Şimdi Ara

Bilkent Üniversitesi hazırlık hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bahsedildiği gibi ingilizce hazırlığı çok mu zor?Özellikle de ingilizce seviyesi a2 ya da b1 olanlar için?

• a2 mi b1 mi olduğunu bilmiyosan a1'sindir.

1 senede bitiremezsin, şanslıysan 1,5 senede bitirip irregular baslarsın. bolşans.
  • ODTÜ'de bile millet 2 senede bitiriyor, bilkentte ingilizce bilmeyenler okumadan önce biraz düşünsünler

• beymen müdavimi kullanıcısına yanıt

şuan ki seviyem a2.Sınavdan sonra yazında yoğun bir ingilizce çalışması yaparak belki b1'e çıkarım diye düşündüm ama dediğiniz gibi gerçekten de çok zor

teşekkür ederim yorumunuz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 2 Ağustos 2023; 19:4:4 >
  • hocam 2 senede bitirenlerin nedenini genelleme yaparak düşünemem ama eğer ki tüm sene boyunca hazırlığı bir tatil olarak değilde kendini geliştirme olarak bakarsak ve sürecin büyük bir çoğunluğunu verimli geçirirsek bence mümkün gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 2 Ağustos 2023; 15:30:24 >
  • Hiç emek vermeden geçmeye çalışırsan zorlar ama gerekenleri yaptığın zaman geçersin bence. 2.kurdan başlayıp 1 senede bitirenler var. Az biraz ingilizcen varsa elementary başlamazsın diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AppleFB -- 2 Ağustos 2023; 18:25:33 >
  • düşündüğünden çok daha zor, kolay diyenlere inanma onlar kendilerini kandırıyorlar.

benim ailede herkes ingilizceyi anadili gibi biliyor. benim de ingilizcem gayet iyiydi. 2 senede çok zor geçtim hazırlığı.

ve daha nice saint joseph'li arkadaşlarım da kolay bitiremedi ingilizceleri sular seller gibi olmasına rağmen.

ingilizceniz ortalama ve aşağısındaysa odtü'yü seçebilirsiniz çok kolay hazırlığı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tscturkey -- 2 Ağustos 2023; 18:45:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AppleFB kullanıcısına yanıt

hocam siz hazırlık okumadan önce ingilizce seviyeniz neydi? a2 seviyesinde olan birisini ne kadar çalışsada ciddi zorlar gibi geliyor

• tscturkey kullanıcısına yanıt

hocam açıkçası kolay bir hazırlıkta okumak yerine zor bir hazırlıkta okumak istiyorum.Ama seviyemde dediğiniz gibi ortalamanın altında olduğu için bilkent'in hazırlığı baya bir zorlar ama yapacak bir şey yok.Hayvan gibi çalışmak gerekiyor  

yorumunuz için teşekkür ederim 

• b1-b2 idi benim seviyem. kasabildigin kadar ielts kasip hazirlik az okuyarak bolume gecmeye calis.

a1-a2 seviyesindeysen kafadan 2 senen gitti bile hazirliga(:
    gidince gorursun hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tscturkey -- 2 Ağustos 2023; 18:57:38 >
  • tscturkey kullanıcısına yanıt

valla bilmiyorum hocam belki sabancıyı tercih edebilirim olmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 2 Ağustos 2023; 19:0:43 >
  • abartıldığı kadar değildir bence özellikle atlama sınavını da b2 biri geçer bence

• Ben hazırlığa zor değil de yoğun derim. Sürekli ders olması falan mental olarak yorucu. Yoksa disiplinli bir şekilde çalışan 1. Kurdan başlayan arkadaşım yaz okulu ile 1 yılda bitirmek üzere (eleman hello falan seviyesindeydi ama bayağı çalıştı). Yine de herkes bu denli disiplinli olamayabilir. Muhtemelen 2. Kurdan başlarsınız a2 b1 ile. Düşük bir ihtimal 3. Kurdan başlayıp uğraşırsan 1 yılda biter ( bir terslik falan olursa yarım dönem uzar irregular olursunuz ama mimarlık falan hariç pek bir sorun olmaz)
  • önceki sene ingilizcesi leş olan bir arkadaşım odtü hazırlığı bir senede geçmişti

ama çocuk çalışmıştı baya

• Econbender kullanıcısına yanıt

hocam 2.kurda ya da 1.kurda kaç saat biliyor musunuz?

prep.bilkent.edu.tr
    Temel Düzey Dersleri – Bilkent Üniversitesi-İngilizce Hazırlık Programı
    http://prep.bilkent.edu.tr/duzeyler/temel-duzey-dersleri/

bilkent'in sayfasında temel düzey kurda 39 gün olduğu söyleniyor ama günde kaç saat olduğunu göremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05A3BEC6B -- 2 Ağustos 2023; 19:33:0 >
  • 5’er saattir benim zamanımda.

• Ben pin(2.kur) başladım 1 yılda bitti. Daha kısa sürede biterdi ancak upperda kaldım bir kere. Ama toplam 1 senede bitti.

• Hocam konu dışı ama hangi bölümü tercih edeceksiniz

• Swarleyyyy_ S kullanıcısına yanıt

hocam hayırlısıyla seneye bilkent iktisat tercih edeceğim

• Gün sayısı ×5 yapın ( bazen bir hoca vefat ettiği zaman yarım gün ders olmuyor onun yerine ödev veriliyor) saat sayısını bulursunuz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.