Şimdi Ara

Ege Üniversitesi Kazananlar Bu başlıkta Toplanalım (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
610
Cevap
5
Favori
16.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Am I Evil ?

quote:

Orijinalden alıntı: SiLeNt_StOrM

quote:

Orijinalden alıntı: Lææ

Dün seviye tespit sınavından sonra hoca cuma dersler başlıyor dedi. Cidden öyle mi hiç bisi anlamadım kayıtta 24'ünde başlıyacak denmişti..

Bizim sınav görevlisi cuma günü 1 saat okul tanıtım dersi olacak, normal dersler Pazartesi başlayacak dedi ve sınav sonucları Cuma gunu açıklanır dedi.

cuma günü saat kaçta acaba tanıtım biliyormusun?

Sınav sonuclarından sonra belli olur saati. Kurlara göre ayrı zamanlarda yapicaklarmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dün seviye tespit sınavından sonra hoca cuma dersler başlıyor dedi. Cidden öyle mi hiç bisi anlamadım kayıtta 24'ünde başlıyacak denmişti..

Bizim sınav görevlisi cuma günü 1 saat okul tanıtım dersi olacak, normal dersler Pazartesi başlayacak dedi ve sınav sonucları Cuma gunu açıklanır dedi.

Sınav sonuclarından sonra belli olur saati. Kurlara göre ayrı zamanlarda yapicaklarmis.

Cuma kacta okula gitsek acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: bigstake

quote:

quote:

quote:

quote:

Cuma kacta okula gitsek acaba?

Sınavı açıklamadan tanıtım yapacaklarını sanmıyorum. Hangi kurda olduğumuz belli olduktan sonra gideceğimiz saat sitede açıklanır sanırım. Ama ben sınavdan sonra memlekete döndüm Pazar anca giderim izmire, normal dersler başlayınca onlara girsem yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu tanıtım nerede olacak var mıdır bilen?
  • Yeni kayıtlar için konuşuyorum.1.sınıf ders kaydı yapılmış olan varmı kullanıcı hesaplarında girip sistemde görebiliyorlar mı derslerinin kaydını yapıldığına dair birşey.Bende hala hazırlık(ing) gözüküyor kayıt yenilemeye basınca.Hazırlıktan muafım.Ama hala 1.sınıf ders kaydım yapıldı mı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alvarez_Ç

Yeni kayıtlar için konuşuyorum.1.sınıf ders kaydı yapılmış olan varmı kullanıcı hesaplarında girip sistemde görebiliyorlar mı derslerinin kaydını yapıldığına dair birşey.Bende hala hazırlık(ing) gözüküyor kayıt yenilemeye basınca.Hazırlıktan muafım.Ama hala 1.sınıf ders kaydım yapıldı mı bilmiyorum.

benimde aynı şekilde bu dersi ilk kez alıyorsunuz gibi şeyler yazıyor ve sinir oluyorum.. insan hazırlığı gerçekten geçtim mi diye düşünüyor! öğrenci işlerine sormuştum gittiğimde ordaki bayan siz zaten bu dönem kayıt yapmıcaksınız o da düzelir ikinci dönem kayıt yapcaksınız dedi bizimkiler otomatik olarak geçiyomuş falan fıstık..
  • Bende not görüntülemede hiçbirşey yazmıyor.Kayıt yenilemeye basınca hazırlık(ing) grup 1(atanmamış)yazıyor.Muaf olduğumu gidip bugün yabancı dillere sordum.whiteflag sende ders listesi geldi mi peki? Bu dersi ilk kez alıyorsunuz yazıyor demişin.Ders listesi gelmişse sen iyi yoldasın.paniğe gerek yok:)
  • hazırlık sınıfı okucam kur belirleme sınavına girdim ders seçimi yapacak mıyım genede ??
  • quote:

Bende not görüntülemede hiçbirşey yazmıyor.Kayıt yenilemeye basınca hazırlık(ing) grup 1(atanmamış)yazıyor.Muaf olduğumu gidip bugün yabancı dillere sordum.whiteflag sende ders listesi geldi mi peki? Bu dersi ilk kez alıyorsunuz yazıyor demişin.Ders listesi gelmişse sen iyi yoldasın.paniğe gerek yok:)

yok hazırlığın yanında yazıyor bu dersi ilk defa alıyorsunuz gibi birşey.. not görüntülemede de hazırlıkla ilgili yazıyor. bende yarın gidip sorucam bi daha ydyye geçtim mi ben diye merak ediyorum :)
    ama sınıfı kısmında 1/1 yazıyor daha önce 0/0 yazıyordu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteflag -- 21 Eylül 2012; 0:43:29 >
  • Ben de ders secimi yapabiliyorum ancak bazi derslerde ogretim uyesi olarak birden fazla secenek var nasil olacak o bilemedim. O yuzden ben de yarin gidip danisman hocama sorucam bu olaylari. Bu arada benim derslerde hala hazirlik sinifi gozukuyor ancak silemiyorum. Herhalde haftaya pazartesiye kadar duzelir butun bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhantasli

