Selamlar myp ile tıp fakültesine geçeceğim bu sene ama ege mi yoksa çapa mı seçsem ona karar veremedim. İntörnlük dönemleriyle ilgili veya eğitimleriyle ilgili bilgisi olanlar yardımcı olursa çok mutlu olurum. Fikirlerinizi merak ediyorum. (Bu arada istanbulda yaşıyorum) |
Çapa tıp - Ege tıp
-
-
Hangi okuldasınız şu an?
İntörn dönemi her ikisi de yoğun,TUS çalışmaya fazla fırsat olmuyor.
Eğitim olarak temel bilimde Ege,klinik bilimde Çapa bir tık daha iyi olabilir.Ama eğitim kalitesi üç aşağı beş yukarı aynıdır.Bence tamamen şehir değiştirip değiştirmeme konusunda karar verin.Ben sizin yerinizde olsam Çapa seçerdim(ki şu an orada okuyorum)ama aile dışında bir yerde okumak istiyorsanız Ege’ye gidin.
-
Bence sbü hamidiye yaz Türkçe düşünüyorsan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çapalılar şu an hala konteynerların orada mı ders görüyor
İstanbul teknikteyim, zaten muhtemelen evim uzak olduğu için İstanbulda da olsam ayrı eve çıkacağım.
itüde hangi bölümü niye bırakıyosun hocam
ben suan itude mühendislik ile cerrahpaşa tip arasında bir karar vermeyi düşünüyorum ne gibi sebeplerden gecmeyi düşünüyorsunuz hocam
-
Hayatım boyunca tıpa geçse miydim acaba diye düşünmek istemiyorum, tıp okumak aklımda kaldığı için kısacası.
-
çapa seç en azından alttan ders alma işi var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cerrahpaşa mı yazıyo yukarda?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sorry
Ben de İTÜ endüstri geçicem hocam ne dersiniz tıp niye istiyorsunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Hangi okuldasınız şu an? İntörn dönemi her ikisi de yoğun,TUS çalışmaya fazla fırsat olmuyor. Eğitim olarak temel bilimde Ege,klinik bilimde Çapa bir tık daha iyi olabilir.Ama eğitim kalitesi üç aşağı beş yukarı aynıdır.Bence tamamen şehir değiştirip değiştirmeme konusunda karar verin.Ben sizin yerinizde olsam Çapa seçerdim(ki şu an orada okuyorum)ama aile dışında bir yerde okumak istiyorsanız Ege’ye gidin. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X