arkadaşlar ek yerleştirmeden alman dili edebiyatı kazandım şimdi nasıl kayıt yaptırcam?
siteden ön kayıt yapamadım
Ben de turizm ve otel işletmeciliği kazandım ama ön kayıt yapamıyorum
ben yaptım ön kaydımı sabah
pazartesi saat 4-5 arası yapıcam kaydımı
Devamsızlık hakkında sorum vardı. Ne kadar devamsızlık yaptığımızın yazılı olduğu bir yer var mı? Pek sanmıyorum gerçi ama yine de bir sorayım dedim.
quote:
Orijinalden alıntı: Zamnest
Devamsızlık hakkında sorum vardı. Ne kadar devamsızlık yaptığımızın yazılı olduğu bir yer var mı? Pek sanmıyorum gerçi ama yine de bir sorayım dedim.
Maalesef. Hocalar zaten dönem sonundan sonuna girdiği için devamsızlıkları anlık olarak görme şansı yok. Ama öyle devamsızlığa fazla takılmanıza gerek yok. %50+ filan olsa yeterli. Benim geçen sene hiç girmediğim 2 derse bile hocalar devamlı yazmışlar.. Yani öyle ucu ucuna olsa bile bırakmazlar..
arkadaşlar bu posta adresine nasıl giriyoruz?
Öğrenci kimlik kartını kaybettim yenisini nasıl çıkaracağım acaba ?
Hazırlık muafiyet sınavını geçtim direk 1. sınıftan başladım.Keşke geçmeseydim ya la ne güzel yaşıtlarımla okuycaktım
öğrenci köyüne başvurular ne zaman başlıyor ben izmir dışından geleceğim önceliğim olur mu ayrıca tıpa girişte ing zorunlu değil ama muafiyet sınavı oluyormuş bu sınavın zorluğu nedir ortlama olarak girenlerin yüzde kaçı bu sınavı geçer
Göz kırpalım buraya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme