Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
15
Favori
14.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kasova

Beyler okul başlayınca bi karşıyaka maçı yaparız dimi

Olm sen hazirliga geliceksen onceden bi tanışak zaten ikimizde istanbuldan gidiyoruz dhehwbd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harçlar hakkında bilgisi olan varmı örgün öğrenciye bu sene bedava diye bir şey duydum doğru mu

• Örgünler harç vermiyor hocam.
    Devlet baba bakıyo yine size hadi iyisiniz

• Arkadaşlar kayıt sorgulamadaki "kayıtlanamayan" sorunu çözülmüş. Artık aktif ve e-devlet üzerinden kayıtlanan yazıyor.

• Aynen beyler bayanlar hallolmuş girin bakın yamuk yumuk olmasın . Fakat haala ön kayıt yapılmıyor bende . Yapabilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sykkuno88 -- 13 Ağustos 2016; 0:37:31 >
  • Hazırlığı aradım dün.
    Sınav 1 eylüldeymiş. Muafiyet sınavı aynı zamanda seviye tespit sınavı imiş.
    70 üstü direk hazırlığı atlıyor altı ise puanına göre hazırlık sınıfına yerleştiriliyormuş.

Eğer sınava girmezseniz olacaklar : Sizi boş yer olan bir hazırlık sınıfına (seviyenize bakmadan) kaydediyorlarmış. Daha da sınıf değişimi falan yapmayız dedi konuştuğum kadın.
    Ama ben konuştuğum hanımefendiye tam güvenemedim doğrusu.Sizde arayın. Aldığınız bilgileri paylaşın lütfen arkadaşlar... Arayan olursa sınava girmezsek ne olur diye sorsun lütfen. Kesin bir cevap alalım.

Ben hazırlığı okuyacağım.1000km uzaktan bir sınav için gelmek saçma geliyor bana. O yüzden sınava girmemeyi düşünüyorum. Eğer hazırlığı atlamayı düşünüyorsanız sınava girmenizi öneririm. Sınav çok zor değil çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 13 Ağustos 2016; 1:00:23 >
  • sınav için ayrıyetten bir kayıt yaptırmamız gerekmiyor değil mi ? 1 Eylül'de çat diye gideceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sykkuno88

sınav için ayrıyetten bir kayıt yaptırmamız gerekmiyor değil mi ? 1 Eylül'de çat diye gideceğiz

Onu sormadım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

quote:

sınav için ayrıyetten bir kayıt yaptırmamız gerekmiyor değil mi ? 1 Eylül'de çat diye gideceğiz

Onu sormadım hocam.

peki şu linktenhttps://ebys.ege.edu.tr/login.aspx ilk şifre oluşturabiliyor musun ? veyahut ön kayıt işlemi falan ? Ön kayıt yapılamayan bir ege var sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sykkuno88 -- 13 Ağustos 2016; 0:57:43 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

quote:

Onu sormadım hocam.

peki şu linktenhttps://ebys.ege.edu.tr/login.aspx ilk şifre oluşturabiliyor musun ? veyahut ön kayıt işlemi falan ? Ön kayıt yapılamayan bir ege var sanırım

Yok hocam olmuyor.

Yayınladıkları pdf de e-kayıt yapmak yeterli diyor hocam. Ön kaydı kafana takma bence. E-devlete gir kaydını yap yeter.

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle yaptım , öğrenci numara sorgulamadan da kayıt olduğumu gördüm yeter bana . Gitmeye gerek yok kayıt günü o sıcakta o kalabalığın içine giremem :D Sabahtan arar sorarım artık
  • Beyler biz hazırlık sınıfı zorunlu olanlar olarak ne yapacağız benim ingilizce hiç yok 1 sene sonunda sınav yapılıyormuş sınavı geçemeyenler 1 sene daha hazırlık okuyormus. Lys gitti bu mu geldi şimdi?

• Gençler hazırlik okumamak için 70 ve ustu almak gerekiyor değil mi bu sinav zor mudur bilgi verecek var mi

• Beyler tc girince kayit gosteren yer bende aktif oldu kayitli gozukuyorum sizde bakin

• dostum beni de ekle uluslararası ilişkiler
  • beyler bu kyk ve öğrenci köyünün +ları -leri nelerdir kayıtları ne zaman bilgilendirebilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimkoyunmetalcisi

Gençler hazırlik okumamak için 70 ve ustu almak gerekiyor değil mi bu sinav zor mudur bilgi verecek var mi

Hazırlık sınavı basit, internet sitesinde örnek sınavlar var.

• radyo sinema ve televizyon yazar mısın

• beyler e-kayıt tan kayıt yaptırdım EVET yazdık iki kere kayıt yapıldı dedi başka birşey yapacakmıyız ders seçme hazırlık seviye tespit sınavına girme başvurusu vs.Birde öğrenci bilgi sistemine nasıl gireceğiz
  • QuickPlay kullanıcısına yanıt
    Eğer ki şu adresten :https://ebys.ege.edu.tr/ogrenci/ogr0216/default.aspx?lang=tr-TR durumunu aktif olarak görebiliyorsan tamamdır . Yayınladıkları pdf de bu kadarının yeterli olduğunu söylüyorlar . Hazırlık muafiyet için ben de kesin bir yanıt bulamadım tekrar o pdf de 1 Eylül'de 3 oturum halinde yapılacağı söyleniyor ama kayıt vs herhangi bir şeye değinmemiş :D Önkayıt olayı da olmuyor kanımca zaten gerek de kalmadı e-kayıttan sonra :D
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.