Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
15
Favori
14.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Mühendislik fakültesi öğrencileri öğrenci kartlarını 19-25 arası kendi bölümünün binasından alıyormuş arkadaşlar.

kesin bu tarihler mi hocam okul açılınca 26sında olmuyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

Mühendislik fakültesi öğrencileri öğrenci kartlarını 19-25 arası kendi bölümünün binasından alıyormuş arkadaşlar.

kesin bu tarihler mi hocam okul açılınca 26sında olmuyor mu

Hocam 1 eylülde öğrenci işlerine gidip sordum böyle dediler

Ama 25inden sonrada veriyorlardır diye düşünüyorum bi ara sor öğrenci işlerini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de 87 den 75 e düşmüş ne alakaysa . Dil bölümüyüm bir de duyuru yaptılar dilcilerle kimyacıların sonuçları doğrudur diye . Doğru sonucu neden tekrar değiştirme girişiminde bulundular bilmiyorum . Ben attım mail benden daha beter mağdur olanlar vardır onlar da atsın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

Sayın egeliler keşke aranızda olabilsem Hedef Bilgisayar Mühendisliği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

quote:

Sayın egeliler keşke aranızda olabilsem Hedef Bilgisayar Mühendisliği.

Vayyy kardeşimmmm

• Beyler ikinci öğretim bölüm kazananlar hazırlığı da mı ikinci öğretim okuyacak?
  • Eyüp.. kullanıcısına yanıt
    Ve harç ödeyecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alienware96

Arkadaşlar merhaba.Başıma şöyle bir şey geldi.Hazırlık sınavı açıklanmadan önce 0 0 yazıyordu.Açıklandıktan sonra 0 88 yazıyordu.Biraz önce baktım ve sonucumun 0 7 ye çevrildiğini gördüm.Sınavım iyi geçmişti.Yani 7 almama imkan yok,en az 80 civarı bekliyordum ama şuan sonucu böyle görünce de şaşırdım.Açıkçası hazırlığı okumak istemiyorum.Okulun yabancı diller bölümüne mail atmayı düüşünüyorum ve bayramdan sonra da arayıp soracağım.Notlarınız sizinde hala aynı mı acaba yoksa bir tek benim mi böyle?

sizin durumunuzu görünce iyice kafam karıştı sonuçlar doğrumu yanlışmı diye bende beklemediğim bir puan aldım mailin cevabı gelince yazar mısın çok merak ettim bende attım mail bakalım

• Bence bazı bölümlerinkini yanlış yazdılar hata olanların fakültesi aynı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkness360

quote:

Orijinalden alıntı: Alienware96

Arkadaşlar merhaba.Başıma şöyle bir şey geldi.Hazırlık sınavı açıklanmadan önce 0 0 yazıyordu.Açıklandıktan sonra 0 88 yazıyordu.Biraz önce baktım ve sonucumun 0 7 ye çevrildiğini gördüm.Sınavım iyi geçmişti.Yani 7 almama imkan yok,en az 80 civarı bekliyordum ama şuan sonucu böyle görünce de şaşırdım.Açıkçası hazırlığı okumak istemiyorum.Okulun yabancı diller bölümüne mail atmayı düüşünüyorum ve bayramdan sonra da arayıp soracağım.Notlarınız sizinde hala aynı mı acaba yoksa bir tek benim mi böyle?

sizin durumunuzu görünce iyice kafam karıştı sonuçlar doğrumu yanlışmı diye bende beklemediğim bir puan aldım mailin cevabı gelince yazar mısın çok merak ettim bende attım mail bakalım

Evet hocam bende çok şaşırdım yani 7 nedir yani.Sınavımda iyi geçmişti yani.Bir şeyler var ama bakalım.Maili dün akşam attım ama tahminimce bayramdan sonraki hafta geri dönerler mağlum tatil olduğu için kimse bakmaz yani.

