Şimdi Ara

Efsanevi itü kktc çöküşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok. Ücretliler dolmamış bile 1 kişi girmiş sadece.
    Efsanevi itü kktc çöküşü
    Efsanevi itü kktc çöküşü
    Efsanevi itü kktc çöküşü
    Efsanevi itü kktc çöküşü
    Efsanevi itü kktc çöküşü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Okulu karga tulumba kıbrısa taşı. Özel yurtlara mahkum et ( senelik 5 bin dolar çift kişilik )
    Kampüs yok. Hoca yok. 136 binlik ücreti 360 bin tl yap. Burslu adamdan bile senelik 10k harç almaya başla. Okulun başına düşman geçse bu kadarını yapmazdı utanırdı çok belli oluyor diye.
    İddia ediyorum şu an Okul adanın en kötü okulu. Daü sınıfında daü hocasından eğitim almak için kim 360 bin tl verir? Daü’de ücretli gitse 100 bin tlye okur + daü yurdunda ucuz ucuz kalır veya kyk’da kalır.
  • çok normal abi çünkü kıbrısta okuyacak bu seneden itibaren girenler önceki seneler itüde okuyacak

• Okulu karga tulumba kıbrısa taşı. Özel yurtlara mahkum et ( senelik 5 bin dolar çift kişilik )
    Kampüs yok. Hoca yok. 136 binlik ücreti 360 bin tl yap. Burslu adamdan bile senelik 10k harç almaya başla. Okulun başına düşman geçse bu kadarını yapmazdı utanırdı çok belli oluyor diye.
    İddia ediyorum şu an Okul adanın en kötü okulu. Daü sınıfında daü hocasından eğitim almak için kim 360 bin tl verir? Daü’de ücretli gitse 100 bin tlye okur + daü yurdunda ucuz ucuz kalır veya kyk’da kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 13 Ağustos 2024; 20:1:33 >
  • Destansı bir düşüş bekliyordum bu destansının da biraz ötesinde olmuş. Yanlışlıkla/bilmeden yazan falan da vardır illa ek tercihte görürüz kayıt olmayanlar olur.

• Kompany K kullanıcısına yanıt
    Biri 290 binlik 5 kişinin girdiği ücretli bilgisayarı 35 binden yazmış.

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

Harbi mi Efsanevi itü kktc çöküşü  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laurange L kullanıcısına yanıt
    Çok komik olqn birsey yok. 34 bin yapan bir ögrencinin emeklerine saygı duymaniz lazim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. İTÜ KKTC tam burslu (İngilizce) Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği, İTÜ KKTC tam burslu (İngilizce) Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği, İTÜ KKTC tam burslu (İngilizce) Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği, ve İTÜ KKTC tam burslu (İngilizce) Denizcilik İşletmeleri Yönetimi bölümü pek etkilenmemiş gibi görünüyor.

• karadagli74 kullanıcısına yanıt

34k ile orayı yazan sizsiniz sanırım Efsanevi itü kktc çöküşü  

dalga geçtiğim bir durum da yok yanlış anlaşılmasın.. da insan bir araştırır yahu öyle 34k yaptım bitti diye bir şey yok ki. Bildiğim kadarıyla geçen senelerde o bölümdekiler itüde okuyordu şimdi kktc de okuyacaklar. Bence bu arkadaş bunu araştırmadı hiç.

İstten devam sandı herhalde

• Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt
    Onlar ŞİMDİLİK istanbulda eğitim vermeye devam ettiği için etkilenmedi

• Doğu Akdeniz Ünide envai çeşit bölüm varken Denizcilik ile ilgili bölümlerin mevcut olmaması... 🧐🤔

• Bu detayı bilmiyordum.

• Metalciadam335 M kullanıcısına yanıt
    Bi de limanı falan var deniz kenarında bi yer ilginç cidden

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

bildiğim kadarıyla gmim ve duim istanbulda ama gemi inşaat makine ve denizcilik işletmeleri yönetimi istanbulda olduğuna emin misiniz? duim ve gmim için yeterli altyapıyı kktcde tuzladaki kadar sağlayamadıkları için istanbuldan devam ama diğerlerinden emin değilim

• onlyerencracked1 kullanıcısına yanıt
    Detayları çok bilmiyorum kanziman hepsi gemi mi gemi işte

• Geçmiş olsun itü kıbrıs. 1 sene daha övmek isterdik ama olmadı. İstanbul'daki son itü kıbrıs lobisi olmak da ayrı bir hissiyat tabi. Tanrının sevdiği kullarıyız. Büyük bir şans büyük bir hareket.

• onlyerencracked1 kullanıcısına yanıt
    Duim ve gmim şimdilik istanbulda dediler. Onun da sebebi altyapı yok diye. 1 2 sene sonra postalanabilir insanlar tercih etmek riskli halen tahminimce.

Belki burslusunun gelmeyeceğini sanıp yazmıştır

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.