Efsanevi itü kktc çöküşü
-
-
çok normal abi çünkü kıbrısta okuyacak bu seneden itibaren girenler önceki seneler itüde okuyacak
-
Okulu karga tulumba kıbrısa taşı. Özel yurtlara mahkum et ( senelik 5 bin dolar çift kişilik )
Kampüs yok. Hoca yok. 136 binlik ücreti 360 bin tl yap. Burslu adamdan bile senelik 10k harç almaya başla. Okulun başına düşman geçse bu kadarını yapmazdı utanırdı çok belli oluyor diye.
İddia ediyorum şu an Okul adanın en kötü okulu. Daü sınıfında daü hocasından eğitim almak için kim 360 bin tl verir? Daü’de ücretli gitse 100 bin tlye okur + daü yurdunda ucuz ucuz kalır veya kyk’da kalır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 13 Ağustos 2024; 20:1:33 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Destansı bir düşüş bekliyordum bu destansının da biraz ötesinde olmuş. Yanlışlıkla/bilmeden yazan falan da vardır illa ek tercihte görürüz kayıt olmayanlar olur.
-
Biri 290 binlik 5 kişinin girdiği ücretli bilgisayarı 35 binden yazmış.
Harbi mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok komik olqn birsey yok. 34 bin yapan bir ögrencinin emeklerine saygı duymaniz lazim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba. İTÜ KKTC tam burslu (İngilizce) Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği, İTÜ KKTC tam burslu (İngilizce) Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği, İTÜ KKTC tam burslu (İngilizce) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği, ve İTÜ KKTC tam burslu (İngilizce) Denizcilik İşletmeleri Yönetimi bölümü pek etkilenmemiş gibi görünüyor.
-
34k ile orayı yazan sizsiniz sanırım
dalga geçtiğim bir durum da yok yanlış anlaşılmasın.. da insan bir araştırır yahu öyle 34k yaptım bitti diye bir şey yok ki. Bildiğim kadarıyla geçen senelerde o bölümdekiler itüde okuyordu şimdi kktc de okuyacaklar. Bence bu arkadaş bunu araştırmadı hiç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İstten devam sandı herhalde
Onlar ŞİMDİLİK istanbulda eğitim vermeye devam ettiği için etkilenmedi
Doğu Akdeniz Ünide envai çeşit bölüm varken Denizcilik ile ilgili bölümlerin mevcut olmaması... 🧐🤔
-
Bu detayı bilmiyordum.
-
Bi de limanı falan var deniz kenarında bi yer ilginç cidden
bildiğim kadarıyla gmim ve duim istanbulda ama gemi inşaat makine ve denizcilik işletmeleri yönetimi istanbulda olduğuna emin misiniz? duim ve gmim için yeterli altyapıyı kktcde tuzladaki kadar sağlayamadıkları için istanbuldan devam ama diğerlerinden emin değilim
-
Detayları çok bilmiyorum kanziman hepsi gemi mi gemi işte
Geçmiş olsun itü kıbrıs. 1 sene daha övmek isterdik ama olmadı. İstanbul'daki son itü kıbrıs lobisi olmak da ayrı bir hissiyat tabi. Tanrının sevdiği kullarıyız. Büyük bir şans büyük bir hareket.
Duim ve gmim şimdilik istanbulda dediler. Onun da sebebi altyapı yok diye. 1 2 sene sonra postalanabilir insanlar tercih etmek riskli halen tahminimce.
Belki burslusunun gelmeyeceğini sanıp yazmıştır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Okulu karga tulumba kıbrısa taşı. Özel yurtlara mahkum et ( senelik 5 bin dolar çift kişilik )
Kampüs yok. Hoca yok. 136 binlik ücreti 360 bin tl yap. Burslu adamdan bile senelik 10k harç almaya başla. Okulun başına düşman geçse bu kadarını yapmazdı utanırdı çok belli oluyor diye. İddia ediyorum şu an Okul adanın en kötü okulu. Daü sınıfında daü hocasından eğitim almak için kim 360 bin tl verir? Daü’de ücretli gitse 100 bin tlye okur + daü yurdunda ucuz ucuz kalır veya kyk’da kalır. |
Benzer içerikler
- kyk dolap kilidi
- eyüp b kimdir
- özcan aykın 55 günde tyt fizik pdf
- kırık obp ile derece
- film indirme sitesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X