Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
15
Favori
14.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: flygnç

belki alakasız olucak ama güzel arkadaşlıklar kuruluyor mu. bu konuda lisede çok çektim de üniversiteden umutluyum

Bu kişiden kişiye değişir ben yurttakilerle pek samimi değilim aynı kafa yapısına sahip degiliz daha çok okuldakilerle takılıyorum. Sana nasıl denk gelir bilinmez ama dua et en azından biriyle samimi ol yoksa zaman geçmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu kadar vahim mi ya yurt Vs çook pahalı lan

• quote:

Orijinalden alıntı: CarpELuS

Beyler bu kadar vahim mi ya yurt Vs çook pahalı lan

Dostum Büyükşehirlerin hepsi böyle

Sınavı kazanmak ayrı bi dert

Üni okumak ayrı bi dert

Ama sen boşver düşünme sınavına çalış derim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazırlık okuyan arkadaşlar bi sorum var....

Bu bizim %20lik devamsızlık hakkımız genel mi yoksa ders ders mi?
    Yani mesela grammer için ayrı, reading için ayrı mı bu hak yoksa hepsi toplam mı %20 hakkımız var.
    Bilgisi olan aydınlatsın beni.
    Yaklaşık 1.5 hafta bir devamsızlık yapacağım.

• kasova kullanıcısına yanıt
    Benim bildigim kadarıyla ders farketmiyor mesela tüm devamsızlığı reading de harcayabiliyorsun

• Yemekhanede kahvalti yapan var mi hic. Nasil yenilir mi ? Karin doyuruyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Yemekhanede kahvalti yapan var mi hic. Nasil yenilir mi ? Karin doyuruyor mu ?

Bi kere yedim. 2 çeri domates 2 dilim salatalık 7-8 tane siyah zeytin büyük üçgen dilim peynir 2 sigara böreği reçel tereyağı sahanda yumurta ve çay çıkmıştı. 3 tlye daha güzel bi kahvaltı bulamazsın bence :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egetıpolsunbizimolsun -- 10 Kasım 2016; 21:44:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egetıpolsunbizimolsun

quote:

Bi kere yedim. 2 çeri domates 2 dilim salatalık 7-8 tane siyah zeytin büyük üçgen dilim peynir 2 sigara böreği reçel tereyağı sahanda yumurta ve çay çıkmıştı. 3 tlye daha güzel bi kahvaltı bulamazsın bence :)

Of yav bu ne boyle. Tamam o zaman yarin para yatirayim bundan sonra ordan yapayim kahvaltimi

• quote:

quote:

quote:

Of yav bu ne boyle. Tamam o zaman yarin para yatirayim bundan sonra ordan yapayim kahvaltimi

bir dene bence :D ben de bu hafta merak ettim bi günlük aldım memnun kaldım haftaya alıcam full. bazı günler iyi bazı günler kötü çıkmıyorsa güzel... Yenir ^.^

• quote:

quote:

quote:

quote:

bir dene bence :D ben de bu hafta merak ettim bi günlük aldım memnun kaldım haftaya alıcam full. bazı günler iyi bazı günler kötü çıkmıyorsa güzel... Yenir ^.^

Sitede yaziyor. Genel olarak ayniymis kahvalti menuleri.

Uniye kayitliyim ama ygs lys hazirlaniyorum. Kahvaltiyi aksam yemegini orda yapicam bundan sonra kutuphanedede ders calisirim efsane olur.

Aksam yemekleride genel olarak oglen yemeklerinden daha guzelmis. Mesela onumuzdeki hafta aksamlari full kebap var

• Arkadaşlar yurt arayan var mı yurttan ailevi sebeplerden ötürü ayrılmam lazım yerime birini koymayalıyım. Kılıçoğlu öğrenci yurdu.

• Arkadaşlar kahvaltı öğün saatlerini bilen var mı ? Kaça kadar yiyebiliyoruz ?
  • horrt :D arkadaşlar kayıt yenileme açıldı benim fakültem için ancak açılan dersler bölümü boş, birtek bende mi bu sorun var ? Ayrıca egeye bu yıl gelmeyi düşünenler için şunu söyleyeyim internet sitesi aşırı kalitesiz, sürekli sorun çıkarıyor.

• Beni de alın artık

• hazırlık öğrencileri ders seçimi yapacak mı?
  • Ege üniversitesi hazırlık kitapları ucuza satılır. Kitaplar bomboş dokunulmadı bile, burayı tercih edecek olanlar, düşünenler mesaj atsın.
  • Hazırlık kitapları olarak ne aldırıyorlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BiqDanger

Hazırlık kitapları olarak ne aldırıyorlar ?

Pearson sanirim

bu arada hazirlik okuyacak varsa elimde ege üniversitesi hazirlik kitaplari mevcut. hepsi tamamen bos ve kullanilmadi.

• makina mühendisliği hakkında bilgi verebilecek birileri varsa pm
  • KAAN IŞIK DİYE BİRİNİ TANIYAN VAR MI BEYLER BAYANLAR ACİL YARDIM ÇOK ÇOK ÖNEMLİ
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.