Şimdi Ara

Ege Diş Hekimliğine 922.olup girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylinsum -- 18 Eylül 2018; 14:46:36 >

• Yani bir üniversitenin taban sıralamasının dibinden girmk değil herşey.İsterse kanatlı hayvan yetiştiricisi de olabilir.

Hedefi diş hekimliğidir ve İzmir'de yaşıyor veya orada okumak istiyor olabilir.

Bunun nesi anormal acaba ?
  • Ebutem12 E kullanıcısına yanıt
    Ben anormal demedim ama gecen senelerde boyle bisey olmuyordu bu sene sasirdim ilk kez olan bisey cunku
  • İlk kez olan bişey değil aslında matematik ve fizik tarzı bölümlerde de hep böyle kişiler oluyor idealist ve cesur olduklarını düşünüyorum ben istediğim mesleği yazmaya cesaret edemiyorum ama kız sıralamaya bakmadan istediği yere gitmisahip helal olsun
  • Geçen gün haberini gördüğümüz iki kardeşimiz de çip geliştirmişti ve ödül olarak istediği üniversitede tıp eğitimi hakkı kazandılar. Ege Üniversitesini seçtiler İzmir'de yaşadıklarından olsa gerek. Aksi saçma olur.

https://www.universitego.com/tip-fakultesi-2018-taban-puanlari-ve-basari-siralamalari/

Hacettepe Tıp'a girmek varken Ege Diş demek bilemiyorum

• Ebutem12 E kullanıcısına yanıt
    Ayrica resmi sayfa bile paylasmis sence anormal olmasa paylasir mi?
  • WITCHER kullanıcısına yanıt
    Bencede ege tıp varken ...
  • Tıp sandığınız kadar güzellikler barındırmıyor.
  • Ya hocam herkesin hayali tıp mı olmak zorunda.Yeditepe dişe tam burslu girenleri de eleştirelim o zaman.

Ve bu her sene olabilen bir olay 2017 ÖSYS yerleştirme taban puanlarına bak çok üstündeki sıralamalardan yazıpta bölüme girenler var.

Unutmayın bu sıralamaları belirleyen öğrencilerin eğilimidir.Düşük bir sıralama bir üniversiteyi her zaman kötüleyemez keza yüksek sıralamaya sahip bir üniversiteyi de iyi yapmaya yetmez.
  • Hem Ege Tıp hem Ege Diş ikisi de abartıdır. Ankara, Hacettepe, Çapa, Cerrahpaşa, GATA, Marmara, Gazi Tıp dururken İzmir'de yaşamayan birinin Ege Tıp seçmesi tam bir saçmalık.

Ekleyeyim İzmir için de Ege Tıp seçilmez. İzmir aşırı pahalı bir ildir. Öğrenci şehri değildir. TÜİK verilerine göre ülkemizde enflasyonun en fazla olduğu ildir İzmir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksantin.oksidaz -- 17 Eylül 2018; 23:58:34 >
  • ksantin.oksidaz K kullanıcısına yanıt
    Ege tıpı begenmeyen ilk insansiniz kusura bakmayinda saydiklarinizdan ilk 3unu cikar gerisine bin ceker ege .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylinsum -- 18 Eylül 2018; 0:17:18 >
    Kk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylinsum -- 18 Eylül 2018; 0:34:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksantin.oksidaz

Hem Ege Tıp hem Ege Diş ikisi de abartıdır. Ankara, Hacettepe, Çapa, Cerrahpaşa, GATA, Marmara, Gazi Tıp dururken İzmir'de yaşamayan birinin Ege Tıp seçmesi tam bir saçmalık.

Ekleyeyim İzmir için de Ege Tıp seçilmez. İzmir aşırı pahalı bir ildir. Öğrenci şehri değildir. TÜİK verilerine göre ülkemizde enflasyonun en fazla olduğu ildir İzmir.

Dostum açık açık yazsana,

İzmirli misin
    Neden böyle dedin
    Pahalı olduğu için mi yoksa yaşam mı zor
  • an agony A kullanıcısına yanıt
    Mm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylinsum -- 18 Eylül 2018; 0:34:5 >
  • aylinsum A kullanıcısına yanıt
    Ne abartın be arkadaşım. İzmirli olmayanlar Ege Tıp hakkında pek bir şey bilmez. Arkadaşlarımdan biliyorum orada okuyorlar hatta onlar da İzmirlilerle dalga geçiyor Ege Tıp'ı yücelttikleri için
    Ne abarttın be arkadaşım. İzmirli olmayanlar Ege Tıp hakkında pek bir şey bilmez. Arkadaşlarımdan biliyorum orada okuyorlar hatta onlar da İzmirlilerle dalga geçiyor Ege Tıp'ı yücelttikleri için
    Xx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aylinsum -- 18 Eylül 2018; 0:46:25 >
    Bu konuda sen benim muhattap olacağım kişi değilsin her şeyden önce tıp okumuyorsun, karşıt düşünceye, eleştiriye kapalı birisin. Her yerde her fakülte eleştirilir ancak orada okuyan insanlar senin dediğin lafları demez, sen orada bile okumuyorsun sana ne oluyor?

Biraz at gözlüklerini çıkartmayı dene hayata daha geniş bakarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksantin.oksidaz -- 18 Eylül 2018; 0:41:52 >
  • an agony A kullanıcısına yanıt
    Kız arkadaşım Ege Tıp'ta okuyor. İzmir dışından giden biri için çok zor. Yurt ve ev fiyatları aşırı pahalıymış 1000 liradan başlıyormuş. İzmir'de yaşayan arkadaş biraz bencilce düşündüğü için gerçekleri pek muhasebe edemiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.