Ben de ders secimi yapabiliyorum ancak bazi derslerde ogretim uyesi olarak birden fazla secenek var nasil olacak o bilemedim. O yuzden ben de yarin gidip danisman hocama sorucam bu olaylari. Bu arada benim derslerde hala hazirlik sinifi gozukuyor ancak silemiyorum. Herhalde haftaya pazartesiye kadar duzelir butun bunlar.

hem ders seçimi yapabiliyorsun hemde hazırlık sınıfı mı yazıyor?
  • batuhantasli sen yeni kayıt mısın? ders listesi gözüküyor yani sende? whiteflag sen iyi yolda ilerlion 1/1 yazdığı için olcak olcak senikisi:) Bende hala 0/0 yazıyor.Batuhantasli yeni kayıtsan ders seçme ekranın gelmişse benim bildiğim sen seçmiceksin bence birşey elleme.Onları güz dönemi için otomatik yapılacak.Biz bahar döneminde yapıcaz.Bu söylediklerim yeni kayıt isen geçerli zaten biliyorum desen o ayrı.Yarın düzelir inş.Gördüğüm en kötü otomasyon sistemi bu ebys.
  • valla ben 1/1e geçtim artık mezunda olurum doğru yolda ilerlediğimi hissediyorum :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteflag

valla ben 1/1e geçtim artık mezunda olurum doğru yolda ilerlediğimi hissediyorum :P

1 aya kalmaz mezun olursun:D AH keşke olunabilseydi öyle birşey özellikle benim için:)
  • quote:

quote:

valla ben 1/1e geçtim artık mezunda olurum doğru yolda ilerlediğimi hissediyorum :P

1 aya kalmaz mezun olursun:D AH keşke olunabilseydi öyle birşey özellikle benim için:)

keşkee hepimiz içinn :))
  • quote:

batuhantasli sen yeni kayıt mısın? ders listesi gözüküyor yani sende? whiteflag sen iyi yolda ilerlion 1/1 yazdığı için olcak olcak senikisi:) Bende hala 0/0 yazıyor.Batuhantasli yeni kayıtsan ders seçme ekranın gelmişse benim bildiğim sen seçmiceksin bence birşey elleme.Onları güz dönemi için otomatik yapılacak.Biz bahar döneminde yapıcaz.Bu söylediklerim yeni kayıt isen geçerli zaten biliyorum desen o ayrı.Yarın düzelir inş.Gördüğüm en kötü otomasyon sistemi bu ebys.
    Evet yeni kayitim. Ders listesi gozukuyor dogrudur. Eger otomatik olarak yapilcaksa ben yarin hic gitmeyim okula bosu bosuna. Anladigim kadariyla dersler filan da baslamamis, haftaya basliyor.

@whiteflag Secilen derslerde var hazirlik sinifi ancak yukarda sinifi/yariyili kisminda 1/1 yaziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhantasli

quote:

batuhantasli sen yeni kayıt mısın? ders listesi gözüküyor yani sende? whiteflag sen iyi yolda ilerlion 1/1 yazdığı için olcak olcak senikisi:) Bende hala 0/0 yazıyor.Batuhantasli yeni kayıtsan ders seçme ekranın gelmişse benim bildiğim sen seçmiceksin bence birşey elleme.Onları güz dönemi için otomatik yapılacak.Biz bahar döneminde yapıcaz.Bu söylediklerim yeni kayıt isen geçerli zaten biliyorum desen o ayrı.Yarın düzelir inş.Gördüğüm en kötü otomasyon sistemi bu ebys.
    Evet yeni kayitim. Ders listesi gozukuyor dogrudur. Eger otomatik olarak yapilcaksa ben yarin hic gitmeyim okula bosu bosuna. Anladigim kadariyla dersler filan da baslamamis, haftaya basliyor.

@whiteflag Secilen derslerde var hazirlik sinifi ancak yukarda sinifi/yariyili kisminda 1/1 yaziyor.

yinede bana güvenme batuhantasli.Danışman hocanla git görüş nolur nolmaz diye.Ama benim bildiğim yeni kayıtların yapçağı birşey yok bu ders seçimi konusunda.Yinede işini sağlama al git görüş derim tercih senin.

• quote:

quote:

quote:

keşkee hepimiz içinn :))

vallahi whiteflag acelen ne:D daha yeni üniversiteye girmişin yaşında geç değildir herhalde üniversitenin tadını çıkar.Bende o durum mevcut değil yeter suyunu çıkardım üniversitenin hemen mezun etsinler beni:D

• hiç de öyle değil üni bırakıp sınava girdim ben hoş pişman değilim ama yaş olarak büyüğüm :))
  • quote:

hiç de öyle değil üni bırakıp sınava girdim ben hoş pişman değilim ama yaş olarak büyüğüm :))

Sende bendensin o zaman:) Mezun olunca ancak anlarız pişmanmıyız değilmiyiz.Bölümümü seviyorum orası ayrı.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.