşmak istedim...

Yüksek Öğretim Mezunlarının Kısa Dönem VE Yedek Subay Adayı Seçme Test ve Mülakatı ESNASINDA UYMASI GEREKEN KURALLAR

1. UYULMASI GEREKEN KURALLAR :

a. Emniyet ve park yeri sorunu açısından test ve mülakata gelirken, şahsi aracınızla gelmemeniz, toplu ulaşım araçlarını tercih etmeniz tavsiye olunur.

b. Cep telefonu ile giriş yasak olduğundan ve teslim edilecek yer olmaması nedeniyle, test ve mülakata gelirken cep telefonunuzu yanınızda getirmemeniz tavsiye olunur.

c. Test ve mülakata gelirken çağdaş kılık ve kıyafet esaslarına uygun olarak katılmanız gerekmektedir. ( Sakallı, çirkin ve uzun saçlı, küpeli adaylar alınmayacaktır. )

ç. Test ve mülakat günü yoğunluktan dolayı faaliyetler uzayabileceği dikkate alınmalıdır. Yakınlarınızı getirmemeniz tavsiye olunur.

d. Test ve mülakat günleri saat 07:00’dan itibaren içeriye alım olacağından çok erken saatte gelinmemesi tavsiye olunur.

e. Test ve mülakata gelirken gerekli olan kırtasiye malzemelerinizi ( kurşun kalem, silgi, siyah tükenmez kalem ) yanınızda getirebilirsiniz. Getiremeyenler sınav yerinden temin edebilir.

f. Test ve mülakat gelirken gerekli olan sınav giriş belgenizi ve dosyanızı kimliğinizle birlikte yanınızda getirmeniz gerekmektedir.

2. Faaliyet Akışı :

a. Sınava Katılacakların Gruplarının Oluşturulması ( 10-15 dk.)

b. Kimlik Kontrolü ve Sınav Aday Numaralarının Verilmesi ( 30 dk. )

c. Mülakat ve Sağlık İşlemleri ( 30 dk. )

d. Sınavın İcrası ( 60 dk. )
  • Ben de 2010 Nisan yazıyor Ağustos'da vericem Aralık icin dilekce. Kabul olmazsa gitmicem askere :D Gitmek daha zor kacmakdan valla..331 Dönem de yırtar 12 ay muhabbeti vurmaz ama 333 ve sonrasi için sabirlar diliyorum arkadaşlara.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weezer

Ben de 2010 Nisan yazıyor Ağustos'da vericem Aralık icin dilekce. Kabul olmazsa gitmicem askere :D Gitmek daha zor kacmakdan valla..331 Dönem de yırtar 12 ay muhabbeti vurmaz ama 333 ve sonrasi için sabirlar diliyorum arkadaşlara.

Sorun değil yazsın kardeşim 1 ağustosta yaparsın erken sevk işlemlerini %90 kabul olur ve sende bizimle birlikte aralık döneminde gidersin askere, moralini yüksek tut...
  • herkese selam arkadaşlar bende salı günü ist halıcıoğlunda askerlik işlemlerini hallettim çok kalabalıktı yerli olduğmuz için fazla uzun sürmedi işlerim şimdi ağustosu bekliyorum dilekçe vermek için hekez gibi umarım 331 dönemde hepimiz hayırlısıyla gideriz
  • Şimdiden aramıza hoşgeldin kardeşim...

quote:

Orjinalden alıntı: franticc

herkese selam arkadaşlar bende salı günü ist halıcıoğlunda askerlik işlemlerini hallettim çok kalabalıktı yerli olduğmuz için fazla uzun sürmedi işlerim şimdi ağustosu bekliyorum dilekçe vermek için hekez gibi umarım 331 dönemde hepimiz hayırlısıyla gideriz

Paşa Abi...

Not: Erken sevk dilekçeniz kabul olur olmaz listeye isminizi yazmayı unutmayın...
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.