Şimdi Ara

Ege Diş Hekimliğine 922.olup girmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ne alaka okumadigimi nerden biliyorsun ? Ve yorum yapmak icin illa icinde olmak gerekmiyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ksantin.oksidaz K kullanıcısına yanıt
    Xx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylinsum -- 18 Eylül 2018; 1:0:51 >
    Sen ece yildizi taniyormusun yoksa onun mu sevgilisisin? Yada hacer esra ?

• aylinsum A kullanıcısına yanıt
    Nerden bileyim onları 400 kişi zaten sınıfları. Erkek arkadaş var bir tane de bi de benim kız arkadaşım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ne biliyim tanidik sevgilisi olanlari soyledim bende ffnfjj

• quote:

Orijinalden alıntı: Xeratula

Tıp sandığınız kadar güzellikler barındırmıyor.
    Diş de aynı şekilde
    Hee o il dışından pek tanımazsın sen Ya bi de Ege kaliteli zaten ben ona bir şey demiyorum ama Ankara, İstanbul dururken İzmir'de yaşamayıp da orayı yazmaya anlam veremiyorum. Senin gibi İzmirliler Ege Tıp'a laf edince çok kızıyorlar nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksantin.oksidaz -- 18 Eylül 2018; 0:56:42 >
    Gazi tip dedin gata dedin Ankara tıp varken ? Buyuk sehirlerde hastalar once en buyuk hastanelere gelir gaziye gataya aybuye oralar ege kadar hasta barindirmiyor koklu olabilir ama hasta sayisi populerligi sosyalligi gezecek yerlerin olmasi her acidan ege derim ankarada donmak mi izmirde deniz mi djkdjf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylinsum -- 18 Eylül 2018; 0:58:46 >
    X

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylinsum -- 18 Eylül 2018; 1:0:33 >
    Çok düz mantık konuştun gerçekten. GATA, Ankara, Gazi Tıp günlük hasta sayılarıyla Ege Tıp günlük hasta sayısını kıyaslamanı öneririm. Farkındaysan AYBÜ demedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksantin.oksidaz -- 18 Eylül 2018; 1:2:6 >
    Bende sana oneriririm :)

• Bu yıl bir tanıdığım 1.8k olup diş hekimliğine gitti. Sebep olaraksa tıpa göre daha çok para kazanıyorlar demişti.
    Dostum ankaranın istatistiklerini mi çıkardın ne bu böyle kesin konuşmalar? Bak sadece gatanın bulunduğu ilçe keçiören de 1.5 milyon insan yasıyor. Onun haricinde tüm türkiyenin askerine polisine üstüne tüm devlet büyüklerine bakıyor. Deniz baykal bile gatada yatıyor. Ha sen gatanın yeni kurulan Binası ile türkiyenin en büyük devlet hastanesi olduğunu da bilmiyorsundur.

• Hayirdir gatadami okuyorsun

Evet. senin gibi tıp dünyası hakkında hiçbir fikrim yokken boş boş atıp tutmuyorum. İlk başta kazanacak puanı al sonra eleştirirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi natrak -- 18 Eylül 2018; 15:5:56 >
  • Belli kendi bulundugu yeri ovup baska kendinden iyi yerleri kotulemen. Kıskancsin. Kazanmadığımi nerden biliyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: aylinsum

Belli kendi bulundugu yeri ovup baska kendinden iyi yerleri kotulemen. Kıskancsin. Kazanmadığımi nerden biliyosun
    Uzmanlar günlük en az 20 sayfa kitap okumanın okuduğunu anlama konusunda büyük etkisi olduğunu söylüyor. Uzmanları dinlemen iyi olur zira ben mesajımda hiçbir yeri kötülediğimi göremedim.
    Yahu ege tipi secin de gorun ebenjzinkini jocalarin affi yok orda sinavlari cok fazla gecmek icin surekli calisman lazim.

Bak bak kafa yapısına bak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.