Yüzde 90 dan fazla mıdır Ya da şöyle sorayım işsiz kalma ihtimali veya düşük ücrete başlama ihtimali var mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İTÜ VEYA YTÜ METALURJİDE İŞE GİRME ORANI KAÇTIR
-
-
İüç ee’den yüksek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşsiz kalmazsın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
büyük kurumsal şirketlerde alacağın para 25 civarı bişey olur. işe girmeme diye bişey olacağını sanmıyorum zaten üretim yapan her şirkette metalurji mezunu eleman lazımdır.
-
Ortalama yerde EEM okumak daha mı mantıklı
(Ortalama = İÜ)
itü %90 ytü %60 filandır
-
İtü 80 ytü 65
kanka şimdi bir kurumsal düşün
malzeme müh ile eeci aynı mı alır
atıyorum fordda
itü malzeme mühlünün iüç eemden fazla alacağı kesin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
en fazla +-2k fark eder, belki daha bile az.
-
nein
okunacak en mantıklı bölüm istediğin bölümdür. ha gidip de kanatlı hayvan yetiştiriciliği falan okumayın da her bölümün belli bir miktar istihdamı vardır. bölümünü seven işinde de başarılı olur.
ayrıca iü ortalama bi okul değil, ortalamanın üstü bir okul. sadece iyi okullara bakıp ortalamayı ona göre almayın. sonuçta piyasada her okuldan eleman var.
-
sayın hocam, eee özelinde top 5 devlet üniversitesi listeniz ne olur? birde iyi ingilizce ile 27-28 yaşında mezun olan biri müh. sektörü için geç kalmış olur mu?
İTÜ adına konuşursam yok denecek kadar az 3 üstü ortalamayla savunma sanayii firmalarının aday mühendis programlarına katılıp son sınıfta part time çalışarak mezun olduğunuzda 4x asgari ücrete çok rahat başlarsınız. Türkiye'de savunma sanayiden fazla yeni mezun maaşı veren şirket yok.
İkisinin de önü açık ve işe girme oranının birbirine yakın olduğunu düşünüyorum. İTÜ %85, YTÜ %77.5 gibi.
-
beler ne 70 80i işe girmekten bahsediyoruz aw itü ytü iyi mühendislik mezunu işsiz olabilir mi agggggggg
İyi mühendislik mi?
Bir ehm veya makineyle karşılaştırılamaz
Ayrıca işe girmek de bişey ifade etmiyor fazla
Yoksa 13 14k ya da işe girebilirsin
İTÜ YTÜ mezunusun diye kimse sana gel 35 40k ya başla demiyor
Savunmaya falan girilebilirse eğer iyi kazancı olur
işe girme oranına 70 demişler ag 15 20 alan illaki vardır
metalurji de gayet iyi agggg
Kimya mühendisliği varken metalurji de ne bileyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tabii ki daha mantıklı, itüde de tutunamayacaksın çünkü
Çok yüksektir. Yurt dışında da malzeme bilimiyle ilgilenen ülkelerde ve firmalarda itibarınız hayli yüksektir. Metalurji mühendisliği gerçekten güzel bir bölüm. Düzgün bir üniversitede gelse IT alanları tercihimden vazgeçip yazabilirdim bile.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İüç ee’den yüksek
|
Benzer içerikler
- yks sonuç belgesi hazırlama
- doping hafıza yorumlar
- sıfırdan tıp kazanmak
- paragrafın ritmi zorluk derecesi
- tyt 70 net nasıl yapılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X