Selamlar yarin aracı teslim alacam. Alırken nelere dikkat etmeliyim. İstanbul'da hangi servisleri önerirsiniz. İlk aracım olacak yardımcı olursanız sevinirim. |
EGEA CROSS 1.0 URBAN PAKET
-
- Her Detayı Önemseyin ve kaporta vede iç mekanı mutlaka kontrol edin bir sorun var mı diye.
- Kaputu açıp motora bakın ve bagajı da kontrol ediniz.
- Otomobilinizin kilometresini kontrol ediniz.
- Teslimat öncesi test sürüşü yapabilirsiniz ve deneme zamanı isteyiniz.
- Fazla bilginiz yoksa donanımlar hakkında bilgi alın vede nasıl kullanılacağını öğreniniz.
- Opsiyon donanım eklettiyseniz mutlaka faturadan kontrol ediniz.
- Bayiilerden hediye almak addetir ve genelde verirler. ( örneğin markanın yazdığı paspas veya anahtarlık yada 1 yıllık kasko bedelini ödemek vs gibi )
-
- Her Detayı Önemseyin ve kaporta vede iç mekanı mutlaka kontrol edin bir sorun var mı diye.
- Fazla bilginiz yoksa donanımlar hakkında bilgi alın vede nasıl kullanılacağını öğreniniz.
- Bayiilerden hediye almak addetir ve genelde verirler. ( örneğin markanın yazdığı paspas veya anahtarlık yada 1 yıllık kasko bedelini ödemek vs gibi )
Bunlara mutlaka dikkat ediniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 30 Mart 2021; 17:15:20 > -
@bamorex Çok teşekkürler cevaplar için experede sokmak istiyorum kaporta için. Km kontrolünde de max kaç km kadar olabilir demek gerek illa hakeret vs ettiriyorlar sonuçta aracı.
Bakalım şu anlık tek hediyem fabrika kapanması ve kur zamlarından etkilenmeden araç almak. Kalanıda bayiide görecez bakalım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bamorex- Her Detayı Önemseyin ve kaporta vede iç mekanı mutlaka kontrol edin bir sorun var mı diye.
Bunlara mutlaka dikkat ediniz.
1 yıllık kasko bedeli ödeyecek birini tanımıyorum. Test sürüşü veya deneme zamanı diye bir şey de yok, teslim alırsınız araçta kusur çıkarsa servis süreci işler.
---------
-
1 yıllık kasko bedeli mi?
Hangi bayi veriyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk1 yıllık kasko bedeli ödeyecek birini tanımıyorum. Test sürüşü veya deneme zamanı diye bir şey de yok, teslim alırsınız araçta kusur çıkarsa servis süreci işler.
---------
Alıntıları GösterYasal olarak sizin hakkınız var almadan kontrol etmek istiyorsanız.Ben otomobilimi sıfır alırken usta bir çok şey anlattı vede kullanalım istersen demişti.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bamorexYasal olarak sizin hakkınız var almadan kontrol etmek istiyorsanız.Ben otomobilimi sıfır alırken usta bir çok şey anlattı vede kullanalım istersen demişti.
Alıntıları Göster1 Yıllık kasko bedeli mi??? Bunu almayı başarabilmiş bir tanıdığınız var mı?
-
Bir dünya para verip alıyorsunuz ..! Son olarak anlaşma yapılırken pazarlık esnasında edere ekletebilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bamorexBir dünya para verip alıyorsunuz ..! Son olarak anlaşma yapılırken pazarlık esnasında edere ekletebilirsiniz.
Öyle bir şey yok, hiç bir bayii size kasko bedelini hediye etmez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bamorexYasal olarak sizin hakkınız var almadan kontrol etmek istiyorsanız.Ben otomobilimi sıfır alırken usta bir çok şey anlattı vede kullanalım istersen demişti.
Alıntıları GösterÖyle bir şey olamaz. adınıza tescil edilir, teslim alırsınız. sonra çıkarsınız sürersiniz. o sırada kaza yaparsanız da kasko /sigorta devreye girer.
Aracı siz sürdüğünüz için sorumluluk da almayacak haliyle.
Yani ustanın size söylediği tamamen kendi sorumluluğu olmayan bir hizmet. İyi niyet göstergesi.
