Şimdi Ara

EGE TIP (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
5.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DrKefek

Ulan ne güldüm ya , adam seviyordur şehrini ,tercih etmiştir . Tavan puana bakarak üniversite kalite yorumu yapmak ta ayrı bir komedi unsuru. Birde Tıp fakültesinde sıralamaya bakarak kalite yorumu taban sıralamaya baksan bile yapılmaz. Çukurova 8binle alıyor , fakat gerek akademik kadro gerek köklü bir üni oluşu ile en gözde tıplardandır. Boş yapmaya gerek yok.

Ama tabi genel olarak Ege tıp ilk 5tedir .

Son olarak şundan bahsedeyim , TR de en baba TIP fakülteleri ; Hacettepe , çapa, cerrahpaşa,ankara,gazi,ege Şimdi adamın sıralaması Cerrahpaşya tutuyorsa ama Ankaradaysa ta İstanbula gitmez, gider Ankara tıp ,hacettepe tıp yazar. Zaten bunların içinde ayrım yapılmaz.Bu adam da izmirdedir , ege tıp yazmıştır. Umarım anlatabilmişimdir.

Guzel yazi ama cerrahpasa dusundugunuz kadar iyi bir okul degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haklısınız hocam da genel itibari ile adı var. Pratikte çok zayıf kalıyorlarmış birde kolay sınıf atlanıyormuş.Bunlar biliniyor.

Genel olarak ilk 3te gözüküyor Türkiyede (dünya sıralamsındaki konuma göre , onlar detaylı incelemesini yapmıştır). Belki teori eğitim felan çok iyi olduğu için belki akademik kadrosu belki çok köklü olduğu içindir.Bunu tartışabilecek bir bilgi birikimim yok maalesef. Benim anlatmak istediğim o yazı da gayet anlaşılır ufak detaylara takılmaya gerek yok. İyi günler.
  • Sizi kıskanıyorum ege tıplılar 2 puanla kaçırdım tebrikler hayırlı olsun hepinizee
  • s1800 S kullanıcısına yanıt
    Ege sağlık raporu istiyor. Ben de olmuyor diye biliyorum araştırmak gerek

• Konubatu12 K kullanıcısına yanıt
    497.4 ile girdim ben 3566 sıralama

• Isteyen arkadaslari gecen sene kalan arkadaslarin actigi 2017 grubuna alabilirim whatsappten. Facebook grubu da var

• Tavan puandan giren insanların bir sürü kriteri, nedeni var. Geçen sene pamukkale tıpa 545 ile girdi arkadaşım. Nedeni ise annesi hastaydı ve denizliden ayrılmaması gerekiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 9 Ağustos 2017; 23:29:31 >
  • girdik grupta hepsi büyükler 17 girişli çok az
    Hocam bugun gittim askerlikle alakali belgeyi almaya 97 98 ve 99lulara belge vermiyoruz dediler ne yapacam simdi

• Gençler köy kaç kişi alıyor tıptan ? 3307 sıralama ile giremez miyim ? Benim gibi köy ihtimali düşük olup yurt düşünen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: okadar17

girdik grupta hepsi büyükler 17 girişli çok az

Kalanlarin grubundan olusturdular grubu ondan ama isi olmayan adam da cok girdi.

• Varcot01 V kullanıcısına yanıt
    O belge oluyorsa getirin dedi. Vermiyorlarsa gerek yoktur.

Tesekkurler hocam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.