Şimdi Ara

Ege Üniversitesi 2017 girişliler (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
4
Favori
6.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Engin deniz var, sanırım mevlana tarafındaydı. Diğer yerlere göre biraz daha ucuz ve kalitesi de fena değil diyorlar. Onun dışında küçükparkta, küçükpark erkek öğrenci yurdu var Orası da engin deniz gibi sayılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fen fakültesi- istatistik bölümünü kazandım, ingilizce muafiyet sınavına girmek zorundamıyım?

Hazırlık okumak istiyorum.

• kasova kullanıcısına yanıt
    Yine fazlaya geliyor ya o ücretlere karşı eve çıkarım daha iyi, peki kyk hakkında bilginiz var mı? Kaç kişilik odalar? Eski diye duydum, bana rahat edemezsin dediler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • scarfaceo7 kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar yüksek evet haklısın. Ama fiyat/performans olarak en iyi yurtlar bunlar. Hem ucuz hemde yaşanılası. Mesela hedef vardı, geçen sene 500 istiyodu bu sene ne kadar istiyor bilmiyorum. Orası baya kötü mesela. Gidip görmedim ama giden arkadaşlarım köpek bağlasan durmaz diyolardı.

Bornovadaki kyk yurdu eski özel yurt. Devlet bikaç sene önce satın aldı. Mevlana mahallesinde. Bu mahalle biraz kötü bi mahalle, izmirin gettolarından. Ama kyk yurdunun kendine ait küçük bi kampüsü var, bahçesi falan baya geniş. Fakat odalar küçükmüş. 4-6 kişilik odalar ve ranzalı. Ben mesela çiğlideki kyk yurdunda kalıyorum. Kaldığım yurt gerçekten oldukça iyi. Bornovadaki aylık 900-1000 lira isteyen yurtlardan çok daha iyidir yurdum fakat tek sıkıntısı bizim kampüse uzak. Hergünü yaklaşık 45dk yol gidiyorum.

• kasova kullanıcısına yanıt
    Okumak bile çok masraflı ya, hazırlık okuyacağım zaten kendim eve çıkıp bu sene işe girmeyi düşünüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • webhead kullanıcısına yanıt
    11 eylül'deki sınava girmen gerekiyor. Sadece muafiyet değil aynı zamanda kur sınavı olarak da geçiyor. Orda aldığın puana göre seni bir sınıfa yerleştirecekler. Sınava girmek zorunda değilsin diye biliyorum ama girmen senin için daha iyi olur.

• Okula kayıtlı olduğumuzu nasıl anlarız? Ben e-devlet'ten kayıt oldum daha sonra öğrenci numaramı da kontrol ettim kayıtlı görünüyorum.Ancak e-devlet'ten öğrenci belgesine bakmaya çalışırken "Size ait aktif bir öğrencilik bilgisi bulunamadı." yazısıyla karşılaşıyorum.

Bir de öğrenci kimliğimi ben 10 Eylül veya 11 Eylül'de alabilirim.Hazırlık sınavı 11 Eylül'de başlıyor.Haftasonu açık olur mu öğrenci kimliğinin verildiği yer?

Son olarak öğrenci bilgi sistemine girip yabancı dil muafiyet sınavına girmeye çalıştım ama hazırlık öğrencisi değilsiniz yazıyor.Acaba başvurulara daha var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeslaSpaceX -- 22 Ağustos 2017; 18:54:51 >
  • bombos hazırlık kitapları satılııııık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasova

Engin deniz var, sanırım mevlana tarafındaydı. Diğer yerlere göre biraz daha ucuz ve kalitesi de fena değil diyorlar. Onun dışında küçükparkta, küçükpark erkek öğrenci yurdu var Orası da engin deniz gibi sayılır.

Engindeniz berbat bi yurttur. Geçen sene kaldım. Önermiyorum kesinlikle.
  • Masterkan kullanıcısına yanıt
    Forumdaki herkese merhabalar. Büyük ihtimal iktisat (iö) gelicek. Vereceğiniz herhangi bir tavsiye var mı? Ya da en azından hala forumda olan kişiler? Hazırlık okumamı tavsiye eder misiniz?

Lütfen sizden cevap bekliyoruö

• Ege Üni kiralık ev fiyatları nedir ? 1+0 ya da 1+1
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.