|
EGEA 2019 - İNSİGNİA 2011 (2. sayfa)

-
-
9 yaşındaki araba çok arıza çıkarır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Her şeyi geçtim farklı segmentteki araçları böyle kıyaslama yapmayız.
Bütçenizi sadece araç satın alırken hesaplarsanız yarın binerken bir arıza olduğunda ortada kalırsınız. D segmentinde ki bir araca binen kişinin her zaman bir miktar parası olmalı. Farından stopuna aynasından tamponuna alt takımından amortisörüne periyodik bakımına gelene kadar her şeyleri alt segment adaçlardan pahalıdır sebebi de diğerlerine göre daha uzun ömürlü daha kaliteli olmasıdır kolay bozulmaz ama bozulduğunda da ağır gelebilir.
Bütçeniz az ise direk egea alın hem fiyat hem parça ucuz hem yakıt az hem piyasası canlı.
Ama konfor istiyorum aslan alırım yemini düşünmem diyosan insignia al
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
2010 cosmo 1.6t 180 bg araç sahibiyim. Lpg de kullamıyorum. Yeni olması ve yakıt dışında egeanın hiçbir üstünlüğü yok. Arıza durumunda insignia nın parçaları pahalıdır. Afl farların tanesi 10 bin tl, dikiz aynalarının tanesi ise 3 bin tl civarında. Ha alırsanız zaten kasko yaparsınız büyük ihtimalle. Yalnız insignia alırsanız 2.0 cdti motorlardan uzak durun. 1.6t için lpgli bakıyorsanı çelik subaplı alın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen hafta iki defa taksiye bindim ikiside Egea ve iki sürücüde araçlarından çok memnundu , bir tanesi aracı linea dan daha iyi olduğunu söyledi , bende insignia yı beğeniyorum ama opel ustam yaşlı 180 lik insignialara yaklaşma dedi ve bu kadar yaş farkı varken bencede egea tercih edilir. ayrıca egeaların arka koltukları da iyi ve iç mekanları ferah geldi .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyazakbil -- 20 Haziran 2020; 17:8:39 > -
konuyu hortlattık ama bende 2018 egea 1,6mjet urban ile 2016 insignia1.6cdti cosmo arasında kaldım. insignia daha ağır basıyor şimdilik.
-
Araçların geçmişi ve nasıl kullanıldığı önemli. İkisi de çok başarılı motorlar. CDTi için zinciri değişimi haricinde masraflı bakım yok. A2 kasa Cosmo çok dolu ve keyiflidir.
Egea ise ekonomik olması için üretilmiş bir araç. Sundukları bu anlayışa göre. Multijet bakımı için bilgim yok malesef.
-
fiyatlar nerelerde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
insignia 2016 165.000 km 800 bin lira
egea 2018 200.000km 700 bin lira
aradaki farka değer diye düşünüyorum
-
800 bin liraya 2022 80.000km civarında easy dizel otomatik egealar da var. düşünülebilir. ör. ilanhttps://www.sahibinden.com/s/QN7ghmYx tabi bunların çoğu kiralama çıkmasıdır ama yeni ve düşük km olması güzel.
Aracın hatası boyası yok denmiş. Bu araç sedan olduğu için mi ucuz? Aynı ayarda hb'ler 950 - 1000 civarında sanki. Bir de egeanın paket sıralaması nasıldı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thunderbolt5092 -- 3 Aralık 2024; 19:23:22 > -
hb’leri bilmiyorum ama sedan easy’ler bu fiyat genelde. 850.000 liraya kadar çokça boyasız değişensiz ilan mevcut. egealar easy-easy plus- urban-urban plus - lounge -lounge plus-limited diye gidiyor. opsiyon olarak urban ve lounge paketlere ek olarak güvenlik paket eklenebiliyor ama onlar çok az araçta var. olanlar da açıklamaya yazıyor zaten
2020 Multijet Hb'de Street paket gördüm ilanda. O hangi sırada yer alıyordu biliyor muydunuz?
-
easy ile urban arasında yer alır. easy'ye ek olarak yan/perde hava yastığı, mercekli far, çelik jant, park sensörü ve siyah kapı kolları var. Urban'dan eksikleri dijital klima, hız sabitleme, tablet ekran ve alçak göğüs.
-
Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Bu paketleri kendimin öğrenebileceği bir kaynak varsa paylaşabilirseniz sevinirim. Sormadan önce internete baktım ama bulamadım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X