Şimdi Ara

Efsanevi F1 pilotu Michael Schumacher'in belgeseli geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Efsanevi Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in hikayesini anlatacak belgeselin hazırlıklarına başlandı. Motorsport Magazine dergisinin haberine göre "Schumacher" olarak olarak adlandırılan belgesel önümüzdeki Aralık ayında Avrupa'da yayınlanacak. 2020'nin başlarında ise ABD'de gösterilecek.

Ayrıca Bkz.Qualcomm ve HMD Global arasında 5G patent lisans sözleşmesi imzalandı
    Belgeselde, Schumacher hayranları için, eski yarışçının ve ailesinin daha önce hiç görülmemiş görüntülerine yer verilecek. Ayrıca Schumacher'in bu yılki 50. doğum günü kutlamasından görüntüler de eklenebilir. Bu durumda 2013'teki talihsiz kazadan sonra Schumacher'i ilk kez görmüş olacağız.

Fragman, Cannes'da gösterilecek

2012 yılında emekli olan başarılı pilot, 2013 yılında geçirdiği kayak kazası sonucunda ağır yaralanıp komaya girmişti. Schumacher'ın ailesi, arkadaşları ve meslektaşları, F1 efsanesinin geçirdiği kazanın ardından sağlık durumunu adeta bir sır gibi saklıyor. Belgeselin fragmanı 14-23 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek Cannes Film Festivali'nde gösterilecek.

• biz mika hakkinenciyiz gardaşşşşşşşşşşşşşşşş

• 2013 bundan 6 yıl önce imiş vaay be. Haberini dün gibi hatırlıyorum Schumacher reyizin...
  • çok severdim schumacher'i. Yarışları olduğu zaman tv nin karşısında gömülüp izlerdim. Belgeselini merakla bekliyorum.

• bir de sürpriz yapıp filminin galasına katılırmış Schumi..
  • 6 yıldır uyutuluyor sanırım. Adam uyansa ne düşünür acaba
  • Oooo süper haber

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Ben de Hakkinenciydim hatta Schumi'den nefret ederdim o dönemler. Mika gitti daha sonra Montoya'yı tuttuk Schumacher'e karşı. Ama kabu edelim ki kendi kuşağının en iyi pilotu ve efsanesidir kendisi.

• Çocukluğumun kahramanlarından birisi.Bana Formula 1'i sevdiren adamdır kendisi.Belgeseli merakla bekliyorum.
  • Senna belgeseli çok güzeldi umarım bu da onun kadar güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.