Şimdi Ara

ege tıpı kazanamama ihtimalim yüzde kaç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu konuyu ben açmadım biri hesabıma girmiş açmış bende anlamadım mod dondursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi violatordm -- 20 Ağustos 2009; 17:59:39 >

• 1. orayı yazacak diye İstanbul'da oturup tıp tutturanların orayı yazacağını falan sanmam. 1. nin kendi tercihidir, geçen seneki sıralamaya göre yetiyorsa %90 girersin,%10 da her bölümün oynama payıdır, 1. ile ilgisi yok bunun yani.her bölüm öne gidebilir veya gerileyebilir, tamamen arz talep meselesi.
    sıralaman iyi 3230 ile almış en son ege tıp, bence kazandın diyebiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Knisath

quote:

Orjinalden alıntı: ozankutlu

ben türkiyede 2655. oldum ege tıpı kazanamama ihtimalim sizce kaç
    malum türkiye 1.si bile ege tıpa gidebilirim diyor

İlk binin ilk tercihi genellik tıp oluyor (say -2 )bu sene tıp kontenjanı da 980 civarı olduğuna göre ege tıpa girmeniz o sıralamayla zor.Yine de yazın.

geçen sene 3230. almış adamın sırası iyi, zor falan değil girmesi bakmadan yazmayalım.

• benim tek kafamı karıştıran 2006 öss de 3700 küsürde alırken 2007 de 3100 küsürde almış ben böle bi düşüşten korkuyorum bide niye böle bi düşüş olmuşki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi violatordm -- 20 Temmuz 2009; 12:34:22 >
  • quote:

benim tek kafamı karıştıran 2006 öss de 3700 küsürde alırken 2007 de 3100 küsürde almış ben böle bi düşüşten korkuyorum bide niye böle bi düşüş olmuşki

Dediğim gibi arz talep meselesi ancak senin sıralamaya kadar öne gideceğini sanmıyorum, ege tıp iyidir, ancak onun önünde odtü boğaziçi ve bilkent burslu mühendislikler var milletin yazdığı. Foruma bakarsan tıptan çok mühendislik konusunun açıldığını göreceksin. ancak oynasa bile maksimum 500 oynar o sıralamada dediğin gibi ki onda dahi girersin.

garanti tıp için 1000-2000 kişi geriden de tıp yazmanı öneririm.Ege tıp gelir gibi ancak , kimsenin ne yazdığını bilemeyiz, yerleştirme sistemimiz herşeye açık malum.
  • 2006 yeni sistemin ilk uygulandığı seneydi. 2007 de sorular kolaydı
  • girersin arkadaşım kesin. kafanı takma bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dalga mı geçiyorsunuz allah aşkına ben 3500.yüm ve girebileceğime inanıyorum 2600. isen şimdiden izmirde ev tut.
  • Adamın sırası geçen senekine göre yetiyor, zor girersin demişsin arkadaşım neyi tartışıyorsun. ilk 1000deki adam mimarlık ve hukuğa giderse girmesi zorlaşmaz farkediyorsan, kolaylaşır. o sıralamayla zor diyorsun adam 2655. , ege tıp almış en son 3230.

3230>2655.

bu kadar açık yani olay.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DeStAn_YaZaNvidia

quote:

quote:

İlk binin ilk tercihi genellik tıp oluyor (say -2 )bu sene tıp kontenjanı da 980 civarı olduğuna göre ege tıpa girmeniz o sıralamayla zor.Yine de yazın.

geçen sene 3230. almış adamın sırası iyi, zor falan değil girmesi bakmadan yazmayalım.

İlk bin dediysem dikkat ediniz (say-2 ) türünde dedim yoksa ilk bin içinde hukuk okuyacaklarda mimarlık okuyacaklarda var.Giremez diye birşey de demedim zor dedim,yine de yazın dedim.Garanti girersiniz sorun çıkmaz diyerek bir müneccimlik örneği mi göstermemi bekliyordunuz..Asıl siz bol keseden atmayın.

kardeş sen çok yanlış biliyosun bence ben geçen sene osla ege tıpa yüzde yüz giriyorum aam bu sene sıralaması ne kadar yükselir ondan emin değilim o kadar bide tıp ilk 1000 değil hacettepe tıp ilk 1000

• İlk 1000'deki adam Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi veya İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi varken neden Ege'yi yazsın ki, tıp istiyorsa?
  • SAY-2 'den ilk 1000'e girip hukuk seçenle de bir konuşmak lazım hem. Sebebi neymiş diye,canı sıkılmıştır heralde.
    Hayır ortak alan da değil. 0.3 lü sıralamayla tercih yapması için güzel kafayla tercih yapması lazım.

konu da nerden nereye geldi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeStAn_YaZaNvidia -- 20 Temmuz 2009; 13:16:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

İlk 1000'deki adam Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi veya İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi varken neden Ege'yi yazsın ki, tıp istiyorsa?