Diyelim ki bindiğiniz araba beğendiğiniz gibi çıkmadı, tak tuk ses geliyor amortisörden veya beğenmediğiniz başka bir şey oldu. Adam geri mi alacak sanıyorsunuz o esnada adınıza tescillenmiş aracı. İtiraz edeceksiniz kabul etmeyecek, daha sonra mahkemeye gizli kusurlu diye dava açacaksınız. Aradan ciddi zaman geçecek, bilirkişi raporuna göre ya yasal faizle parayı geri alacaksınız ki bu da günümüz şartlarında paranızın pul olması demektir araba konusunda. Ya da size bir indirim yapılacak veya son seçenek kaybedeceksiniz davayı.
-
Hayallerinizi yazmayın, adam tavsiye istiyor.
Yok deneme süresiymiş yok kasko bedeli hediyesi veriyormuş hem de araç teslimatında :)
Aracı almış aldıktan sonra neyin test sürüşü bu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Melikşah_38Hayallerinizi yazmayın, adam tavsiye istiyor.
Yok deneme süresiymiş yok kasko bedeli hediyesi veriyormuş hem de araç teslimatında :)
Aracı almış aldıktan sonra neyin test sürüşü bu
200 yada 300 bin TL para sayıyoruz yeni araç alırken.Adamdan anahtarı alıp hadi eyvallah diyecek halimiz yok.
Aldığınız otomobilde kontağı açınız km 30 yada 50.Bunu görünce ne yaparsınız..!
Tabiki otomobili çalıştıracaksınız Kilometre kontrolü yapacaksınız vede motora bakacaksınız.Bagaja vede içine bakacaksınız.Gözle görülür yada görülmez hatalar varsa bunu bayiye göstereceksiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bmmann@bamorex Çok teşekkürler cevaplar için experede sokmak istiyorum kaporta için. Km kontrolünde de max kaç km kadar olabilir demek gerek illa hakeret vs ettiriyorlar sonuçta aracı.
Bakalım şu anlık tek hediyem fabrika kapanması ve kur zamlarından etkilenmeden araç almak. Kalanıda bayiide görecez bakalım.
sen hayatında araba aldıysan allah ta benim canımı alsın
-
Almasın ama 31 Martta Edirne'den aldım aracı :) sonra 10 bin zam geldi hatta.
-
8 Mart'ta bende cross için sipariş verdim henüz elimize ulaşmaıd araç bayi de şu gün demiyor ödemesini yaptım kredi de çekildi ama zamdan etkilenir miyim ? -
Faturasi kesildiyse etkilenmemeniz lazım diye biliyorum bayiniz daha iyi bilir onlarla iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.
Ben pazartesi almaya karar verdim 444 22 55'i aradım araçlar nerde var öğrendim kapora verdim sonrada gerekli işlemleri tamamlayıp aldım.
-
Araç teslim alınca kesilcek fatura -
quote:
Orijinalden alıntı: nummberone
Araç teslim alınca kesilcek faturaBayinizi arayın derim ama hem çip krizi hem de üretim durması vs gibi durumlar var her şey olabilir.
Siz hangi paket ve renk aldınız ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: bamorexBir dünya para verip alıyorsunuz ..! Son olarak anlaşma yapılırken pazarlık esnasında edere ekletebilirsiniz.
Hocam hangi ütopyada yaşıyorsunuz? Adamlar kaskoyu kendilerinden yaptırmaya çalışıyor zorla, bırakın hediyeyi Hediye adettendir,paspas,bagaj havuzu,ruhsat kabı,anahtarlık,bir paket çikolata vs bunlara eyvallah bayiden bayiye değişip verilebilir. Hiçbir marka ve bayi kasko falan hediye etmez. Satın alınan araçta da deneme süreci diye bir şey olmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BmmannAlmasın ama 31 Martta Edirne'den aldım aracı :) sonra 10 bin zam geldi hatta.
abi pardon seni yanlış etiketledim. ben test sürüşüyle beraber bedava kasko isteyene söylemiştiim
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişletbamorex demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
1 yıllık kasko bedeli ödeyecek birini tanımıyorum. Test sürüşü veya deneme zamanı diye bir şey de yok, teslim alırsınız araçta kusur çıkarsa servis süreci işler. --------- |
Benzer içerikler
- aks körüğü yırtılırsa ne olur
- egea 1.3 multijet yakıt tüketimi
- yolda giderken debriyaja basınca stop ediyor
- c suv araçlar
- 1 yılda 4 araç satışı cezası ne kadar
- kia picanto 2024 fiyat
- 2024 tiguan fiyat
- fiat doblo sıfır
- q4 e tron menzil
- bmw x5 2024 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X