|
Ege Deniz Er Eğitim Tabur Komutanlığı/İzmir
Ege Deniz Er Eğitim Tabur Komutanlığı (EDEEKT), İzmir ilimizde yer alan ve Ege Deniz Bölge Komutanlığı'na bağlı bir askeri eğitim birimidir. İzmir Deniz Er Eğitim Merkezi olarak da bilinmektedir.
EDEEKT, temel askeri eğitimini tamamlamamış erbaş ve erlere temel askeri eğitimlerini vermek amacıyla kurulmuştur. Eğitim süresi 5 hafta olup, teorik ve uygulamalı dersler içermektedir. Temel askeri eğitim konuları arasında temel askerlik bilgileri, silah kullanımı, savaş teknikleri, ilk yardım ve saha eğitimi yer almaktadır.
Eğitim sürecinde askerler, disiplin, dayanıklılık, takım çalışması ve vatanseverlik gibi değerleri benimsemeleri hedeflenmektedir. EDEEKT'de ayrıca bedelli askerlik hizmeti de verilmektedir.
EDEEKT'nin konumu hakkında bilgi edinmek istiyorsanız, "Ege Deniz Bölge K. İzmir Deniz Er Eğitim Merkezi K./İzmir Merkez" anahtar kelimesini kullanabilirsiniz.
İnternette EDEEKT hakkında yorumlar aramak isterseniz, "İzmir Deniz Er Eğitim Merkezi Komutanlığı Yorumları" veya "İzmir Deniz Er Eğitim Merkezi Komutanlığı Fotoğrafları" anahtar kelimelerini kullanabilirsiniz.
Bu metin, belirtilen anahtar kelimeleri içeren, SEO uyumlu Türkçe içerik olarak oluşturulmuştur.