Hocam arkadasım tıptan ege cenge geçti DC veriyim kpnusmak istiyorsan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Hocam arkadasım tıptan ege cenge geçti DC veriyim kpnusmak istiyorsan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ege ceng cok iyi egitimi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet liseden yakın arkadaşım ege cengte bana göre cok rahat yalan yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence doktorluk yapmak istiyorsa tıpa devam etmeli cenge daha cok ilgisi varsa cenge geçsin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Duz elektrigi salla zaten, makine de uber bir ilgi yoksa okuması cok zor zaten. Mat muh filan da mi gelmiyor? (2022de siralamalar corba oldugu icin gram fikrim yok, Ege bilgisayar bizim senwde 30k+ dan alıyordu yaw) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu soruyu bu sekilde soran birinin iki bolume de tercihi sebebi olacak seviyede ciddi ilgisi yoktur bence < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 15 Nisan 2023; 14:23:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam bunun sebebi tıpta daha yeni ders çalışmayı öğreniyor olmamız ve düzensizlik bana göre, tecrübe kazandıkça her şeyin daha rahat ilerleyeceğini düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |