Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
15
Favori
14.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gel hocam gel gönlümüz de yerimiz de geniş gel :))
  • Beyler ders seçimi nasıl yapılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimkoyunmetalcisi

Beyler ders seçimi nasıl yapılıyor

ebys ye gir ders seçimi menüsünden açılan derslere tıkla, dersleri seçip ekleye bas. sonrasında danışman onayına gönder.

ebysyi az kurcala halledersin.
  • Arkadaşlar ben hazırlık okumak istemiyorum daha önce formu filan doldurdum istemiyorum diye ama benim ders listemde hazırlık var neden olabilir?
    ikinci sorum da bu derslerden hangisi seçmeli nasıl anlayacağım kafama göre mi seçeceğim yoksa hazırlık hariç hepsini mi seçeyim? Yabancı dil 1 ve bilgisayar 1 seçmeli mi?

• Ebys'ye girebilen var mı ya?? Hep error veriyo

• quote:

Orijinalden alıntı: kasova

Ebys'ye girebilen var mı ya?? Hep error veriyo

Bende de aynı error veriyor
  • ebys açılmıyor

bu arada
    mühendislik fakültesindeki öğrenciler
    öğrenci kimliklerini okul başladıktan sonra alabiliyormuşşş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

ebys açılmıyor

bu arada
    mühendislik fakültesindeki öğrenciler
    öğrenci kimliklerini okul başladıktan sonra alabiliyormuşşş.

Oo sağolun hocam okula erkenden gitmeme gerek kalmadı

• -Arkadaşlar bilgisayar müh. hazırlık öğrencisiyim.Ders seçiminde sadece ders kodu haz001.1 olan hazırlık sınıfı adlı ders var.Bunu seçip danışmana göndermem yeterli mi?

-Kayıt yenileme için yapılan duyuruda hazırlık öğrencileri ilk senelerinde katkı payı ödemez yazıyor.Bu hazırlık öğrencilerinin herhangi bir para ödemeyeceği anlamına mı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric Johnson

-Arkadaşlar bilgisayar müh. hazırlık öğrencisiyim.Ders seçiminde sadece ders kodu haz001.1 olan hazırlık sınıfı adlı ders var.Bunu seçip danışmana göndermem yeterli mi?

-Kayıt yenileme için yapılan duyuruda hazırlık öğrencileri ilk senelerinde katkı payı ödemez yazıyor.Bu hazırlık öğrencilerinin herhangi bir para ödemeyeceği anlamına mı geliyor.

2. Öğretimler de mi katkı payı ödemeyecek acaba

• Ben muafiyet sınavını geçemedim. Ders seçimi yaparken seçeceğim dersler arasında hazırlık sınıfı haricinde kendi bölümümün müfredatındaki türkçe dersler de yer alıyor. Acaba o türkçe dersleri bu sene hazırlık okurken aynı zamanda alıp seneye 1. sınıftayken sadece ingilizce dersleri alarak ders sayımızı mı hafifletebiliyoruz?
  • tıp için hepsini mi seçicez derslerin ? hazırlık falan diyo onu seçmiycem var mı tıpçılardan bi yardım etsin

• EBYS ÇALIŞIYOR ARKADAŞLAR

Hazırlık sınavı puanım 4 puan azalmıştı şimdi baktım 4 puan yükselmiş ilk haline gelmiş.Bi bakın kontrol edin derim...
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    benimkini 12 puan düşürdüler değişme de yok bende
  • Muafiyet sınavı sonuçları tekrar değişti kesin olarak. Eski haline gelmiş benimki ve geçmişim.

http://ydiller.ege.edu.tr/1eylul2016/ Bu linkten kesin sonucunuzu sorgulatabilirsiniz.
  • Uplayalım o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ders programlarına nerden ulaşıyoruz kendi fakültemizin. Sitede bulamadım

• Kardeşim buldum sagol yinede :)

• Bu hazırlık kitaplarını nerden bulabiliriz? Okul 490₺ya kitapları veriyormuş çok pahalı değil mi?

• İkinci öğretimlerin ders programına ulaşabilen varmı herkesin açıklanmış bir bizim açıklanmamış bugunde ders var birde bu kitapları almak zorunlumu 490 lira nedir yav

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.