Konfor ve dinamizm. Sağlamlık ve rijitlik. Yoldan geçip giderken tüm gözlerin bana çevrilmesi. Bastı mı tozu dumana katarım mantığı. Tabi ki bunların hiçbirini aramıyorum ve bulmuyorum arkadaşlar. Cevabı çok basit. Ülke krize girmiş. Araba fiyatları uçmuş. Milletin elindeki hurda, kırık dökük araçlara Ferrari muhabbeti çekilip 2. Elde bi ton dalavere dönüyor ve aldı mı neresinden ne arıza vereceği belli de değil. Nasıl kullandığı belli de değil. Motor kalitesi ve aynı şekilde yakıt performansı cezbediyor başta. Sıfır alınabilecek en uygun araç olması cezbediyor. Başka ne olacak. Abuk sabuk konular açıp egea nedir ? Egea da ne buluyorsunuz konuları açmayı bırakın artık. Forum öyle bir hale geldi ki başka bir konu açılsa bile yorumların ucu egea ya çıkıyor. Alan alir, almayan almaz. Görüşümü beğendiyseniz beğeniyi tıklamayı unutmayın beyler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 12 Ağustos 2024; 19:17:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Egea da ne buluyorum
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Tok açın halinden anlamıyor. Eskiden ekonomi iyiyken hep iyi arabalara binerdim yaşı dha yüksek iyi marka araç alır 1-2 yıla degiştirir sanayiye bakımdan bakıma giderdim. Ev almak için arabayı sattım ve ev aldım.Mecbur eski arabaya döndük ayagımızı yerden kessin diye. Şuan eski arabaların insana yaşattıklarını yaşamayanlar bunu anlayamazlar. İzbe bir yerde yolda kalmayı ustanın tonlarca para alıp yapamadıgı arızayı aracın sabah acaba çalışacak mı duygusu frenin tutmaması vs vs. Herşeyi de geçtim egea eski arabalardan daha ucuz benim gözümde ustaya bir civata sıktırsan 500 tl. Yolda kaldın o bozuldu bu bozuldu derken egea fiyatına ulaşıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
egea tam bir dümdüz araba ne eksik ne fazla dümdüz bir arabada olması gereken basic şeyler var. içerde gereksiz oyuncak donanım yok 1.3 mjet motor ne öldürür ne güldürür. keyif vermez fakat üzmez de. parçası ucuz arıza yapma olasılığı az. bu ülkede işini yapsın beni üzmesin diyen insanlar için ilk 3teki araçtır.
-
Sanayide ustaya selam verince 200lira alıyor. 1 vida sıksa 500 lira alıyor. Nakit ihtiyacım doğdu ve yeni aracımı satıp sırf otomatik diye 2011 model astra aldm. Araç arıza yapmasın diye dua ediyorum. Sıfır araba keyfini bilmeyen anca egeaya laf eder. Sıfır egea almıştık psikolojik o kadar iyi hissetmiştim ki düşünün arabanın en ufak parçası bile sıfır. Koltuğuna sen oturuyorsun. 85bin km yol yaptım 0 arıza. Hiçbir arıza yaşamadım. Beğenilmeyen 1.4 fire o kadar güven veriyordu ki ne adblue ne farklı sorun. Marşa bas devam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Egea ucuz değil ki.
SWM 1.2 milyona 1.5 turbo 150 beygir C SUV veriyor araba en dolu Egea'dan dolu.
SWM'nin arabası %50 gümrüklü, 1.5 turbo otomatik... Muadil Egea 1.5 milyon...
Yerli Çinliler gelene kadar arabaya para verilmez, 700-800 bine C SUV verdikleri zaman Egea hem 0 km hem 2. elde biter.
1.4 atmosferik Egea Limited paket liste fiyatı 1.2 milyon TL civarı.
Ulen Chery o paranın 100 bin fazlasına %50 gümrüklü C SUV veriyor araba 180 PS.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EC8695C07 -- 12 Ağustos 2024; 16:28:5 > -
Başkan ben mevcut durumdan bahsettim. Senin dediğini yerli Çinliler gelince ayrı konuşuruz. Mevcut durumu anlattım ben.
Byd aldın diyelim. Ufak bir arızası olsun. Camı kapatmaya çalışınca tekrar açılsın kapama yapmasın geri insin. İnan bu arızayı bile çözecek adam bulamazsın. Arabanın kalitesi konforu bir yana Türkiyede sürdürülebilirlik önemli
Başkan şurada 1 sene daha sabret. Döviz stabil giderse boş SWM'ler 700-800'den falan girecek.
