Şimdi Ara

EFSANENET (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: P.Karaali Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.173
Cevap
51
Favori
48.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
97. Sırada  bugün en iyi #29
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençlem iki gün onay verme süresi var eski operatörunuzun iki gün sonra otomatik onaylanıyor sakinnnn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sungur09 S kullanıcısına yanıt
    arkadaşım başka operatörlerde 2 saatte geçiş yapanlar var. işimiz gücümüz var keyfimizden stres yapmıyoruz ki. comnet geleni onaylıyormuş zaten. mesele onay değil

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iLLeT kullanıcısına yanıt
    Firmayada bir şey diyemiyorum böyle küçük firmalara destek olmak lazım ama kendilerini geliştirmek için baya önlerinde yol var.

Comnet bile belli seviye gelmiş firma olmasına rağmen bu süreçte işleri batırdı. Şu anda insanların güven duygusu zaten düşükken bu süreçte bu işlere yolun başında olan bir firma daha özen göstermelidir.

Burada belki 10.000 lerce insan geçiş yapacak buna cevap verecek kurumsallaşma yapamazsa ilerde çok sıkıntı yaşar. Dediğim gibi yolun başında ve belkide en rahat aşılabilir bir noktada tıkandılar.

Allah kolaylık versin.

• Geçen arkadaşlar online işlemlerden hizmet numarasını görebiliyor musunuz

• Efsaneye geçenler fiyatlar kaç ay sabit kalacakmış? Yoksa ilk ay 240 tl ödeyip sonraki ay 500 lük olmayalım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • furminnn kullanıcısına yanıt
    100000 ile baslayan ise evet goruyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ksk_mehmet K kullanıcısına yanıt
    hizmet numarası diyor 100000 ile başlayan. 17 veya 18 ile başlamıyor muydu sanki?

Ben efsanenet tarafindaki hizmet no dan bahsediyorum

• Hizmet numarası yoksa bakın sonra sıkıntı yaşarız

• Ben dün geçtim şimdi açıldı. Çok yoğunlarmis. 45 bin abone varmış netgsm olarak bu yüzden herkes bir yerlere geçmeye çalışıyor normal yani yoğunluk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    ben de aynısını söylüyorum

• aligultekin34 kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun hocam. güle güle kullanın. dün kaçta başlattınız süreci? ben dün 12 ye doğru geçişi başlattım. hala bekliyorum

Ben uc abonelik basvurusu yaptim hepsi 100000 ile basliyor son 4 hanesi sadece farkli. Belki gecis farklidir yemi abonelik farklidir. Benimkiler yeni abonelik.

hocam normalde opertörlerin tesis numaraları 17 ve 18 ile başlıyor. daha benim geçiş olmadı ondan 100000 li hizmet numarası gözüküyor. geçiş tamamlanınca sabit tesis numarası verecek herhalde. bu kendi sistemlerinden geçiçi gibi. neyse geçelim belli olur

Detay olarak birsey diyemiyorum, hizmet numarasi diye bahsettigim sekilde yaziyor. Belki dediginiz gibi olacaktir sonra.

• Geldiğim son aşamayı bildireyim.
    Evrağı sisteme yükleyenler e devlete internet bankacılığıyla girip btk onay yazacak. Haberleşme sekmesinden efsane neti bulup onaylayacak.

• Kamilhan10 kullanıcısına yanıt
    Zaten millet o onaylayacagi belgeleri bekliyor. Kimsenin e devletine dusmuyor ki surec ilerlesin.

• Kamilhan10 kullanıcısına yanıt
    ondan sonraki aşamada sesli onay için aramalarını bekleyeceksiniz. Dün öğleden beri bekliyorum mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLLeT -- 12 Aralık 2024; 13:55:25 >

Sesli onay bekliyorum. Diğer işlemler tamam.

Bu sesli onay neden bu kadar zor anlamadım. İsmail kayıt alsın, diğer arkadaşta sesli onay alsın.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.