evet yolda egea görürsem dönüp bakıyorum şirket aracı mı diye, onlar tehlikeli sürüyor çünkü |
Egea da ne buluyorum (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
3 Yıldır 0 egea kullanıyorum şirket aracı olarak. 1.3 multijet manuel 5 ileri. Gidiş olarak hiç fena değil, konfor olarakda iyi bence ayrıca bakımı düzgün yapıldıkça yakıt üzmez. Malum bizdeki her 10k km'de yetkili serviste bakım görüyor. Yanlız 120'yi geçtikten sonra çok bağırıyor araba ayrıca titreme başlıyor. Arkada oturan birisi 130kmh'de aracın titrediğini bariz hissediyor. Bagaj desen büyük. Bence tam aile aracı tek sıkıntısı kaporta zayıflığı. İç konsol direksiyondu,özelliklerdi işlerine girmiyorum bu konuda zaten iyi değil çok birşey beklememek lazım ama bana göre + 'sı fazla.
Şahıs olarak alırmıyım bilmiyorum kaportası çok dandik sadece bu konuda düşünürdüm. temiz düzgününü alın düzgünce km'si geldiğinde bakımını yaptırın sanayici kan emicilere uğramamış olursunuz. Hep söylerim sanayicilerin %95'i kan emicidir. Bunu 1.5 sene sanayide araba yaptırmış biri olarak söylüyorum astra cabrio konum vardı eskilerden bilen bilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 15 Ağustos 2024; 9:8:53 >
-
5w30 1 litrelik bidonlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X