• demek Ege

• AdamsınDrogba kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarım tabiki doğru hocam bizde yalan yok Seneye gelirsen 'Rez' for you Drogba, Adamsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbatuhans10

Yazdıklarım tabiki doğru hocam bizde yalan yok Seneye gelirsen 'Rez' for you Drogba, Adamsın

Siz yurtta mı kalıyorsunuz hocam? Ben çok uyumluyum yani eve kız getirirsin gece dışarda bile kalırım

Tabi bunlar karşılıklı fedakarlık gerektiren hareketler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamsınDrogba -- 11 Eylül 2016; 16:12:51 >

• quote:

quote:

Siz yurtta mı kalıyorsunuz hocam? Ben çok uyumluyum yani eve kız getirirsin gece dışarda bile kalırım

Tabi bunlar karşılıklı fedakarlık gerektiren hareketler

Öğrenci Köyü'nde kalacağım bu sene ama şubat ve ya haziranda eve geçmeyi düşünüyorum şimdiden, yurtta fazla şeapamam Fedekarlık bizim işimiz ( fedekarlık sebebine fav )

• ege güzeldir

• Beyler harç paraları kayıt yenileme tarihlerinde mi yatırılıyor?

• quote:

Ulan öğrenci köyü çıkmadı. Kyk da çıkmaz kesin. Mal gibi kalacağız ortada yine. O yüzden şu andan itibaren ev arkadaşı arıyorum beyler. Özelliklerimi yazıyorum beğenen mesajlasın
    -21 yaşındayım
    -Selçuk Hukuk'u 2.sınıfta bıraktım ve 2 sene boyunca evde kaldım. Ev ve üni tecrübem var.
    -Gaziantepliyim. Yemeğin doğduğu tariflerin harman olduğu yerden geliyorum. Her çeşit yemeği yaparım. ---taze~kuru fasulye,tava çesitleri,bilimum kızartma türleri,sulu patates tarzı yemekler,hazır olmayanından mercimek ve tarhana corbası, hamsi ve tavuğa dair çogu sote,kizartma,tava tarzi yemekler, irmik helvasi vs vs---
    -Alıştıktan sonra argo konuşma sıklığım artar.
    -Öyle çok derli toplu değilimdir ama dağınıklılığı sevmem.
    -Temizlik yaparken kolay kolay huylanmam (tulaaavette bazen)
    -Herkes nöbetini-işini doğru yaparsa bana düşenin fazlasını yaparım.
    -Dünya-Ahiret hainlik içermediğini düşündüğüm her türlü görüşe saygılıyım.
    -Deli gibi futbol oynarım ayrıca FIFA severim illa PES diyene 'Amigo Orhan' gibi uçarım.
    -İzmir'de bir amatör kulüple ilerlemek istiyorum eğer isterse ev arkadaşımla beraber akarız,ilerleriz.
    -Bol bol sözlük ve forum okurum.
    -Teknoloji, spor, psikoloji, mitoloji, evrim ve genel manada gereksiz bilgi tadındaki genel kültüre yüksek ilgim vardır.
    -Memur çocuğuyum. Elimden geldiğince çalışır fazla parayla ev işi dönsün isterim ama cebimize giren para az çok bellidir. Uygundan ev bulup da yerleşirsek karşılıklı güveni net oturtana kadar elimden geldiğince çabalarım ve saygıyı eksik etmem.
    -2 sene boyunca evde kalınca artık kötü huylarımın az çok farkına vardığıma ve yüksek oranda düzelttiğime inanıyorum.(çabuk sinirlenme,ekstra dağınıklık,plana uyma konusundaki aşırı hassasiyet, tartışma adabı vs...)

Mesaj kutumun renklenmesini bekliyorum sayın suserler
    Sevgiler, saygılar...

Hacı hayalimde ki ev arkadaşısın seneye yer açın geliyorum

• Eyüp.. kullanıcısına yanıt
    Yabancı diller'in sitesinde ders programı var.
    İ.Ö'ler 17.15-21-15 arası dersler. Cuma günü 19.00'da bitiyor ama.
    Biraz daha erken bitse iyiymiş ya. Benim yurtta uzak kalıyor, yol uzun sürücek bakalım kaçta yurtta olucaz.

• smartsmart S kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 19-25 eylül arasında. Önce harcı yatır sonra kaydını yenile ama. Harcı yatırmadan kabul etmiyormuş kaydı. Önce para tabii onlarda haklı

• quote:

Orijinalden alıntı: kasova

Evet hocam 19-25 eylül arasında. Önce harcı yatır sonra kaydını yenile ama. Harcı yatırmadan kabul etmiyormuş kaydı. Önce para tabii onlarda haklı

Eyvallah, saolasın
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.