< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
EGE BILGISAYAR HK. YORUMLARINIZ (5. sayfa)

-
-
Benim bilgim yok ya sıfırdan öğrenmek lazım. 50 gün kala ayt edebiyat ful tekrar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hedef ne hocam
boun econ-ybs
-
Boun econ bir zamanki hayalimdi. Hayırlısı olsun.
hayırlısı
-
yok tıpa gıdıp ulkeye hızmet edeceksın ezıyet cekeceksın yok oyle yurt dısı rahatlık
-
ee öneririm
-
-
benim kafa gitmiş iyice egeyi ece diye okuduk Allah affetsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yatarak iyi bir doktor olunabiliyorsa bilemem. Ayrıca alakasız bölümler arkadaşlar deneyimleyip, gözlemlemeniz gerekiyor. Ticari ve gelişim potansiyeli açısından bilgisayar - yazılım mühendisliği kesinlikle şuan TIP'a göre daha avantajlı. Prastisyen hekim gelirine, bilgisayar mühendisi sektörde 3-4. yılında emin olun ulaşıyordur ortalama da.
Araba hızlanmalarından örnek verecek olursak ara hızlanma da CS, Tıp'ı Elektrikli Araçlar gibi uzun süre yener. Tıp, maksimum üst hız sınırında aynı beygirde, ağırlıktaki benzinli motorunun daha yüksek hızlara çıkabilmesi gibi 200,250'den sonra geçebilir.
O da Tıp için ya tus + olursa cerrahlık + professörlük gibi gibi. Ara hızlanmada bilgisayar ile tıp baş edemez benim kanaatim. Bilgisayarın diğer bir avantajı ortamdan bağımsız çalışmanın geldiği konum. Türkiye'den yurt dışına dolarla, euro ile çalışan çok insan var.
Bilgisayar = Hızlı yaşa, hızlı öğren, hızlı kazan, hızlı emekli ol.
Tıp = Sindire sindire yaşa, sindire sindire öğren, sindire sindire kazan, geç emekli ol - erken emekli olursan kendin kaybedersin. Kendini kanıtlamış cerrahlar haricinde prastisyen, asistan doktorluğun insanlarda aynı genç yaşta hakim - savcı - avukatlık mesleklerindeki gibi olumsuz, negatif bir etkisi var. Devlet hastanesinde doktor eksikliğinden uzman göremeyen insanlar 27-28 yaşında asistan doktora, 45-50 yaşındaki bir uzmana, profesöre güvendiği kadar güvenemiyor. Özelde de insanlarda aynı algı olduğu için 40-45'ine kadar yıllanana kadar işiniz zor. Abd'de yanlış bilmiyorsam 18 yaşında ne puan alırsan al tıp veya hukuk okuyamıyorsun liseden mezun olur olmaz. Git 4 yıllık her hangi bir şey oku, bitir sonra gel diyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 15 Nisan 2023; 18:52:55 >
-
İnşallah hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ege nin kampüsü çok güzel eğitimi de iyi olduğunu düşünüyorum
Önceden yüzde 30 ing. Bu sene yüzde 100 ing. Oldu
İngilizceniz kötüyse 1 senede hazırlık var bunuda göz önüne almak lazım
Dersler belki ilginiz olmayacak çok sıkılacaksınız, derslerin içeriklerini iyi araştırmanızı öneririm sonradan pişman olmamak için
Diğer müh. Göre kolay ama (klasik laf olacak ) kendinizi geliştirmeye bakıyor
Bölümü sevip sevmediğimi tam anlamış değilim ama gemiye daha çok ilgim olduğunu anladım
Eğer cenge devam edersem kendimi çok geliştireceğimi göremiyorum bu yüzden de iş-maaş olarak çok tatmin etmeyeceğini düşünüyorum
Ağustosa kadar araştırıp bir karar vereceğim , yüksek olasılıklada ytü gemi inş ve mak müh geçerim diye tahmin ediyorum
Ortalama ile de itü ye geçmeyi düşünüyordum çok az bir farkla itüye geçemiyorum neyse bende içimi dökmüş oldum
Yakında bende böyle bir konu açmayı düşünüyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tari1907 -- 15 Nisan 2023; 18:49:26 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu sene muhtemelen tıplardaki düşüş ve mühlerdeki yükseliş furyası devam edecek.Diyeceksiniz ki o kadar maaşlarda düzenleme yapıldı yok işte şiddet olaylarına önlemler alındı falan filan.Haklısınız şu anda durum geçen yıla göre daha iyi ama algı olarak tıp hala cengten geride onun için ki tıplar düşüşe devam edecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrudur
buna katilmayan da cok olabilir ama yaklasik 10 yil icinde rutin isler yapan bilgisayar mühendislerinin/yazilimcilarin yapay zekaya kurban gidecegini dusunuyorum. yani cok calismak istemiyorsan isin ucu cok iyi bir yere cikmaz bence
E zaten bu durum böyle olacak. Tıpın düşüş ivmesi yavaşlar bir tek veya sabit kalır. Eski konumuna gelmesi büyük sürpriz olur. Seçime de bağlı biraz.
kk secımı alcak ve tıp 27500den kapatcak rez al.
-
5-10 sene sonra gpt piyasada yazılımcı bırakmayacak ona göre düşün
-
Abicim kk seçimi alamayacak boşa hayallere dalmayalım lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X