Şimdi Ara

Ege Üniversitesi Hazırlık Muafiyet Sınavı Sonuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 14 eylülde yapılan hazırlık muafiyet sınavının sonuçları ne zaman açıklanacak bilen var mı? okulun açılmasına sayılı günler kaldı, hazırlık mı okuyacağız yoksa okula mı başlayacağız belli değil.internet sitesinde tatmin edici bilgiler yok, telefonla ulaşmak cumhurbaşkanına ulaşmaktan daha zor. :s

• quote:

Orijinalden alıntı: bradypus35

14 eylülde yapılan hazırlık muafiyet sınavının sonuçları ne zaman açıklanacak bilen var mı? okulun açılmasına sayılı günler kaldı, hazırlık mı okuyacağız yoksa okula mı başlayacağız belli değil.internet sitesinde tatmin edici bilgiler yok, telefonla ulaşmak cumhurbaşkanına ulaşmaktan daha zor. :s

Hocam kesin bi bilgi olmamakla beraber pazartesi açıklanacakmış diyenler var.
  • pazartesi zaten okulun açıldığı gün.yurda yerleşme konusunda da, eşya hazırlama konusunda da plan yapamama sebep oldu bütün bunlar.çok düzensiz bir üniversiteymişsin ege
  • quote:

pazartesi zaten okulun açıldığı gün.yurda yerleşme konusunda da, eşya hazırlama konusunda da plan yapamama sebep oldu bütün bunlar.çok düzensiz bir üniversiteymişsin ege

Biliyorum hocam ama söylentiler bu yönde.
  • açıklanmış ama ben öğrnci numaraamı girdiğimde böyle bi numara kayıtlarda yok diyo kafayı yicem
  • "öğrenci numaranızın başındaki sıfırları kaldırınız" uyarısını dikkate alma. ben defalarca denedim ve sonunda uygun kombinasyonu buldum :)
    mesela numaran 051000000XY olsun. 05-10-XY yazınca sonucu öğrenebiliyorsun, aradaki sıfırları yazmana gerek yok. o şekilde kafadan salladığım numaralarla tanımadığım insanların puanlarına bile baktım hatta :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

"öğrenci numaranızın başındaki sıfırları kaldırınız" uyarısını dikkate alma. ben defalarca denedim ve sonunda uygun kombinasyonu buldum :)
    mesela numaran 051000000XY olsun. 05-10-XY yazınca sonucu öğrenebiliyorsun, aradaki sıfırları yazmana gerek yok. o şekilde kafadan salladığım numaralarla tanımadığım insanların puanlarına bile baktım hatta :D

Hocam sende inşaatçımısın ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sakarya Üniversitesi Hazırlık
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayarcıyım, kampuse hayli uzaktayım yani. hazırlığı atladım.sen atladın mı hazırlığı?
  • benimde bilgisyar müh ama hazırlığı atlayamamışım offf
  • hayırlı uğurlu olsun hocam. çok üzülme, egede hazırlık okumanın sosyal yönden çok avantajı olduğunu söylüyorlar
  • Pff açılmıyo ya ne dandik sitedir arkadaş daha okula başlamadan sinir oldum
  • ben her türlü yazdım numaramı olmadı. nasıl yazmam gerek anlayamadım.
  • quote:

"öğrenci numaranızın başındaki sıfırları kaldırınız" uyarısını dikkate alma. ben defalarca denedim ve sonunda uygun kombinasyonu buldum :)

bir daha okuyunca anladım. - koymuyordum ben aralara - koyacakmışız.
  • ben - koyuyorum hala olmuyor acaba sınavımı geçtim. Ya da geçsem bile gözüküyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: LKNAKAMA

ben - koyuyorum hala olmuyor acaba sınavımı geçtim. Ya da geçsem bile gözüküyormu

mühendislikse 05-11-ab bu ab numaranın son iki hanesi farklı tarayıcılarla ve işletim sistemleriyle de dene mesela ubuntu firefoxta gözükmüyor. windows chromeda da gözükmüyordu bende. ben windows firefoxta görebildim anca

ek: diğer fakültelerin numaralarını bilmiyorum ama öğrenci numaranın ilk hanesinin başına 0 koy yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gefolge -- 18 Eylül 2011; 19:54:45 >

• Çok saol geçmişim daha dün başladı üniversite Bilgisayar Mühendisliği
  • quote:

Orijinalden alıntı: LKNAKAMA

Çok saol geçmişim daha dün başladı üniversite Bilgisayar Mühendisliği

numaran tekse aynı sınıftayız :D adın ne?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.