Şimdi Ara

Ferrari Enzo yu bırakın, Türkiye de Ferrari FXX var ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
12.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mussa

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

quote:

yalnız adam garajdan çıkarana kadar bi depo benzin bitecek! bu araca zaten benzin yetişmez.

Tam çıkacakken ulan bu kezde benzin bitti.Sokun lan bunu içeriAha geride gitmiyo.Mustafa abi kaldı bu böle nası etcez acep

muhtemelen dışarda shellin bi tankeri hazırda bekliyordur!
    zaten bu aracın benzini falan da özeldir öyle 100 oktan falan kesmez bunu

güzeldi

• quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aBaBaDaN

quote:

yalnız adam garajdan çıkarana kadar bi depo benzin bitecek! bu araca zaten benzin yetişmez.

Tam çıkacakken ulan bu kezde benzin bitti.Sokun lan bunu içeriAha geride gitmiyo.Mustafa abi kaldı bu böle nası etcez acep

muhtemelen dışarda shellin bi tankeri hazırda bekliyordur!
    zaten bu aracın benzini falan da özeldir öyle 100 oktan falan kesmez bunu

güzeldi

• enzo daha çekici bu araçtan bana göre ama bunun motor da bi dehşett
  • Tam Türk işi olmuş garajdan çıkarmaları. Sokarken nasıl sıktuysan öyle çıkar.
    Sanki garajda imâl edilmiş gibi geldi bana da neyse..
  • araba rüya gibi. kimbilir kimler biniyo arabaya. yok arkadaş biz yaşamıyoruz valla.
  • bu aletten dünyada 30 tane var ve değeri 1.5 milyon eurodur
    alıcı bulursan oda
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Overdose*

alıcı bulursan oda

Alici degil SATICI bulursan

Enzolar satildiktan sonra 2.el fiyatlari sifir km fiyatlarini asip bazi arttirmalarda 2 kati parasina satilanlar oldu

Kisacasi bole bir arabayi almak isteyen cebimde milyar dolarlar olan ama satilik araba bulamayan bir suru adam war
  • arkadaşlar gerçeği yazmak bana düşdü ben araştırdım ve buldum bu görüntü 4 yıl önce vanın gürpınar ilçesinde aracı araştırma geliştirme çalışmaları içinde olan türk mühendislerdir bu araç daha trafiğe çıkmadan vanda geliştirilip gerekli arge çalışmaları yapıldıktan sonra italyaya gönderilmektedir tüm arkadaşlara duyurulur
  • yaz gazla uçur ordan. biraz sürtsün altı nolcak zaten para bok
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemesis

yaz gazla uçur ordan. biraz sürtsün altı nolcak zaten para bok

olayı özetlemişssin

+1000
  • Dostlar Youtube takı kullanıcıya mesaj atmıstım neresı orası dıye adam Hollandadan Geldi dedi araba için. Kimin dedim cevap gelince haber verırım
  • oha inanılmaz birşey görsemde inanmam,mümkün değil böyle bi aracın burda olması
  • O sanayi tipi garajda o aletin ne işi var?Niye girmiş oraya ve niye çıkıyor tahtalar eşliğinde ilginç bencede gerçek FXX değil.O kadar para veren bir koleksiyoncu o aleti oraya sokmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hutaha -- 14 Şubat 2007; 20:44:52 >
  • abooo
  • quote:

Orjinalden alıntı: aadrty

O sanayi tipi garajda o aletin ne işi var?Niye girmiş oraya ve niye çıkıyor tahtalar eşliğinde ilginç bencede gerçek FXX değil.O kadar para veren bir koleksiyoncu o aleti oraya sokmaz.

Doğru diyorsun, güzel diyorsun da bu alet gerçek.. Dikkatli bakarsan anlarsın...

Ayrıca o motor sesini çıkartacak başka alet tanımıyorum... (Video'yu çeken eleman arka taraftayken, "gaza bir dokunsana.." diyor ya... İşte o ses... Rölantiside ayrı bir olay zaten.. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reason -- 14 Şubat 2007; 21:16:56 >

• ya hala inanamıyorum böyle bir arabanın türkiyede olduğuna, ayrıca alan adam nasıl getirtmiş o da ayrı bir olay, bu araç sadece pistler için üretildiğine göre sokaklarda falan işi olmamalı.
    ama şu araçla E5'e bi çıksan E5'te facia olur mazallah! millet bakacam diye birbirine girer.
  • Ya Arkadaşlar youtubeden adami soru yağmuruna mı tuttunuz?Adam kaldırdı videoyugöremiyorum şimdi.
  • Video kaldırılmış. Alan varsa msnden gönderebilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kskteen

bu ne biçim alet ya

http://www.youtube.com/watch?v=I-HlrcP6Qg4&mode=related&search=
  • quote:

Orjinalden alıntı: aadrty

Ya Arkadaşlar youtubeden adami soru yağmuruna mı tuttunuz?Adam kaldırdı videoyugöremiyorum şimdi.

Adam parasıyla rezil olmuş.Millete malzeme oldu.O kaldırmasın ben mi kaldırayım?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.