Şimdi Ara

efsanevi tüm pokemonları buraya toplayabailirmiyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm dostlar boşuna mı değil mi bilmem ama herkes belli yerlere yazmış onları bir arada toplayalım yani tüm efsaneleri burda toplayalım uzun süre sonra bu hafta oynuyom oyunun hangileri efsane bilelim

• Pokemon Crater Rehberini okumadın gaLiba GaLiba diaLga.lugia yani XXDaBBeXX sin . Yeni nick aLıp geLdin yine. Nedense sen banLandığında hep yenir biriLeri üye oLuyor ve hepsi de sen çıkıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE

Pokemon Crater Rehberini okumadın gaLiba GaLiba diaLga.lugia yani XXDaBBeXX sin . Yeni nick aLıp geLdin yine. Nedense sen banLandığında hep yenir biriLeri üye oLuyor ve hepsi de sen çıkıyorsun

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahadirozturk

quote:

Pokemon Crater Rehberini okumadın gaLiba GaLiba diaLga.lugia yani XXDaBBeXX sin . Yeni nick aLıp geLdin yine. Nedense sen banLandığında hep yenir biriLeri üye oLuyor ve hepsi de sen çıkıyorsun

+1

+1 DE BENDEN

• Zaten herkes coskun87'nin diaLga.Lugia yani xxdabbexx oLduqunu biLiyor
  • quote:

Zaten herkes coskun87'nin diaLga.Lugia yani xxdabbexx oLduqunu biLiyor

+12
  • Her yeni geLene DiaLga.Lugia dediğiniz için forumu bırakıp gidiyorLar

EdiT:Harf Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TUNÇBİLEK -- 7 Mayıs 2007; 22:02:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne alakası var be onlar kim tanımam ama yeni efsaneler çıkıyo die söledim bi bakalım onla ip adreslerimiz aynımı beni onlarla karaştırmayın lütfen ben adam gibi konuşmak için geldim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.