Şimdi Ara

Ferrari Enzo yu bırakın, Türkiye de Ferrari FXX var ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
12.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu aracın veyrondan bile daha az üretildiyi ve sadece çok ayrıcalıklı müşterilere satıldığı düşünülürse türkiyede çok ciddi bir kollkesiyoncu var demektir daha kötüsü biz tanımıyoruz bu adamı
  • 1-2 milyon dolar ver garajdan çıkarama..

zenginlikde başa bela yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

bu aracın veyrondan bile daha az üretildiyi ve sadece çok ayrıcalıklı müşterilere satıldığı düşünülürse türkiyede çok ciddi bir kollkesiyoncu var demektir daha kötüsü biz tanımıyoruz bu adamı

Aslında bende olsam bende kendimi tanıtmazdım. Baksanıza Bu luzumsuz sıte yuzunden 34 FB 1907 plakalı ferrarının kım oldugu dıdık dıdık edıldı adama gelmeyen laf kalmadı yok dolandırıcı yok haram mal yetımın hakkı falan .. En ıyısı bu ben aracı kendı ustume dahı almazdım.

[ Edit ] : Ek:

Luzumsuz site Donanımhaber değil bu otomobiller ve sey işte anladınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 12 Şubat 2007; 19:50:33 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

normal enzoyu tercih ederdim

Güzelll

normal ve enzo kelimesi pek uyuşmadı ama

enzo s diyelim o zaman buda enzo slx olsun

• araba güzel ama yolarda gidermi orası bilinmez
  • 34 fb 1907 nin sahibi hakan k. ve Türkiye ye muzu getiren ve hal işi yapıyorlar..

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

bu aracın veyrondan bile daha az üretildiyi ve sadece çok ayrıcalıklı müşterilere satıldığı düşünülürse türkiyede çok ciddi bir kollkesiyoncu var demektir daha kötüsü biz tanımıyoruz bu adamı

Aslında bende olsam bende kendimi tanıtmazdım. Baksanıza Bu luzumsuz sıte yuzunden 34 FB 1907 plakalı ferrarının kım oldugu dıdık dıdık edıldı adama gelmeyen laf kalmadı yok dolandırıcı yok haram mal yetımın hakkı falan .. En ıyısı bu ben aracı kendı ustume dahı almazdım.

• quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

1-2 milyon dolar ver garajdan çıkarama..

zenginlikde başa bela yahu

• arkadaşlar
    ciddi ciddi acaba replika mıdır düşündüm.

bazı ufak detaylarına baktım.
    birebir aynısı.
    yani resimlere bakarak olmaz bu işler diye düşünüyorum.

sanırım bu gerçek,saf,halis,sek bir ferrari.
  • abi cok güzel aracda öle bi arac öle bi garajda napıo o garajada 2 saatde anca girmiştir herhalde cok alcak altı.1 2 tur atsın yazık olur türkiye yollarında
  • quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

34 fb 1907 nin sahibi hakan k. ve Türkiye ye muzu getiren ve hal işi yapıyorlar..

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Yani 599Gtb'si olan adam

• geçenlerde fermas genel müdürü türkiyede 7-8 ferrarisi olan bir koleksiyoncu var diye açıklamıştı çok büyük olasılıkla o adamındır bu yanında muhtemelen enzo da vardır, 2 kullanıcıda da 3-4 civarı olduğunu söylemişti yani bu ülkede o aracı alacak düzeyde oldukça fazla insan var.
  • La arabayı kess
  • bu aracı çok büyük ihtimalle o koleysiyoncu adam almıştır (şu 7-8 adet ferrarisi olan), çünkü Ferrari yetkilileri bu aracın sadece pistler için üretildiğini söylüyor, yani koskaca ferrari firması sırf bu adama özel bi durum yapıp trafikte sürmesine izin vermez herhalde, ayrıca kim almışsa bu aracı adamın cebinden net 3 milyon euro çıkmış, çünkü bu aracın avrupadaki fiyatı 1.5 milyon euro. Bugatti Veyron'dan bile pahalı.
    ama ben şahsen Bugatti alırdım hem trafikte sürülebilir hem de dünyanın en hızlı arabası.
  • uçak bu
  • yalnız adam garajdan çıkarana kadar bi depo benzin bitecek! bu araca zaten benzin yetişmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mussa

yalnız adam garajdan çıkarana kadar bi depo benzin bitecek! bu araca zaten benzin yetişmez.

Tam çıkacakken ulan bu kezde benzin bitti.Sokun lan bunu içeriAha geride gitmiyo.Mustafa abi kaldı bu böle nası etcez acep

• quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

quote:

Orjinalden alıntı: mussa

yalnız adam garajdan çıkarana kadar bi depo benzin bitecek! bu araca zaten benzin yetişmez.

Tam çıkacakken ulan bu kezde benzin bitti.Sokun lan bunu içeriAha geride gitmiyo.Mustafa abi kaldı bu böle nası etcez acep

muhtemelen dışarda shellin bi tankeri hazırda bekliyordur!
    zaten bu aracın benzini falan da özeldir öyle 100 oktan falan kesmez bunu

• LINK !http://www.ferraris-online.com/pages/article.php?reqart=SCM_200606_SS

Bakalim linkte NELER WAR !

quote:

There are dozens of new collectors around the world, such as Tony Raftis in Australia, Rusty West in the U.S., Bernhard Dransmann in Germany or Mehmet Rustu Basaran in Turkey. Virtually none have any interest in 1950s, ’60s, or ’70s Ferraris.

Mehmet Basaran is chairman and CEO of Anadolubank in Turkey. He’s old money that’s generated new money and owns a 288 GTO, F40, F50, Enzo, Superamerica, McLaren F1, Porsche Carrera GT—more than 80 newer supercars in all.

Bu mehmet arkadasimiz bir araba toplayicisiymis ama hic 60 70 50 model ferrosu yokmus

Diger taraftan anadolubank in ceosuymus kensisi we parayi yeni super arabalara harciyormus mesala 288gto F40 F50 ENZO ! Superamerica MC LARN F1 CARREARA GT

80 DEN FAZLA SUPER ARABASI WARMIS TOPLAMDA ! !! !

Ferrari Enzo yu bırakın, Türkiye de Ferrari FXX var !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drahte 1905 -- 13 Şubat 2007; 2:11:04 >

• ve buradan anlaşılıyor ki FXX'i de %99 o adam almıştır.
    bence o herifin Bugatti Veyronu da vardır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mussa -- 13 Şubat 2007; 2:52:24 >
  • paylaşım için sağol
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.