EGE BILGISAYAR HK. YORUMLARINIZ

-
-
Hocam ben kendi görüşümü söyleyim, bir doktor kadar çok çalışabileceğinizi düşünüyorsanız bence bilgisayarda daha yüksek yerlere bile gelebilirsiniz. Ama yan gelip yatarsanız da crud tayfacılardan olursunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03D7516A4 -- 15 Nisan 2023; 13:14:36 > -
Tip okuyor kadar çalışmam tabi ki öyle calisacak olsam zaten bölüm değiştirmem hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tabi şimdi bölümler farklı ve Tıp, bilgisayara göre daha ağır olduğu bariz ortada. Yükünüzün hafifleyeceğini ve daha rahat çalışacağınızı düşünüyorum ben. Ama maaş konusunda Tıp birazcık garanti meslek olduğu ve yapılan iyileştirmeler için daha iyi denebilir. Çok çalışırsanız her iki meslekte de mutlu güzel bir hayat sürersiniz inşallah.
-
Aman hocam yapmayın ceng lobisine sizi feda edemeyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
: O
CENG Lobisi
Arka tarafı hazırla
Yeni üye kaydı yapılacak.
-
Buraya geçsem yaşam standartlarim doktorluk kadar iyi olur mu?
Bu soru
Hocam okunur mu egeceng? TIP beni zorladı resmen şu an YKS ye çalışanlardan daha cazla çalışıyorumdur dönem 1 olmama rağmen. Komiteler de pespese çok sıkıntı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 15 Nisan 2023; 13:49:32 >
ben de öyleyim yks senesinden daha fazla stres çekiyorun ama ceng de zor bir bölüm bence
TOP yoksa TIP var. Ege ceng top değil bu yüzden devammke.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tıp çok zor amk
Okunur
Saçlarını seviyor bence hocamız
gezdiririm gelirsen hocam kampüse gitmiştim çok güzel izmir içi de rahat iş bulunur
-
dikkat et sana kaymasın yeni üye
İTÜ makine yerine tıp tercih ederdim
Hocam siz cidden hangi meslegi yapmak istiyorsunuz yok onda calısma cok bunda az bunlar cok önemli degil doktor olmak istiyorsanız gerekeni yapın ceng istiyorsanız gerekeni yapın hiçbirinin birbirine bi üstünlüğü yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
***kamu spotu*** Yurt disinda b k var ***kamu spotu bitti*** Doktorlar yıllar oncesine gore cok daha dusuk maas aliyor olabilir ama her bilgisayar mezununu 5k dolar maasla yurt dışında is beklemiyor yani. Eger kendinizi cok kasmiyorsaniz ikisinde de trde surunursunuz ve tipin alt maas siniri hala daha yüksek. |
İyi bir bilgisayar mühendisi yatarak olamazsin, ege cs de bence ortalama eforla hayaldeki seye ulastiracak bir etikete sahip degil. Bence tipdan devam, veya o civarda itu işletme tarzı seyler varsa onlara bakilabilir
|
Bu soruyu bu sekilde soran birinin iki bolume de tercihi sebebi olacak seviyede ciddi ilgisi yoktur bence |
: O CENG Lobisi Arka tarafı hazırla Yeni üye kaydı yapılacak. |
Saçlarını seviyor bence hocamız
|
Hocam bunun sebebi tıpta daha yeni ders çalışmayı öğreniyor olmamız ve düzensizlik bana göre, tecrübe kazandıkça her şeyin daha rahat ilerleyeceğini düşünüyorum. |
Şuan komite kaygısı çekip 5 yıl sonra ülke ortalamasının çok üstüne maaş mı şuanı rahat geçirme seçeneği edinip 4 yıl sonra gelecek kaygısı iş kaygısı çekmeye başlamak mı bütün mesele bu
|
Ege nin kampüsü çok güzel eğitimi de iyi olduğunu düşünüyorum
Önceden yüzde 30 ing. Bu sene yüzde 100 ing. Oldu İngilizceniz kötüyse 1 senede hazırlık var bunuda göz önüne almak lazım Dersler belki ilginiz olmayacak çok sıkılacaksınız, derslerin içeriklerini iyi araştırmanızı öneririm sonradan pişman olmamak için Diğer müh. Göre kolay ama (klasik laf olacak ) kendinizi geliştirmeye bakıyor Bölümü sevip sevmediğimi tam anlamış değilim ama gemiye daha çok ilgim olduğunu anladım Eğer cenge devam edersem kendimi çok geliştireceğimi göremiyorum bu yüzden de iş-maaş olarak çok tatmin etmeyeceğini düşünüyorum Ağustosa kadar araştırıp bir karar vereceğim , yüksek olasılıklada ytü gemi inş ve mak müh geçerim diye tahmin ediyorum Ortalama ile de itü ye geçmeyi düşünüyordum çok az bir farkla itüye geçemiyorum neyse bende içimi dökmüş oldum Yakında bende böyle bir konu açmayı düşünüyordum |
Benzer içerikler
- türkçe netleri nasıl artar
- efişinado ne demek
- ayt netleri nasıl artar
- komiser yardımcısı maaşı
- raunt cevap anahtarı pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X