Şimdi Ara

Ege pdr ve pdr hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. ege pdr de okuyan varsa genel olarak bölüm hakkında bilgi verebilir mi? hoca kalitesi öğrenci ortamı ve üniversite hakkında bilgilendirebilir misiniz? bir de egenin altındaki orta halli üniversitelerden hangisinde pdr okunmalı sizce? hangisinin eğitim kalitesi ve sosyal imkanları iyidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pdr okuma

• Fearless_eagle_ F kullanıcısına yanıt
    neden? çok yakın buluyorum bu mesleği kendime. eğer mezun sayısı artıyor diyecekseniz her bölümde böyle bir sıkıntı var. hukukta da öyle mesela. ama ben seiyorum gerçekten.

• Gerçekten seviyorsan bir şey diyemem ama pdr eskisi gibi değil ataması artık sıkıntı meb in pdr ye karşı ön yargısı var ve alımları çok düşük tutuyor haliyle atanma puanları yükseliyor benim şimdiki aklım olsa hukuk yazardım çünkü iş alanı çok geniş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fearless_eagle_ -- 21 Temmuz 2017; 12:29:48 >
  • Fearless_eagle_ F kullanıcısına yanıt
    evet haklısınız ama her öğretmenlik bölümünde böyle bir sorun var. mesela geçen yıl özel eğitim 67 ile kapatmıştı bu yıl bir anda 76 ile kapattı. türkiyede hiçbir şey belli olmuyor. bu arada hangi üniversitede okuyorsunuz?

• Ankara

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.