Şimdi Ara

ege üniversitesine kayıt yaptırdım ama kendi şehrimde okumak istiyorum napacağım :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kız falansa boşver bir sümüklünün peşinden cık cık tıp kazanmış bu kadar da olmaz
  • kardeş tabiki yüksek ortalama yapman lazım ama ege tıpı kazanmışsın çokda sıkma canını
  • bence hayatının en büyük hatasını yapmış olursun. ege tıp yani bu boru değil.
  • Kardes gec farkettim falan diyosunda bn anlamyorm ya ege tpı yazp 3ay snra ne degisebiliyo hayr gitmrk istemiyosun niye yaziosun ozamn orayi isteyen bi insanin hakkı nolcak birde hayatndan daha onmli ne varda egeyi brakp ıspartayi istiyosun yazk valla neyse kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ege Tıp sistemi blok yani birçok fakülteden farklı. Ayrıca Yatay geçiş için yüksek not ortalaması lazım ki Ege en zor Tıplardan biri. Kısacası dostum bu 1 sene içinde Ege'ye alışmaya bak
  • Gitme, seneye bir daha sinava gir. Ustelik sehrinde kalmis olursun.

• Zevkler ve renkler tartısılmaz ama seninki resmen ateşe atlamak oluyor git dene baktın olmadı ayrıl.
  • Isparta'dan egeye geçmek istesen puanım yetiyordu falan desen anlarım da,yapma etme derim bu durumda

• En erken sene sonunda geçiş için başvurabilirsin diye biliyorum ıspartaya geçiş için başvuran azdır diye tahmin ediyorum başvuranlarda daha düşük puanlı olduğu için ygs puanına da geçişte bakılıyorsa avantajlısın.

Ancak sen sene sonuna dek bence egeye alışırsın bu alışma tam mart civarı oluyor Ispartaya gitmek istemezsin
  • olum deli misin ya ege uni. varya cilloptur. ayrica tip simdi gidipte ispartaya donulmez. izmir de super sehirdir, diger illere benzemez. merak etme alisirsin.
  • Asıl sebep ne merak ettim. Çekingenliğin dibinde falan değilsen böyle bir karar almanı anlayamadım
  • Aileden ayrı masrafı çok olabilir mi diye düşündüm
  • en iyi tıp ailenin yanında okuduğun tıptır kuralını çiğnemişsin. fakat ege üni gibi bir markaya ve izmir gibi bir şehirde okuma ayrıcalığına sahipsin. sorunun ne bilmiyorum ama çoğu şeye değer bence.başarılar.
  • la ne etkenin olacak deli misin? özgür ol biraz, çocuk musun sen? yurtdışına gideceksin ilerde bu sefer ülkem diye ayrılmayacak mısın? sen nerdeysen orası en iyisidir.
  • Senin hayalin Ege Tıpmış ve kazanmışsın böylece dönülmez yola girdin.Şimdi git ve hayallerinin peşinden koş !

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya önceden açtığı bi konu vardi.Sevgilime farklı şehirlerde tıp kazandık diye.Buyuk ihtimal kız Isparta'da okuyacak.Bu yuzden oraya geçmek istiyo.
    İşin zor kardeşim okuluna alışmaya bak.6 yıl sonra ne olacağı belli olmaz ayrılırsınız her şeye yazık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BYRİSE6

Ya önceden açtığı bi konu vardi.Sevgilime farklı şehirlerde tıp kazandık diye.Buyuk ihtimal kız Isparta'da okuyacak.Bu yuzden oraya geçmek istiyo.
    İşin zor kardeşim okuluna alışmaya bak.6 yıl sonra ne olacağı belli olmaz ayrılırsınız her şeye yazık olur.

en buyük nedenim bu başkasını bilmem ama benim için yeterli bir sebep parasında pulunda üniversitesinde değilim.Baştan yazsaydın diyenler var baştan belli olsaydı ege yazmazdım zaten.Böyle olsun istemedim sadece çözüm arıyorum.Mutlu olmak istiyorum .Bütün yorumları okudum herkesin düşüncesine saygım var teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gianuzzi Yarımayı

En erken sene sonunda geçiş için başvurabilirsin diye biliyorum ıspartaya geçiş için başvuran azdır diye tahmin ediyorum başvuranlarda daha düşük puanlı olduğu için ygs puanına da geçişte bakılıyorsa avantajlısın.

Ancak sen sene sonuna dek bence egeye alışırsın bu alışma tam mart civarı oluyor Ispartaya gitmek istemezsin

neye göre alım yapıldıgina nerden bakabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ibod123

quote:

En erken sene sonunda geçiş için başvurabilirsin diye biliyorum ıspartaya geçiş için başvuran azdır diye tahmin ediyorum başvuranlarda daha düşük puanlı olduğu için ygs puanına da geçişte bakılıyorsa avantajlısın.

Isparta Tıp Yatay Geçiş sayfası falan vardır olmadı öğrenci işlerine telefon açabilirsin emin olmamakla beraber her okulun farklı kıstasları var diye biliyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibod123

quote:

Isparta Tıp Yatay Geçiş sayfası falan vardır olmadı öğrenci işlerine telefon açabilirsin emin olmamakla beraber her okulun farklı kıstasları var diye biliyorum.

teşekkür ederim ilginiz için

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.