Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
15
Favori
14.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sykkuno88

Vallahi ben geçmişim geçmem de lazımdı bana girilen not tutarlı geldi . Bölümden tanıdığım birkaç kişi daha var onlarınki de tutarlı bilemedim :D

Aynen benimkide tutarlı baya

Hayırlı olsun dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitede duyuru yapmışlar dil ve kimya mühendisliği sonuçları doğrudur diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RadioactiveRc R kullanıcısına yanıt
    Sonuçlarda hata varmış duyuru yayınlamışlar.

01.09.2016 tarihinde yapılan 2016 kayıtlı öğrencilerin muafiyet sınav sonuçları EBYS'den kaynaklı sistemsel bir hata sebebiyle hatalı görünmektedir. Not giriş süreci devam etmektedir. Sonuçların yayınlanması ile ilgili ikinci bir duyuru yapılacaktır. Notların ilan edilmesi ile ilgili daha önce bir duyurumuz olmamıştır. Sadece Dil grubu ve Kimya mühendisliği öğrencilerinin notları doğru bir şekilde girilmiştir.
  • Beyler sonuçlar değişmiş yine doğru mudur bu

• Bende 84 yazıyor. Geçme notu kaç acaba 85 ise baya üzülürüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyüp..

Bende 84 yazıyor. Geçme notu kaç acaba 85 ise baya üzülürüm.

70

• şuanki sonuçlar doğru mu beyler?
  • Hatalı diye bi açıklama yok Doğru olarak kabul ediyoruz şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: kasova

Hatalı diye bi açıklama yok Doğru olarak kabul ediyoruz şuan.

hocam hata var gibi duruyor iyi geçmişti kesin geçerim diyordum ama..
  • Ben geçeceğimi düşünmüyordum ama beklediğimden düşük gelmiş biraz. Bi 5-10 puan arası düşük gelmiş sanki beklediğimden o kadar.

• Arkadaşlar bu arada, kayıt yenileme ile ilgili kılavuz yayınlamışlar.

http://oidb.ege.edu.tr/haber.asp?xon=1252

Bu linkten bakabilirsiniz.

• quote:

Arkadaşlar bu arada, kayıt yenileme ile ilgili kılavuz yayınlamışlar.

http://oidb.ege.edu.tr/haber.asp?xon=1252

Bu linkten bakabilirsiniz.

Tam olarak ne yapmamiz gerekiyor?

19-25 eylül arasındaymış kayıt yenileme tarihleri. Ebys üzerinden yapılıyormuş üst sınıflar için ders seçimi falan var. Ama biz hazırlık ve 1. Sınıflar için seçmeli dersler olmadığı için nasıl olucak bu aşama bilmiyorum. Sonrasında danışman onayına gönderiliyormuş, danışman onay verdikten sonra işlem tamam. Ama belgenin çıktısını alıp danışmana bide imzalatın denilmiş sonrasında sıkıntı olmaması için.

• quote:

19-25 eylül arasındaymış kayıt yenileme tarihleri. Ebys üzerinden yapılıyormuş üst sınıflar için ders seçimi falan var. Ama biz hazırlık ve 1. Sınıflar için seçmeli dersler olmadığı için nasıl olucak bu aşama bilmiyorum. Sonrasında danışman onayına gönderiliyormuş, danışman onay verdikten sonra işlem tamam. Ama belgenin çıktısını alıp danışmana bide imzalatın denilmiş sonrasında sıkıntı olmaması için.

Okul başlıyor zaten 25inde?

Bence beklemek gerek bir sey yapmamiz gerektiğini sanmıyorum.

Okul 26sında başlıyor
    Özellikle belirtmişler hocam Çok önemli diye linkte, 2016 kayıtlı öğrencilerinde bu işlemi yapması lazım diye.

"ÇOK ÖNEMLİ! 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında ilk kayıt ile Üniversitemize yerleşen birinci ve
    hazırlık sınıfı öğrencileri de kayıt yenileme/ ders seçimi işlemlerini internet üzerinden
    gerçekleştireceklerdir. Hazırlık sınıfı öğrencileri Fakültesine ait ilgili kayıt yenileme tarihlerinden kayıt
    yenileme işlemini gerçekleştirebilecektir."

• quote:

Okul 26sında başlıyor
    Özellikle belirtmişler hocam Çok önemli diye linkte, 2016 kayıtlı öğrencilerinde bu işlemi yapması lazım diye.

"ÇOK ÖNEMLİ! 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında ilk kayıt ile Üniversitemize yerleşen birinci ve
    hazırlık sınıfı öğrencileri de kayıt yenileme/ ders seçimi işlemlerini internet üzerinden
    gerçekleştireceklerdir. Hazırlık sınıfı öğrencileri Fakültesine ait ilgili kayıt yenileme tarihlerinden kayıt
    yenileme işlemini gerçekleştirebilecektir."

Dostum o zaman haklısın.
    Ebys'de daha ders seçme linkleri falan aktif değil zaten duyuruda 19 ile 25i arasi diyor.

15Inde falan aktif olur ders seçme muhabbeti. Benim anlamadığım Hazirlikta ki adam neyi seçecek? Hazırlık dersleri ortak diye biliyorum

Hazırlıktaki ve 1. Sınıftaki adam kayıt yenileyecek. Diğer üst sınıflar ise hem kayıt yenileyecek hemde ders seçecek. Bizim için önemli olan kayıt yenileme olayı yani

• Sayın egeliler keşke aranızda olabilsem Hedef Bilgisayar Mühendisliği.

• Mühendislik fakültesi öğrencileri öğrenci kartlarını 19-25 arası kendi bölümünün binasından alıyormuş arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.Başıma şöyle bir şey geldi.Hazırlık sınavı açıklanmadan önce 0 0 yazıyordu.Açıklandıktan sonra 0 88 yazıyordu.Biraz önce baktım ve sonucumun 0 7 ye çevrildiğini gördüm.Sınavım iyi geçmişti.Yani 7 almama imkan yok,en az 80 civarı bekliyordum ama şuan sonucu böyle görünce de şaşırdım.Açıkçası hazırlığı okumak istemiyorum.Okulun yabancı diller bölümüne mail atmayı düüşünüyorum ve bayramdan sonra da arayıp soracağım.Notlarınız sizinde hala aynı mı acaba yoksa bir tek benim mi böyle?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.