Şimdi Ara

EGE ÜNİVERSİTESİ 2016 GİRİŞLİLER (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
15
Favori
14.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tip fakülteleri é kayıt yapamıyor heralde hocam. Heyet raporu istenen bölümlerde yapılmıyor muş ===önemli bilgi===

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 saatte 349 kişiyi nasıl kayıt edecekler? Veya herhangi bir belgede sıkıntı olması durumunda 1 saat içinde bu sorunu nasıl çözecez. Net bir şekilde yazmışlar tıp fakültesi kayıtları saat 10-11 arasındadır belirtilen tarihler dışında kayıt yapılmayacaktır diye...

• Arkadaşlar ikinci öğretimler için bir bilgi veriyim. Egenin facebook hesabına mesaj atmıştım geri dönmüşler.

"Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı ile yaptığımız görüşme sonucunda aldığımız bilgi, önce E-Devlet sistemi üzerinden kayıt yaptırıp daha sonrasında ise harç ücretini yatırmanızdır. Harç ücreti ise kayıtlanacağınız fakülte yada yüksekokulun kayıt yenileme tarihinde yatırılacaktır. Kayıt yenileme tarihlerine isehttp://oidb.ege.edu.tr/atakvim/2016_2017_atakvim.pdf linkinde ki akademik takvimden ulaşabilirsiniz."

Harçlar kayıt yenileme tarihlerinde yatırılacak yani

• egetıpolsunbizimolsun kullanıcısına yanıt
    O bir saat uzar hocam. Ösym sadece 16sı demiş size. Yani gün içinde uzar o kayıt işi. Dediğin gibi 350 kişiyi 1 saatte kaydedemezler imkansız.

• Yaz kardeşim ege diş

• vahocan kullanıcısına yanıt
    grubumuz var pm atabilirsiniz

• kayıt günü dh zirvesi yapacağız -16 ağustos-

• Yaz hocam ege iktisat io

• Bugün sabah 5 ten yola çıktım şuan izmirdeyim ege üniversitesinindeyim mesajlarınızı gördüm müsait olduğunuz an ekleyeceğim arkadaşlar whatsapp grubuna

• Beyler benim bölüm 2. öğretim ve hazırlık zorunlu sizce hazırlıkta da mı akşamları olur dersler ve hazırlık için harç öder miyiz?
  • Hepiniz hoşgeldiniz hayırlı olsun :) İlk mesajda öğrenci köyü 2 kişilik oda 750 lira yazıyor ama ben 450-470 gibi biliyorum.
  • devsirme kullanıcısına yanıt
    Hocam o 750 olan depozito. Yurt ücreti 450 kayıt olurken.750+225+450 lira istiyorlar yani totalde.(225 olan 26 eylül de açıldığı için yarısını alıyorlar diğeri ayı tam alıyorlar)

• Kyk yurdu ile öğrenci köyü yurtları farklı dimi arkadaşlar

• Ege tip grubusuysa gelebilirim. 5 arkadasimla beraber kazandik akliniza izmirle ilgili takilan bir sey varsa sorabilirsiniz

• Yaz hocam Ege Tıp
    Wp grubu varsa pm atabilirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bass1666 -- 11 Ağustos 2016; 17:42:34 >
  • Ordinari kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam sagolun Bu arada dis hekimligi 2. Sinifim sorusu olan varsa yardimci olabilirim

• Amerikan kültürü ve edb. yaz hocam beni de
  • whatsapp grubu açıldı mı??

• kasova kullanıcısına yanıt
    kyk da kalıyorum 2 kişilik oda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xsentius1

Kayıtta tam olarak ne götürmemiz gerektiği hakkında bilgisi olan varmı?

Ege üniversitesi sitesinde öğrenci işleri bölümüne girin hocam orda bi pdf var indirin yazıyor orda herşey.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.