Bildirim
EGE TIP
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sizce? -
Sen kaçla girdin hocam? -
3081 ile girdim -
Bu konuda haklı olabilirsin hocam. Benim 2230 du. Ankara vs. oluyodu ama Ege yazdım. Yazarken sıralamam biraz boşa gider diye düşündüm ama haksız çıktım. Çok daha iyiler bile Ege yazmış. -
Izmirde oturup derece yapanlar genelde egeye geliyorlar yanilmiyorsam 2009 osss birincisi ege tip tercih etti. Gecen sene birincimiz 100. Idi ondan onceki sene ilk 100 de 3 kisi vardi. Ben 690. Idim ilk 10da degildim oyle diyim. Hic azimsanmayacak bir okula geldiniz, hosgeldiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
545 yazmış düşünsene ilk 100 fln galiba -
Olabilir baya iyi ama. -
sıralamalar ne zamana açıklanır? -
bende 2300 sıralamayla acaba ege düşük mü kalıyor diyodum şu an öğrenci köyünün çıkacağını düşünmüyorum çok iyiler varmış -
Tanıyorum kendisini, İzmirli olduğu için Ege yazdı çapadan daha iyi olduğu için değil. -
3081im öğrenci köyü bana bile ocakta çıkar en geç rahat ol -
sıralaması kaçtı -
Bilmiyorum. Öğrenci köyü konusunda forumdan Egede üst dönem biriyle konuşmuştum. Sıralaman 2.2 ise büyük ihtimalle ilk baştan çıkar demişti. Şuan ben de ümitsizleştim baya. -
Tavsiyeleriniz varsa dinleyebiliriz.. -
Rahat olun gençler 3k ya ocakta çıkıyo en geç -
quote:
Orijinalden alıntı: okadar17
Tavsiyeleriniz varsa dinleyebiliriz..
Ne bakimdan tavsiye istersiniz ? Kayit olmaya gittiginizde muhtemelen size kitapcik dagitacaklar onu ben yaptim simdi onu atip bozmayayim tum oyunu :D
Hayır okulla ilgili .Şunu yapın şuna dikkat edin.Ya da okul şöyledir böyledir fln :) -
quote:
Orijinalden alıntı: okadar17
Hayır okulla ilgili .Şunu yapın şuna dikkat edin.Ya da okul şöyledir böyledir fln :)
Yemekhane sirasi cok oluyo mumkunse ilk boslugunuzda gidin para atin karta. Bizim okulun yemekhane sistemi farkli. Ilk gun cekingen olmayin herkes yeni zaten gidin tanisin kimse kasmiyor. Topluluklara bence kesinlikle katilin. Okul kolaydir bizim derslerde devam zorunlulugu yoktur. Sinav sistemi karisik baya oryantasyon haftasinda ders oluyor sinav sistemiyle alakali onu iyi dinleyin. Oyle baska spesifik soru var cevapliyim
para atın karta derken ne farkı var ki?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Tanıyorum kendisini, İzmirli olduğu için Ege yazdı çapadan daha iyi olduğu için değil.
|
Ulan ne güldüm ya , adam seviyordur şehrini ,tercih etmiştir . Tavan puana bakarak üniversite kalite yorumu yapmak ta ayrı bir komedi unsuru. Birde Tıp fakültesinde sıralamaya bakarak kalite yorumu taban sıralamaya baksan bile yapılmaz. Çukurova 8binle alıyor , fakat gerek akademik kadro gerek köklü bir üni oluşu ile en gözde tıplardandır. Boş yapmaya gerek yok.
Ama tabi genel olarak Ege tıp ilk 5tedir . Son olarak şundan bahsedeyim , TR de en baba TIP fakülteleri ; Hacettepe , çapa, cerrahpaşa,ankara,gazi,ege Şimdi adamın sıralaması Cerrahpaşya tutuyorsa ama Ankaradaysa ta İstanbula gitmez, gider Ankara tıp ,hacettepe tıp yazar. Zaten bunların içinde ayrım yapılmaz.Bu adam da izmirdedir , ege tıp yazmıştır. Umarım anlatabilmişimdir. |
Benzer içerikler
- konya dershaneler
- net iyon denklemi nedir
- diş hekimliği zor mu
- çift yumurta ikizlerinin kan grupları aynı mıdır
- görüş kalıcı isim mi
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X