İzmir'de oturdugu ıcın

Tıp zaten yeterınce zor bır bolum bunun yanında baska sehırde hayatını ıdame ettırmek zorunda ınsan.Mesela son seneye gelmıs atıyorum evde oturuyor.Sonucta oradakı sorumluluklarını da yerıne getırmesı lazım.Gercekten cok zor tıp okurken bu kadar cok seyle ugrasmak.Tr 1.sı de benım ark.ım mesela 600 kusuruncu de benım ark.ım.Cıddı cıddı hacettepe yerıne egeye gıdebılırm dıyolar.

• @::AlacaKaranlıkT!M:: neden gitmesin ki istiyorsa.Kaldı ki hacettepe tıp ile ege tıp arasında dağlar kadar fark yok.yani biri abd biri afganistan değil(biraz saçma örnek oldu ama idare ediniz.)

benim girdiğim yıl Türkiyede 600 küsürüncü arkadaşım ege tıpa gitti bunları anormal karşılamayınız.bir de İzmirliyse daha iyi yurtla murtla uğraşmaz ve şu yazıyı okuyun.

“Fakültemize gelin, sizi destekleyelim.’’

Öğrenci Seçme Sınavı'nda ilk bine giren öğrencilere çağrı yapan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serhat Bor, "Fakültemize gelin, sizi destekleyelim'' dedi. ÖSS'de ilk bin içinde yer alıp Ege Tıp'ı seçen öğrencilere özel öğrenci köyünde ücretsiz kalma, kitap parası yardımı, Erasmus Programı ile yurt dışına gönderilme ve öğrenci kongrelerine gidişlerinde öncelik hakları tanınacağını bildiren Prof. Dr. Bor ilk 2 bine giren öğrencilerin de çeşitli destekler alacağını ifade etti. Prof. Dr. Bor, tıp fakültesi olarak yakında uygulamaya koymayı planladıkları bilim opsiyonunun, tıp fakülteleri arasında bir ilk olacağını ve başarılı, bilime ilgi duyan öğrencilerin çok ilgisini çekeceğini belirterek, ''Bu program ile geleceğin bilim adamlarını yaratmayı planlıyoruz. Ekonomik zorluğu bulunan öğrencilere ayrıca fakültenin Sosyal Destek Derneği tarafından destek verilecek'' diye konuştu.Tıp Fakültesi Dekanı olarak, başarılı öğrencileri fakültelerini ziyaret etmeye çağıran Prof. Dr. Bor isteyenlerin 0232 390 45 84 nolu telefon veya tipdekani@mail.ege.edu.tr adresinden randevu alarak bizzat kendisiyle görüşebileceklerini belirtti. (Ege Ajans-ÖA/OK)

KAYNAK:www.egeburada.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

quote:

son olarak şunu söyliyim tıp kontenjanı 980 değil,
    980 artış var.

quote:

"2008 yılı kontenjan kılavuzunda 5795 olan Tıp Fakültesi kontenjanları 980 artışla 6775 olmuştur. Bu alandaki kontenjanlarda yaklaşık yüzde 16 oranında artış olmuştur."

oldu mu?

• Bana değil tercihler açıklanınca ona sormak lazım.

Neyse kardeş, puanından ve sırandan ötürü tebrik ederim seni, umarım dilediğin gibi olur.

Sen kılavuzda yazan sıralamaya bak, burda yazılanlara değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeStAn_YaZaNvidia

Bana değil tercihler açıklanınca ona sormak lazım.

Neyse kardeş, puanından ve sırandan ötürü tebrik ederim seni, umarım dilediğin gibi olur.

Sen kılavuzda yazan sıralamaya bak, burda yazılanlara değil.

Dalga geçmek için açıonuz heralde böyle konular sen o sıralamayla giremiceksen biz napalım yahu!!!
    Bencil davranarak milletin moralini bozmayalım 1.Ege tıp yazıo die hemen sıralama öne mi çekilcek
  • %100 girersin. Rahat ol.
  • hayırlı olsun tercihini yaptıysan kazanmışsındır ege tıpı
  • hastanelerin halini gördükçe milletin neden tıpa bu kadar meraklı oldugunu anlamıyorum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.