-
Hocam merak edip bakmadım ama Egea'nın da cam krikolarının Çin'den geldiğine eminim.
-
Sıkıntı yok başkan o zamanda
Boş swm de ne buluyorum diye konu açarım.
Anlatmak istediğim şey aynı sonuçta.
Yüksek km premium a bineceğime egea ya binerim.
Sanayi esnafı bu ülkede en nefret ettiğim kesimin başında geliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Egea diyip geçmeyin. Yetkili servis 140.000 bakımına (1.6 dizel standart yağ bakımı+mazot filtresi) 9.800₺ fiyat çektiler geçen ay. Şimdi sanayiye git diyeceksiniz ama bu araba ucuz diye lanse edilmedi mi? Servisi niye pahalı? Bacanağın golf 1.4 tsi yetkili serviste 4.500₺-5000₺ civarında halloluyor.
Kardeşim malzemeni kendin al sanayiye git. 140bindeki aracı servise götüreceksen egea ya binme zaten.
Bu arada bacanak seni keklemiş. Her denilene inanma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 13 Ağustos 2024; 1:27:5 >
Onu öyle yapma. Bunu böyle yapma. Bu zihniyetle hareket edemeyiz. Dışarda 2000₺-2500₺lik iş neden serviste 9800₺ bunu tartışalım. Tabiiki gitmeyeceğim yetkiliye ama artısıyla eksisiyle bir şeyleri konuşalım isterim. Bu konuyu egeayı övmek için açmış değilsindir.
Bende Toyota corolla alıp araba işini 20 sene kapatacağım artık.Toyota Renault ve Toyota bu ülkede dar ve orta gelirlinin alacabileceğğ en uygun araçlar.
araba alım arefesindeyim civic alayım şöyle alayım fln derken ben de ya sıfır egea ya da 2020 üstü corolla da karar kıldım. napayım uçmasın kaçmasın ama masraf çıkarmasın yakıtı parçası ucuz olsun sorunu olduğunda kolayca çözülsün daha da önemlisi sıfır olsun benim olsun
-
Bunun egea ile alakası yok hepsinde servisler pahalıdır. Bunu bilmiyorsan ne yapabilirim.
Bir şey yapma kardeşim. Bilinçlen yeter. Ben geçen sene yetkili servisten 4500-5000 bandında bakım fiyatı aldığımda bacanak golfünü 2500₺ye yetkiliye götürüyordu. Fiat servisleri adam öpmeye çalışıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Orta doğunun orta yollu insanı her daim hak ettiği işlerde çalışır hak ettiğini yer, hak ettiği evlerde barınır ve tabi ki de hak ettiği araçlara biner.
Bir ABD'li veya bir Alman gibi öyle araç lüksü olmaz zaten olsa bile yakıt lüksü hiç olamaz.
Buradan yola çıkarak Egea orta doğunun orta yollusu için Mercedes'tir.
-
Var öyle tipler. Merdiven altı yerlerde bakımını yaptırıp etrafına servis bakımlı gösteren şark kurnazları var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
Sanayide ustaya selam verince 200lira alıyor. 1 vida sıksa 500 lira alıyor. Nakit ihtiyacım doğdu ve yeni aracımı satıp sırf otomatik diye 2011 model astra aldm. Araç arıza yapmasın diye dua ediyorum. Sıfır araba keyfini bilmeyen anca egeaya laf eder. Sıfır egea almıştık psikolojik o kadar iyi hissetmiştim ki düşünün arabanın en ufak parçası bile sıfır. Koltuğuna sen oturuyorsun. 85bin km yol yaptım 0 arıza. Hiçbir arıza yaşamadım. Beğenilmeyen 1.4 fire o kadar güven veriyordu ki ne adblue ne farklı sorun. Marşa bas devam
|
Yüksek km premium a bineceğime egea ya binerim.
Sanayi esnafı bu ülkede en nefret ettiğim kesimin başında geliyor. |
Benzer içerikler
- mercedes e 250 cdi 4 matic yorum
- motor rektefiye ücreti
- katılımevim güvenilir mi
- egea 1.4 lpg kullanıcı yorumları
- clio 5 enjeksiyonu kontrol ettirin
- suzuki jimny 5 kapı
- kia sportage en dolu paketi hangisi
- ssangyong torres teknik özellikleri
- byd menzili kaç km
- skoda fiyat listesi 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X