Bildirim
EGE TURU yapıcam TAVSIYELER
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
En çok gezmeni tavsiye edebileceğim yer İzmir'dir.
İlgili konu için:http://forum.donanimhaber.com/m_65681837/tm.htm -
eski foca'yı ununtmayın -
quote:
Orijinalden alıntı: rucukutu76
Arkadaşlar ege turu yapıcak olsanız kesinlikle şuralara git diyebilceginiz yerler neresidir.
Ben yalovadan başlayıp bursa çanakkale izmir diye sahilden antalyaya kadar ordanda ısparta uzerınden istanbula gelmeyi planlıyorum 30 gunluk bır tur olacak egede kesin git dediginiz yerler neresi?
Başlangıç güzergahınız ve bursa .çkale izmir devamı çok iyi. O sahil şeridinden gelmenizi tavsiye ederim. Çanakkaleden izmire doğru inerken,Geyikli (Eyvahh eyvahh) uğrayın,ayvalık,asos,behramkale ve cunda,izmir. Devamında malum kuş adası bodrum,Kesinlikle marmaris ve son noktası Datça, Datça dönüşü kız kumu ve selimeye ve Bozburun, akyaka,dalyan,göcek,fethiye vede ölüdeniz-antalya-ısparta son nokta istanbul. -
quote:
Orijinalden alıntı: novinovi
quote:
Orijinalden alıntı: rucukutu76
Arkadaşlar ege turu yapıcak olsanız kesinlikle şuralara git diyebilceginiz yerler neresidir.
Ben yalovadan başlayıp bursa çanakkale izmir diye sahilden antalyaya kadar ordanda ısparta uzerınden istanbula gelmeyi planlıyorum 30 gunluk bır tur olacak egede kesin git dediginiz yerler neresi?
Başlangıç güzergahınız ve bursa .çkale izmir devamı çok iyi. O sahil şeridinden gelmenizi tavsiye ederim. Çanakkaleden izmire doğru inerken,Geyikli (Eyvahh eyvahh) uğrayın,ayvalık,asos,behramkale ve cunda,izmir. Devamında malum kuş adası bodrum,Kesinlikle marmaris ve son noktası Datça, Datça dönüşü kız kumu ve selimeye ve Bozburun, akyaka,dalyan,göcek,fethiye vede ölüdeniz-antalya-ısparta son nokta istanbul.
işte budur
aynen katılıyorum.
-
[:'( -
bergama ( antik kent )
izmir ( k.yaka - alsancak )
çeşme -
efes ( antik kent - meryemana )
kuşadası ( milli park - güvercin ada )
didim ( altınkum- apollon - milet )
bodrum
marmaris
fethiye ( ölüdeniz - yakapark - saklıkent - kelebekler vadisi )
dalyan ( iztuzu plajı )
letoon
göcek
olympos
side
manavgat
alanya -
eski foça yı atlamışım görülmesi gerekir -
Kuşadası -
bozcaada ya git başka yere gerek yok,
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X