Şimdi Ara

ege üniversitesine kayıt yaptırdım ama kendi şehrimde okumak istiyorum napacağım :( (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu askere gittiğinde ne olacak ayrı kalmayacak mısınız? Tatilerde falan görüşürsünüz, sık sık telefonlaşırsınız. Yok kız soğur unutur falan diyorsan da unutsun. Izmirde ne huyu suyu güzel kızlar vardır, hem de tıp okuyorsun, daha iyileriyle karşılaşırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • La manyakmısın git oku egede alışırsın.Belki kayıtta zorlandın onu takma şehiri öğrenince sıkıntı yaşamazsın.1 sene dayan sonra evde kalır rahat yaşarsın.Dün kayıtta ben çıldırdım mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syberling

La manyakmısın git oku egede alışırsın.Belki kayıtta zorlandın onu takma şehiri öğrenince sıkıntı yaşamazsın.1 sene dayan sonra evde kalır rahat yaşarsın.Dün kayıtta ben çıldırdım mesela.

Ben de kayıt oldum 2 dakika sürmedi.

Ege Üniversitesi'nden geçtim İzmir çok güzel şehir bence.Kafa yapısı olarak da mükemmel ötesi.2 gün kaldım bir sürü insana yol falan sordum adam iyice anlatmadan bırakmadı neredeyse peşimden gelecekti gittiğim yere kadar.Çok uysal ve anlayışlı insanları var bence.Alışırsın merak etme. (Kız arkadaş mevzusuysa farklı düşünüyorsun,biz kız arkadaşımla aynı fakülteyi kazandık o yüzden biraz rahat konuşuyorum)

• teşekkürler yorumlar için fakat bir çözüm istedim bundan çok nasihat geldi.Kız arkadaşım benim için kariyerimden daha değerli.Zaten böyle olmasa bu konuyu açmazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

quote:

La manyakmısın git oku egede alışırsın.Belki kayıtta zorlandın onu takma şehiri öğrenince sıkıntı yaşamazsın.1 sene dayan sonra evde kalır rahat yaşarsın.Dün kayıtta ben çıldırdım mesela.

Ben de kayıt oldum 2 dakika sürmedi.

Ege Üniversitesi'nden geçtim İzmir çok güzel şehir bence.Kafa yapısı olarak da mükemmel ötesi.2 gün kaldım bir sürü insana yol falan sordum adam iyice anlatmadan bırakmadı neredeyse peşimden gelecekti gittiğim yere kadar.Çok uysal ve anlayışlı insanları var bence.Alışırsın merak etme. (Kız arkadaş mevzusuysa farklı düşünüyorsun,biz kız arkadaşımla aynı fakülteyi kazandık o yüzden biraz rahat konuşuyorum)

Kayıt derken kayıt gününden bahsediyorumYoksa kayıt 2 dk süremedi doğrudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibod123

teşekkürler yorumlar için fakat bir çözüm istedim bundan çok nasihat geldi.Kız arkadaşım benim için kariyerimden daha değerli.Zaten böyle olmasa bu konuyu açmazdım.

Peki kız arkadaşın kaç yaşında üniversiteye gidiyorsa nerede?
  • quote:

quote:

teşekkürler yorumlar için fakat bir çözüm istedim bundan çok nasihat geldi.Kız arkadaşım benim için kariyerimden daha değerli.Zaten böyle olmasa bu konuyu açmazdım.

Peki kız arkadaşın kaç yaşında üniversiteye gidiyorsa nerede?

aynı yaştayız ıspartada

• bir sene okuyup sene sonunda yatay geçiş için uğraşacaksın yada Isparta da kalıp bir sene daha hazırlanacaksın ama ikinci yol sakat çünkü puan kesilmesiyle tıp kazanmak çok zor ama hayat senin yine de sen bilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skype1994 -- 6 Eylül 2013; 14:52:13 >
  • fake olduğu belli ege tıp kazanacaksın okumak istemiyorum diyeceksin ha bir de ısparta da okumak istiyorum diyor adam ısparta da tıp yok biraz mantıklı konuşsan iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnyglle

fake olduğu belli ege tıp kazanacaksın okumak istemiyorum diyeceksin ha bir de ısparta da okumak istiyorum diyor adam ısparta da tıp yok biraz mantıklı konuşsan iyi olur

SDÜ Tıp??

• quote:

bugün ege tıpa kaydoldum ama çeşitli sebeplerden dolayı sehrimde okumak istiyorum ıspartada yani bu mümkün mü mümkünse en erken ne zmn olur kendimi kötü hissediyorum burda evimde okumak istiyorum lütfen yardım edin :(

Ben Tıp için İzmir'den Lefkoşa'ya gidiyorum ya ben ne yapayım?
    Seni anlıyorum ama geleceğin yer mükemmel, büyükşehir sonuçta. Her imkanı var.
    Ben toplu taşım dahi olmayan bir yere gidiyorum. Çok üzülüyor ve korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: saki

quote:

Orijinalden alıntı: BİLOCÆN

bölüm ne ?

epit :oha tıp

Ege Tıp'a kayıt oldum yazmış arkadaş.

Sonradan gördüm şok oldum

• Bende ayni durumdaydim. 1 2 aya alisacaksin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.