Şimdi Ara

Ege Üniversitesi 2017 girişliler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
4
Favori
6.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ais.osym uzerinden egitim bilgileri sayfasinda guncelledim ege uni. okuyor gozukuyorum icim rahatladi biraz. Sanirim ogrenci bilgi sistemi de yakin zaman da acilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayıt döneminin sonuna doğru olmazsa ben binip kayıda gitmeyi düşünüyorum garantiye almak gerekiyor.

• Whatsapp grubu kuralım

• whatsapp grubu kuruldu mesaj atın birazdan alırım
  • Gençler muafiyet sınavına girmek zorunlumu arayıp bilgi alan var mı? En düşük seviyede en son sınıfa düşücem zaten sırf sınav için gitmek istemiyorım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • scarfaceo7 kullanıcısına yanıt
    Muafiyete girmek zorunlu değil dostum. Muafiyeti geçemeyen veya girmeyen herkes zaten en alt kurdan başlıyor. Girmedin A1'den başlarsın, girdin 69 aldın kaldın yine A1'den başlarsın.

• kasova kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, o zaman sınava falan girmiyim.

• bende sınava filan girmeyi düşünmüyorum şu yurt işini ayarkamaya ne zaman gitmeliyim
  • Birde şimdi ben e devletten kayıt olmuştum okulun sorgulama sayfasında kayıt olduğum görünüyor, ösymdede eğitim ege üniversitesi diyor ama okulun sayfasında bilgi sistemine kayıt olmay çalışırken kullanıcı bilgisi bulunamadı diyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scarfaceo7 -- 15 Ağustos 2017; 12:12:23 >
  • scarfaceo7 kullanıcısına yanıt
    Sanırım ilk şifreni alırken sıkıntı yaşıyorsun. Biraz daha bekleyin kayıtlar tam olarak tamamlandıktan sonra dene birde bence.

• Ege ebys'den şifremi alabildim. Kayıtları girmişler galiba deneyin siz de. (e-kayıt)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goksel1905 -- 15 Ağustos 2017; 17:54:3 >
  • goksel1905 G kullanıcısına yanıt
    Service Unavailable hatası veriyor sanırım yoğunluk var veya girişler yapılıyor

• Az önce aldım ben de. Sistem kendine gelmiş

• falımım kullanıcısına yanıt
    Bilmem, bu sıralar gökyüzüne bakıyorum. Umarım pat diye ortak eve çıktığım insan düzgün biri olur. Ve ben bilgisayarda oyun oynarken arkamda dikilip beni seyretmez, makarna sosu yaparken makarnanın yarısını bitirmez, Cumartesi günleri bisikletli kamp yapma teklifimi reddetmez ve daha fazla indie şarkısı keşfetmemde yardımcı olur. (Hiç yıldız kaymadı bu arada.)
  • armindotuenabangnabruma A kullanıcısına yanıt
    Tamam, sen gitarı çal, ben karanlık bir yerden söylerim o zaman.
  • Purvis kullanıcısına yanıt
    Sana katılmıyorum , çoğu zaman kizsan bile makarnayı tek başına yediğin zaman keşke şimdi burda olsaydı da benim makarnami bile yeseydi diyebiliyorsun

Ne yazık ki tecrübeyle sabit

• falımım kullanıcısına yanıt
    Ponçik misin sen?
  • Diş hekimliği kazananlara yardımcı olabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: TheContortionist

whatsapp grubu kuruldu mesaj atın birazdan alırım

alım varmı hocam
  • Kampüse yakın uygun fiyatlı yurtlar hakkında tavsiye verebilecek olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.