Şimdi Ara

Efsanevi itü kktc çöküşü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eski girenler kesin İstanbul'da mı bitirecek? Sizleri de postalamasınlar yakında?

• ikigai kullanıcısına yanıt
    Bize yönetim kurulundan bir hoca kesin dedi, ben tanıtım günlerinde görevliyken itüde. Komik bir olaydır bundan önce de bahar döneminde 2024te birkaç itükktcli rektörü darlamış eğitim istanbulda mı değil mi konusunda, ardından bir gün itü kktc wp grubunda yönetim kurulu, öğrenciler mezun olana kadar eğitimlerini istanbulda göreceklerdir diye mesaj atmıştı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Panzer1437 kullanıcısına yanıt

hocam peki gemi inşaat makine ve denizcilik işletmeleri yönetimi niye düşmedi stabil kaldı. acaba insanlar denizcilik bölümü diye onları da mı istanbuldan sandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu iyi, ne kadar paralı kampüs açılmış olsa da devlet olduğu ve devlet mantığıyla yönetildiği için şanslısınız. Vakıf olsa sizi kktc'ye postalarlardı.

• onlyerencracked1 kullanıcısına yanıt
    Onların eğitimi hala şimdilik istanbulda diye öyle olabilir hocam. İçeriden bilgi vereyim tuzla dekanı kıbrıslıları çok seviyor. Kıbrıslılar orada 10yıldan fazladır olduğu için alışmışlar onlara postalama ihtiyacı duymadılar herhalde hemenden

• ikigai kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. Devlet üniversitesi olması bu açıdan güzel. Şanslıyız

aa öyle miymiş? bu arada itü tuzla dekanı arkadaşımın dayısı sürekli bahsediyor ondan 

• onlyerencracked1 kullanıcısına yanıt
    Hocam kıbrıslılar 2012den beri sanırım gemi bölümleri olarak orada olduğundan çok yerleşmişler oraya

İTÜ KKTC (İngilizce) Denizcilik İşletmeleri Yönetimi bölümü ilk kez 2021'de öğrenci almış. Onlar şimdi bölümü İstanbul'da mı yoksa KKTC'de mi okuyacaklar merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 14 Ağustos 2024; 13:16:29 >
  • Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum hocam. Benim bildiğim tuzla bölümleri 2 tane duim ve gmim

• İTÜ KKTC yerine oradaki birçok bölüm için İTÜ UOLP-Doğu Akdeniz Üni, ve Denizcilik ile ilgili bölümler için İTÜ UOLP-Girne Amerikan Üni şeklinde tam burslu, %50 burslu, ve ücretli programlar yapmak için çalışmalara başlansa taban sıralamalar yine toparlamaya başlayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 14 Ağustos 2024; 13:40:58 >
    Hocam itü kıbrısı da zamanla yükseltebilirler. Zaten olay odtü kıbrısa benzer olduğu için kampüs yapsalar birkaç imkan tanısalar 10 15yıllık süreçte burslu sıralamaları 50bine doğru gelebilir odtü Kıbrıs'taki gibi

• Buradan nasıl toparlayacaklar acaba şimdi okula para girişi de olmadı. Kampüsü nasıl yapacaklar zor iş. Ücreti az arttırırlar büyük ihtimalle seneye.

• Kompany K kullanıcısına yanıt
    Hocam benim düşüncem direkt kıbrısla ilgilenmeyecekler gibi geliyor. asıl kadro da istanbulda diye kıbrısı ellemeyebilirler. Zaten bence bir anda böyle spontane şekilde kıbrısı açma sebepleri kıbrıs bölümlerinin dolmamasını istemek de olabilir, ki bölümler dolmadı bile. Elektrik Elektroniğe 7 kişi kaydolmuş bu sene.

Bir şeyin peşindeler ama anlamadım vallahi. Bizim birkaç hoca Kıbrıslılardan şikayet ediyordu bu arada:) İçeriden bilgi vereyim hocam yüzünüze gülüp arkadan konuşan bu hocaları görün  Dekanlıklar istemiş olabilir ama bizim rektörün böyle şeylere önem vereceğini sanmıyorum YÖK ne derse yapmakla meşgul.

Elektrik elektronik fakültesindekü hocalar mi gülüyordu? Olabilir hocam gülen gülsün ne yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzer1437 -- 14 Ağustos 2024; 17:34:31 >

Mesela (İngilizce) Denizcilik İşletmeleri Yönetimi bölümü hakkında ne düşünüyorlar, (İngilizce) Ekonomi ve Finans ile birlikte dikkat çeken Eşit Ağırlık bölümlerinden biri olduğu için merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalciadam335 -- 14 Ağustos 2024; 18:27:5 >
    Hocam haberleri bile yoktur. Çoğu hocanın kıbrıslılardan haberi yoktu hala olmayanlar vardır valla.

Hocam yüzünüze gülüp arkanızdan konuşuyor diye bir kalıp var ya onu kullandım size güldükleri yok yani. Zaten sizle bir sorunu yok kontenjan fazla yetişemiyoruz birde 2 yıldır Kıbrıs çıktı ekstra ders yükü kontenjan vs diye söylenen vardı. Yanlış yazmışım biraz.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.