Şimdi Ara

Çapa tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 2387 çapa gçen yıl 2790dan almış cerrahpaşa 2260 çapa tıp gelir mi sizce? bir de çapa cerrahpaşanın temel bilimler binasının avcılar kampüsüne taşınması gibi bi durum varmış sanırım bu kkonu hakkında bilginiz var mı?

• Gelmez,beden eğitimi öğretmenliğini düşünmez misin?
  • Taze Leblebi kullanıcısına yanıt
    comic
  • ben de mf-3 te 2340 yaptım çapa gelir diye düşünüyorum ama çapadan bir hocayla konuştum pek önermedi açıkçası :/ İstanbulda tam burslu düşün bence şahsen öyle düşünüyorum
  • konutagu K kullanıcısına yanıt
    neden önermedi peki ? ben oradaki büyüklerle konuştum onlar öneriyolar hocaların iyi olduğunu pratik olarak iyi yetiştirildiklerini söylüyolar. bi de tam burslu hangilerini önerdiler? ben bezmi alemi falan düşünmüştüm çapadan sonra. ama bezmi alemle ilgili pek fazla bi bilgim de yok.
  • nurabi N kullanıcısına yanıt
    Kendisi doçentti,o kadar kalabalık içinde kaybolup gidersin dedi ve devlette binaların olası deprem riskine karşı dayanıksız olduğundan bahsetti acıbadem tıp genelde önerilenler arasında zaten bu sene burssuz öğrenci de almayacak...
  • Deprem riskine karşı dayanıksız bina diye okul tercih etmemek :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cerrahpaşa tıp
    9 yıl önce açıldı
    Çapa tıp
    9 yıl önce açıldı
    Cerrahpaşa tıp
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • happyone2 H kullanıcısına yanıt
    6 yıl içinde istanbulda büyük bir deprem olacağını öngörememek :)
    Pardon yanlış biliyorum heralde deprem riski yokmuş :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konutagu -- 5 Temmuz 2015; 2:37:13 >
  • konutagu K kullanıcısına yanıt
    acıbadem niye burssuz öğrenci almıyo bu yıl ?
  • Evet bu okulun taşınma işi benimde aklimi kurcaliyor. Ama zaman net değilmiş . okuldan bi arkadaş 3 sene sonra olacak dedi . yani şimdi yazsak biz 4e geçince olacakmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de mühendislikten sonra tip yazacağım ama önceliğim Cerrahpaşa - Çapa - Marmara seklinde olacak. Capanin son 2 Yıldır dagildigini söylemişlerdi ama ne kadar dogru bilmiyorum hicbir bilgim yok araştırmadım daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nurabi N kullanıcısına yanıt
    ücretli kontenjanlarını tam bursluya eklemiş belki yüksek puanla alan fakülteler kontenjan azalttığından oralara giremeyen iyi öğrencileri almak için yapmış olabilirler
  • bigbangem kullanıcısına yanıt
    hocalar dağılıyomuş diyolar ben de duymuştum sordum orda okuyanlara onlar hocalarla ilgili bi sıkıntı olmadığını söylüyolar ama ben de tam bilmiyorum
  • Çapa ve cerrahpaşa hakkında tek duyduğum eşek bağlasan geçer Kendinize güveniyorsanız 1 sene daha kasın mucize bir sıralama yapıp hacettepe tıp falan kazanın ama sağlık olsun yinede türkiyede hatırı sayılır çapayla,cerrahpaşanın.
  • happyone2 H kullanıcısına yanıt
    ben geçen sene çapaya giden birçok öğrenciyle konuştum hepsi gayet memnunlar binasının yeri değişse bile sıkıntı olacağını düşünmüyorum devlet tıp her zaman daha iyidir bence özellerden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.