Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
15
Favori
14.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mumtaz01 M kullanıcısına yanıt
    Çok gıcık oldum ya sorma.

"Ograncı işlarımıs bakiyo o olayylaradaa"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasova kullanıcısına yanıt
    knk sen anlıyon herhalde kayıt tarihi nasıl yazılmış anlamadım 16/08-16/08/2016 bu nedir abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mumtaz01 -- 10 Ağustos 2016; 15:21:08 >
  • kayıt için sağlık raporunu falan ne zaman götürücez bilen var mı
    Hacı eğer okula gidip yapmak istiyosan kaydını, 16sı ile 18 i arasında yapabilirsin diyo. Bende mesela tek gün yazıyo sadece 15i yazıyo

bir gün ayırmışlar hocam kayıt için. okula götürmen gereken evraklar için tek kayıt günü o. benim anlamadığım ekayıt yaptırınca okula evrak götürmeye gerek var mı?
  • vhogiq V kullanıcısına yanıt
    Diploma kazandığına dair belge falan götürüyomuşsun sonra sanırım. Bu e-devlet bi belge veriyomuş onun çıktısı falan işte

• quote:

Orijinalden alıntı: vhogiq

bir gün ayırmışlar hocam kayıt için. okula götürmen gereken evraklar için tek kayıt günü o. benim anlamadığım ekayıt yaptırınca okula evrak götürmeye gerek var mı?

http://oidb.ege.edu.tr/kayitlar/2016_ilkkayit.pdf buraya göre gerekmiyor...
  • kasova kullanıcısına yanıt
    egetıpolsunbizimolsun kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam. benim tek kayıt günü 15 ağustos diyo, zaman sınırlı ondan gerginlik var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vhogiq -- 10 Ağustos 2016; 15:29:36 >
    Evet kardesim bunedir heralde 16 sinda yaptin yaptin yapmadin uza demisler gibi osym iste hersey olabilir

• egetıpolsunbizimolsun kullanıcısına yanıt
    "Elektronik kayıt yapan öğrenciler web sayfasından üniversite kayıt durumunu kontrol
    edebilecektir."

Hangi web sayfası bu???

• Oraya bi PDR yazmanızı rica ediciim🙋🏼

• Arkadaşlar sözümü tutup, bu tayfayı üniversitenin ilk haftası kahve içirmeye götürücem
  • quote:

Orijinalden alıntı: kınovkınaytkınayf

Arkadaşlar sözümü tutup, bu tayfayı üniversitenin ilk haftası kahve içirmeye götürücem

hocam 2 hafta önce whatsapp grubu kurmuştuk oradan da 10-15 kişi vardı... kafeyi kapatırız herhalde
  • Yaz beni tip

• Geçen sene Çocuk Gelişimi kazanmıştım, kayıt yaptırmıştım bu sene gitmeyi düşünüyorum beni de yazabilirsiniz :)

Özel yurt, apart konusunda yardımcı olabilecek birileri varsa ulaşırlarsa çok harika olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fikriniscisi -- 10 Ağustos 2016; 15:40:23 >
  • başka diş okucak yok mu ya kalabalıklar içerisinde tek başıma kaldım.. öğrenci köyünde fakültelerde yerleşme puanı baz alınıyormuş ya ben 470 le yerleştim dişe büyük ihtimal çıkar oda arkadaşı aranıyor tercihen bir dişçi bu arada adım ceren pm atın ilgilenenler
  • egetıpolsunbizimolsun kullanıcısına yanıt
    kapatalım hocamhem tanışmış oluruz hacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: egetıpolsunbizimolsun

quote:

Orijinalden alıntı: kınovkınaytkınayf

Arkadaşlar sözümü tutup, bu tayfayı üniversitenin ilk haftası kahve içirmeye götürücem

hocam 2 hafta önce whatsapp grubu kurmuştuk oradan da 10-15 kişi vardı... kafeyi kapatırız herhalde

hocam bir whatsapp falan varsa beni de ekleseniz, ilk defa İzmir'e gideceğim, genel olarak fikir paylaşımı açısından benim için çok yararlı olur. Tabi sizler daha önce toplanmışsınız ama sorun olmayacaksa bir pme bakar bu iş

• kapatalım bencede bu tayfayı sevdim tanışmak isterim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.