Şimdi Ara

Ferrari Enzo yu bırakın, Türkiye de Ferrari FXX var ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
12.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşalar ben enzoyu italya seyahatimde görme ve ışıklarda sesisini bir an için duyma şansım oldum böyle hoperlörden falan olmaz. istanbul bağdata gidenler bilir ferrari nin geleceği gelmeden belli olur öyle tok bas bir sesi vardırki içinizde hissedersiniz enzonun kini siz tahmin edin hayal gibiydi bu arada video kaldırılmış yokmu indiren bide biz göreydik.
  • videoyu görseydik iyi olurdu. yarın bir gün bugatti veyron da TR'de var deseler, şaşırmam dogrusu. gerçi kimsede yok ama.
  • ferrari fxx de gördük bakalım bugatti weryon ne zaman göreceğiz acaba ozaman görüceğimiz zaman yasıyacakmıyız
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuz6677

ferrari fxx de gördük bakalım bugatti weryon ne zaman göreceğiz acaba ozaman görüceğimiz zaman yasıyacakmıyız

yarın bugatti alıyorum kısmetse, sıkı pazarlık sonucu anlaşabildik. yarın resimleri eklerim
  • Bu araçdan dünyada sadece 50-100 arası bi rakam kadar üretildi. Fiyatı ise son derece az sadece 1.500.000 euro Hemen bir tane almayı düşünüyorum. Bankadan kredi çekip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAT.BH -- 19 Mayıs 2007; 15:52:57 >
  • Ben bu plakayı Fenerbahçe marinada siyah bir mercedes de görmüştüm. Ne ferrarisi yaw???

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

bu aracın veyrondan bile daha az üretildiyi ve sadece çok ayrıcalıklı müşterilere satıldığı düşünülürse türkiyede çok ciddi bir kollkesiyoncu var demektir daha kötüsü biz tanımıyoruz bu adamı

Aslında bende olsam bende kendimi tanıtmazdım. Baksanıza Bu luzumsuz sıte yuzunden 34 FB 1907 plakalı ferrarının kım oldugu dıdık dıdık edıldı adama gelmeyen laf kalmadı yok dolandırıcı yok haram mal yetımın hakkı falan .. En ıyısı bu ben aracı kendı ustume dahı almazdım.

[ Edit ] : Ek:

Luzumsuz site Donanımhaber değil bu otomobiller ve sey işte anladınız.

• italydan TAZE kaza

çarpmışlar aracı

Ferrari Enzo yu bırakın, Türkiye de Ferrari FXX var !
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.