Şimdi Ara

Ege Bilgisayar Mühendisliğimi ? Elektrk elektronik Mühendisliğimi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Muhendisolmakistiyorum

Ben bu sene liseden yeni mezun oldum sınava girdim ve %98 ihtimalle Ege geliyor

sizce hangi Mühendisliğin geleceği daha parlak , hangisi okuması daha rahat ikisi hakkında bana bilgi ve öneri verebilirmisiniz ? Saygılarımla şimdiden çok teşekkür ederim

Sana burayı hem öneririm hem önermem.
    1 Hocaların bazıları saçma sapan bazı derslerde kasıyor. Mesela fizik derslerinden bikaç seferde geçebilirsen öpüp başına koyacaksın. Sanayiden kopuk bir bölüm.
    2 Eğer elektroniğe meraklıysan gel çünkü zevkli

Ege bilgisayar kaliteli ve iyi bir bölüm orayı da öneririm orada olan arkadaşlarda var. Seçim senin. Ama elektrik elektronikte kasma var bunu unutma. Eğer çalışırım diyosan zevkli eğlenceli bir bölüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mihimihi -- 25 Temmuz 2010; 20:45:28 >

• -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daredevil19 -- 1 Ağustos 2016; 14:37:38 >
  • Abi o ne 2 tane geçen var :D:D:D

Valla hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ederim abilerim , yüce allahm inşallah hayırlısını eyler ben sıralamamı şöyle yapıyorum

1.itü bilg müh
    2.ytü bilg müh
    3.ege elekt elektonk müh
    4.ege bilg müh

öyle gidiyor devamı... İnşallah ilerde ülkemize faydalı bi mühendis olabilirim , allahm inşallah hayırlısını verir herşeyin artık takdir onun.
  • Yazılım için bilgisayar mühendisliği
    Bir nevi donanım için Elektrik Elektronik

elektronikin bilgisayardan yüksek olmasına şaştım gerçekten zaten ege köklü bir okul bilg.müh.türkiyede ilk 10 arasında kesin gösterilen bir fakülte.
    Zaten mezun olunca işsiz kalmıyorsun diğer üniversitelerden avantajıdır.Egenin ismi yoksa geçmiş yıllara bakmanı öneririm.
    Yazılım için iyi bir yer fakülte okumadığım için pek bir bilgim yok .

İsme ve puana takılmayın hayli bütün mühendislikler düştü nedense.Büyük ihtimal ilk 6-7 sıralamasında olur herhalde.
    (Kulaktan dolma konuşmuyorumm)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 18 Şubat 2011; 16:21:01 >
  • Elektrik Elektronik hic bir zaman bilgisayardan dusuk olmadı ki simdik neden sasirdiniz :) Konu baya eskidenmis ama bi arkadas guncellemis madem bende yorumumu yazayım. Bende bu yaz bu ayrımda kaldım uzun süre bu 2 meslek arasında gidip geldim sonunda tercihimi Elektrik-Elektronik'ten yana kullandım.. Söylendigi gibi yazılımsa bilgisayar donanımsa elektrik elektronik gibi bir olay yok Elektrik-Elektronik'te de C dersinden en fazla 2-3 kisiiy gecirtiyorlar yani ogrenmeden gecmenin imkanı yok .. Tabi ikisinin birbirine göre + / - leri var . Bir Elektrik-Elektorinik Müh. Bilgisayar Müh. kadar programlama becerisi elde edemez yani o kadar calısacak zamanı bulamaz bulanlarda cok istisnadır ama Bilgisayar Müh.'de Elektrik-Elektronik'le alakalı neredeyse hic bir sey görmüyor benzetilsede hatta yurt dısında ortak olarak okutulsada inanın bambaska alanlar hatta şunu söyleyim elektrik ile elektronigin bile alakası yok geçtim bilgisayarla eem yi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tam_tam -- 23 Şubat 2011; 15:19:15 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.