5 Ay önce alan biri için gelmeden önce boyayı kontrol edeceğinizi söyleyin boya bölümünden mikron ölçer alın ve tek tek kontrol edin, arabanın iç aksamında koltuklarda yırtık leke var mı kontrol edin.aracın kmsini kontrol edin ben etmemiştim salaklık edip 21km diyordu oha dedim çıktıktan sonra ama park sensörü vs için aracı kullandı bayi servise sokmak için hem o hemde renault depoya gitmesi oradan tıra yüklenirkenn vs diye olduğunu düşünmekteyim. En önemlisi ruhsatı alın motor ve şase no kontrol edin bu önemlidir.dışında vuruk kırık sürtme yoksa ve bütün far motor ,motor sularını kontrol edin ve gösterilmesini rica edin. zaten bunları yaptıktan sonra araçta sorun çıkmıyorsa sorun yoktur hocam güle güle kullanın kazasız belasız. ek olarak lütfen ama lütfen kasko yaptırın sıfır araçlara ilk iş daha binmeden ve en önemlisi en yakın benzin istasyonunu sorun arıyorken benzin yolda kalmayın ve ilk 1000kmde arabayı kökleyeyimde açılsın olayı yapmayın ilk 1000km rodaj süresidir. aracı normalden 3-4 kat daha fazla seslerini dinlemeli ve yağ suyunu kontrol etmelisiniz sonuçta kul yapımı bu cihaz |
Bildirim