Şimdi Ara

özel dişten devlet tıpa/dişe geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar şuan özel bir ünide diş hekimliği 1.sınıfım.Daha fazla sene kaybı yaşamamak için bir şekilde girdim.Diş hekimliğini sevdiğimi fakat özel üniversitenin beni akademik ve sosyal açıdan geliştiremediğini düşünüyorum.Özel okul fiyatları malum şuan çok fazla bir artış var.Ekstra masraf olmamak için yaşadığım şehirdeki uygun bir fakülteye kaydolmuştum zaten ama fiyatlar cidden çok fazla giden paraya üzülüyorum.Bu devirde özelde okumanın saçmalık olduğunu düşünüyorum.

Açıkçası şuan yeniden bir üniversite sınavına girme fikri oluştu fakat 2.sınıfla beraber yürütüp mü girmeliyim yoksa okulu mu dondurmalıyım bilmiyorum.2021yksde 40k yapmıştım fakat bu sınavlara asla düzgün kafayla giremedim 2022de batırınca tekrar hazırlanmaya gücüm olmayınca bir şekilde özele girdim.Eğer özelden devam edersem giden paraya ve boş mezun oluşuma üzüleceğim tekrar sınava girip bir şekilde devlet tıpına dişine geçiş yaparsam da senelerim boşa gidecek ama maddi ve manevi kendimi daha iyi hissedeceğim.

Acımasızca yargılamadan düşündüklerinizi, önerilerinizi merak ediyorum.

• Hocam bence bir yola girmişseniz üzülmeyin mezun olduktan sonra belki çok iyi paralar kazanıp üniversite parasını 2 seneye çıkartıcaksınız tabii size kalmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Özelden yazsam bazı konularda yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabii ki, mesaj attım

• hocam %100 hatta bu oranı geçik zam yapan okullar var benim şuan okuduğum okul cidden önünden bile geçilmeyecek bir yer bu kadar parayı verip ailemi yıpratıp dört sene daha nasıl dayanabilirim bilmiyorum.

• Özellerin çoğu son sınıfta asgari ücret de vermiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Siz olsaydınız ne yapardınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benım hıkayeye benzer 2021 25k 2022 40kya batırdım

• helixac47 H kullanıcısına yanıt

ben ozel tıpta okuyom bence devam et 1yıl okumussun zaten

• helixac47 H kullanıcısına yanıt

eğitim kalıtesı ıyıse tabı kalınır

• Özel ünilerin bi kaç istisna hariç eğitim seviyesi aynı gibi geliyor bence kötü çoğu sınıfta yabancılar çok olduğu için hocalar düşük seviye anlatmaya çalışıyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.