Şimdi Ara

ege tıpı kazanamama ihtimalim yüzde kaç (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LANTİA

hastanelerin halini gördükçe milletin neden tıpa bu kadar meraklı oldugunu anlamıyorum..

Para.Millet tıbba aşık olduğundan gitmiyor para var,iş garantisi var ve saygın bir meslek daha ne istiyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calpi84

quote:

Orijinalden alıntı: LANTİA

hastanelerin halini gördükçe milletin neden tıpa bu kadar meraklı oldugunu anlamıyorum..

Para.Millet tıbba aşık olduğundan gitmiyor para var,iş garantisi var ve saygın bir meslek daha ne istiyorsun?

para kısmı dogru olabilir ama garanti ve saygınlık o kadar değil.. bu sağlık sistemiyle ne ne doktor hastaya saygı duyar nede hasta doktora...
  • quote:

Aşık olmadıklarından gittikleri için ortalık insanlara saygı duymayan-içten ilgilenmeyen onlarca doktorla doluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 19 Ağustos 2009; 21:26:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shady

quote:

Aşık olmadıklarından gittikleri için ortalık insanlara saygı duymayan-içten ilgilenmeyen onlarca doktorla doluyor...

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 19 Ağustos 2009; 21:34:19 >
  • quote:

quote:

Genelleme yapmayın.
  • evet genelleme yanlıs olur ama büyük bir kısmı böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalheadjm

Genelleme yapmayın.

Tümevarım yapıyorum ve bilirsin ki Tümevarımdan yanlış bi ifade çıkmaz...
  • Shady haklı ama işini çok fazla severek, seni adam yerine koyan onlarca doktor da mevcut. Tüm doktorları insanlarla ilgilenmeyen, para için o işi yapan diye nitelendirmek işini doğru yapanlara büyük haksızlık olur. Herkes gibi benim de defalarca hastaneye yolum düştü ve çoğunda gerçekten çok fazla ilgilenen doktorlar çıktı. Moral olarak bir kere kendini çok iyi hissediyorsun. Ama hiç unutamadığım anım da oldu, doktorun ilgisizliği yüzünden çıldırıp hastaneyi terk etmiştim. Dolayısıyla doktorları ilgisizmiş gibi göstermek doğru değil, eminim her doktor elinden gelenin en iyisini yapmak için mesai harcıyordur.
  • Doktorlar değilde hastanedeki masa başı görevlileri çıldırtıyor insanı .
  • quote:

quote:

bende bir çok hastanede bulundum. bana güler yüzle yaklaşıp detaylıca srunlarımı dinleyenlerin sayısı, akisini yapanların 5 katıdır diyebilirim rahatlıkla.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.