Şimdi Ara

Ferrari Enzo yu bırakın, Türkiye de Ferrari FXX var !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
12.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep Enzonun varlığı yokluğu tartışıldı , ancak FXX kimsenin aklına gelmezdi heralde

http://www.youtube.com/watch?v=vm_h8RvZEic

• bu ne biçim alet ya
  • EE zengın ınsanlarızz bizz ....

ama aracın cıkdıgı garajj hıcc yakısmamıs bee!!

caldılar mı kı?
  • bunun yollarda görünmemesi normal.baksanıza garajdan çıkarken bile altı sürtecek.ilk tümsekte ferrari heykeli olur bu

paylaşım için sagol
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuCuK

bunun yollarda görünmemesi normal.baksanıza garajdan çıkarken bile altı sürtecek.ilk tümsekte ferrari heykeli olur bu

paylaşım için sagol
    Rolantide bile ne kadar tatlı motorun sesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRANDE

Rolantide bile ne kadar tatlı motorun sesi

Alıntıları Göster
    Çakma mı acep
    Sokarken nasıl soktular oraya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tanselah

Çakma mı acep
    Sokarken nasıl soktular oraya?

Alıntıları Göster
    ferrari görünümlü şahin falan olmasın bu

turkıyenın neresınde kı bu arac
    hem hangı yolda kullancaklar bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: *AXI*

ferrari görünümlü şahin falan olmasın bu

turkıyenın neresınde kı bu arac
    hem hangı yolda kullancaklar bunu

Alıntıları Göster
    arkadaşlar büyük bir ihtimal doğudan bir görüntüdür bazı arkadaşlar orada zengin ağaların ve beyaz ticareti yapanların garajlarında dehşet spor arabalar olduğunu sölemişti ayrıca ferrarinin bu aracı pist dışında kullandırtmadığını duymuştum bana biraz acayip geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: nos23

arkadaşlar büyük bir ihtimal doğudan bir görüntüdür bazı arkadaşlar orada zengin ağaların ve beyaz ticareti yapanların garajlarında dehşet spor arabalar olduğunu sölemişti ayrıca ferrarinin bu aracı pist dışında kullandırtmadığını duymuştum bana biraz acayip geldi.

Alıntıları Göster
    TR'de hangi yolda bunu kullanacaklar acaba merak ediyorum.

Motor sesini pek beğenmedim ben. Çok böğürerek çalışıyor, acaba rolantı ayarımı bozuk

http://www.youtube.com/watch?v=R-r1lipd5nw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aTTra -- 12 Şubat 2007; 10:43:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aTTra

TR'de hangi yolda bunu kullanacaklar acaba merak ediyorum.

Motor sesini pek beğenmedim ben. Çok böğürerek çalışıyor, acaba rolantı ayarımı bozuk

http://www.youtube.com/watch?v=R-r1lipd5nw

Alıntıları Göster
    bu araç nedir böyle.nekadar güzel sesi var valla bu sesi kayıt edicen sabah alarm misali kurduğun saatte bu motor sesi uyandıracak

• quote:

Orijinalden alıntı: gt-40

bu araç nedir böyle.nekadar güzel sesi var valla bu sesi kayıt edicen sabah alarm misali kurduğun saatte bu motor sesi uyandıracak

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gt-40

güzel fikir

• quote:

Orijinalden alıntı: nos23

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nos23

Bunda bir iş var.

enzo olsa anlarım da fxx işi biraz karmaşık hale getiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth

quote:

Orjinalden alıntı: nos23

Bunda bir iş var.

enzo olsa anlarım da fxx işi biraz karmaşık hale getiriyor.

Alıntıları Göster
    bizim garajdada var bundan bi tane çıkaramıyoz dışarı tahtayla falan olacak gibi değil çok yüksek yapmışlar girişi.parçalayıp sokakta monte edecez artık yapacak bişey yoknerde kullanacaklar o arabayı çok merak ettim.hamşo para var anladıkta o garajda ne işi var o arabanın.bi kasiste asılı kalacak sonra rezil olacaz tüm dünyaya

• quote:

Orijinalden alıntı: ruge

bizim garajdada var bundan bi tane çıkaramıyoz dışarı tahtayla falan olacak gibi değil çok yüksek yapmışlar girişi.parçalayıp sokakta monte edecez artık yapacak bişey yoknerde kullanacaklar o arabayı çok merak ettim.hamşo para var anladıkta o garajda ne işi var o arabanın.bi kasiste asılı kalacak sonra rezil olacaz tüm dünyaya

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ruge

Enzo larda bu tip durumlar için aracın yüksekliğini arttıran özel bir sistem var.

nerden biliyorsun demeyin.tv de izledim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sephiroth

quote:

Orjinalden alıntı: ruge

Enzo larda bu tip durumlar için aracın yüksekliğini arttıran özel bir sistem var.

nerden biliyorsun demeyin.tv de izledim

Alıntıları Göster
    Bu arabayı herkese satmazlar, kim almış Türkiye'de merak ettim doğrusu..

• quote:

Orijinalden alıntı: profurio

Bu arabayı herkese satmazlar, kim almış Türkiye'de merak ettim doğrusu..

Alıntıları Göster
    Sadece 29 tane üretilmiş bu modelden, ve biri Türkiye'de inanılacak gibi değil..
  • quote:

Orijinalden alıntı: profurio

Sadece 29 tane üretilmiş bu modelden, ve biri Türkiye'de inanılacak gibi değil..

Alıntıları Göster
    Benzer görüntüler topgearda da vardı. Adamlar bugatti venomu test etmek için londrada garajdan çıkarıyorlardı. Böyle altına tahtalar koyarak :) .
  • Bu ne yav.Süremediğim araba neme laım.Olsun şöle bi bmw 5 serisi benim için bundan daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FletneR_

Bu ne yav.Süremediğim araba neme laım.Olsun şöle bi bmw 5 serisi benim için bundan daha iyi
    tüh gene yakalandık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

tüh gene yakalandık

Alıntıları Göster
    laa bu sanayi işi olmasın .. değilse etilerde görürüz . başka nerde olacak

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.